Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
22
Favori
42.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sadece bir ön izleme, daha oyun çıkmadı. Evet görseller bundan çok farklı olmayacak ama bence gayet güzel ve yeterli, sonuçta bu oyun mmo ve single player dengeli bir oyun, ikisi üzerine de tek başına yoğunlaşılmıyor. Umarım pve materyal çok güzel olur, o güzel raid'lerden burada da bekliyoruz inşallah.
  • Çok güzelmiş, gece gündüz döngüsü 2 ' de yoktu dimi, dediğiniz gibi gerileme olmuş, ilginç.
  • Destiny 1 PC'ye çıkmadığı için hiç ilgilenmemiştim. Bazı fikirlerim vardı ama bu kadar tutulmuş bir oyunun böyle olmasını beklemiyordum açıkçası. Fakat RPG'ye aç olan konsolcular oyunu abartmış da abartmış.

    Ama üzülerek söylüyorum böyle oyunlar PC'de tutmaz. Buna MMORPG veya MMOFPS diyen bu oyunları ömründe oynamamış konsolculardır. PC dünyasına en başından yön veren oyun türleridir bunlar MMO ve RPG. FPS yönüne girmiyorum bu oyun FPS yönüyle öne çıkmıyor çünkü.

    Şimdi PC'de yıllardır 10'larca skill kullanabilen, statlarını istediğin gibi dağıttığın, itemleri istediğin gibi craftladığın, karakterini istediğin gibi yarattığın oyunlar oynayan kitlenin, 3 tane skill ile avunmasını mı bekliyorlar? Abartmadan söylüyorum ama biraz gelişmiş bir mobil oyun gibi geldi bana. Bu oyun PC'de tutmaz. İşin içinde Blizzard olduğu için biraz şanslılar fakat oda kurtarmayacaktır bana göre.

    Division 1 bu 2. İkisinde de aynı basit mantık var.

    Ayrıca oyunun optimizasyonu çok kötü. Low ile En yüksek ayar arasında performansa çok etki ettiğini söyleyemem. Oyun bazı yerlerde 30 fps'e sabitliyor. Grafikler bu kadar performansa etki edecek kadar iyi değil. Oyuna girdiğimde silahın kaplamasını görünce grafik ayarları en yüksekte mi diye kontrol etme gereksimi duydum.

    Yani şimdi Doom oynamasak yedirtecekler bize. Grafik olarak Destiny'den daha iyi olmak ile beraber, FPS olarak 60'ın üzerinde gezen bir oyun.

    Sırada Anthem var. Bakalım oda mı hayal kırıklığı olacak?


    Performansı merak edenler için Fx 8320 + r9 290







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Oynanış destiny 1 ' de de böyle miydi, şimdi yayın izlerken dikkatimi çekti de cod gibi kolay bir şekilde vura vura gidiyorsun normali bu mu?



    En düşük zorlukta oynanıyor, o yüzden normal. Ancak oyundaki en ufak görevden raid'e kadar tüm görevlerin light level zorluk seviyeleri var. Doğru element kombinasyonunu yapmadan, strateji düşünmeden yüksek zorluklarda hayatta kalmak, ilerlemek mümkün değil.

    İlk oyunun grafik motoru biraz sıkıntılıydı, üzerinde çalışmak için fazla bir imkan sunmadığından yakınıyordu Bungie o yüzden yeni oyunda değiştirdiler. Açıkçası yeni halini ben de beğenmedim, çok pastel gözüküyor doğal durmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Oynanış destiny 1 ' de de böyle miydi, şimdi yayın izlerken dikkatimi çekti de cod gibi kolay bir şekilde vura vura gidiyorsun normali bu mu?



    En düşük zorlukta oynanıyor, o yüzden normal. Ancak oyundaki en ufak görevden raid'e kadar tüm görevlerin light level zorluk seviyeleri var. Doğru element kombinasyonunu yapmadan, strateji düşünmeden yüksek zorluklarda hayatta kalmak, ilerlemek mümkün değil.

    İlk oyunun grafik motoru biraz sıkıntılıydı, üzerinde çalışmak için fazla bir imkan sunmadığından yakınıyordu Bungie o yüzden yeni oyunda değiştirdiler. Açıkçası yeni halini ben de beğenmedim, çok pastel gözüküyor doğal durmuyor.

    Anladım hocam o zaman sorun yok, genellikle strike giriyorum, millet ben vuracağım diye yarış yapıyor bundan rahatsız olmuştum, zorlaştıkça normale dönecek o zaman.

    Benim atmosfer, mekan, grafik konusunda sıkıntım yok, sadece sindire sindire oynamak istiyorum, hız, aksiyon, shooter öğelerinden ziyade geze geze oynamak, atmosferi hissetmek.

    Bir çok eşyanın perk vs pek çok özelliği var, resillence, mobility ne işe yarıyor ve bunu neye göre ayarlayacağız, bossların zayıf yönlerine göre mi?

    Teşekkürler.




  • bir yorum görüyorum optimizasyon süper diyor, başkası rezalet diyor. biri vuruş hissi on numara derken diğeri kötü diyor. biri grafikler çok iyi diyor diğeri kötü diyor. kimin ne dediği belli değil kısaca. dayanamadım ben de denedim oyunu, konsoldaki vuruş hissi çok daha iyi bence, o yüzden konsolda oynayacağım. ayrıca mmo derinliği olarak pc'deki oyunlarla kıyaslanamaz tabiki, fakat birinde mouse tıklayarak oyun oynuyorsun diğeri bildiğin fps. ben şahsen mouse spam yaparak belli bir yere kadar grind yapabilirim.
  • Pc'de f2p Warframe denen bir gerçek varken,kim ne yapsın bu oyunu ?
  • warframe konsolda da var.
  • Ayarlarda gameplay altında show real names seçeneğini kapatmanızı tavsiye ederim yoksa chatte gerçek adınız çıkıyor.
  • Şüphesi olanlar için en mantıklısı oyun konsola erken çıkıcak insanlar illaki alıcak onlarin gameplaylerini izleyin hoşunuza giderse alirsiniz bu kadar kafa yormaya gerek yok destiny 1 den farkili olmasina da gerek yok BENCE iyi yonlerini koruyup eksiklerini duzeltsin yeterli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Strike'ları tanıdığın kişilerle olmadığın sürece geze geze oynaman zor, aynı kafada insanlara denk gelmen lazım çünkü iş kısa bir süre sonra farma dönüştüğü için herkes hızlı hızlı tamamlayıp ne ödül düşeceğinin derdinde oluyor. Özellikle günlük ve haftalık görevlerde hiç oyalanan bulamazsın.

    Perkler hem seçeceğin sınıf hem de senin oynayış tarzınla alakalı. Silah perkleri o anki duruma göre şekillenebilir, çok kalabalık çatışma içerisindesindir AOE özelliği olan bir silahın vardır onu tercih edersin ya da uzaktan vurman gereken bir yerdesindir, betada sniper eğildiğinde çok da iyi nişan alabilme özelliğine sahip mesela onu kullanırsın gibi; ama oyun çıktıktan bir müddet sonra op silahlar hemen kendini belli ediyor ve nerf yiyene kadar hemen hemen herkes istisnai durumlar dışında aynı silahları kullanıyor.

    Mobility, Resillience, Recovery ise seçeceğin sınıf ile ilgili, basitçe;

    Resilience > Zırh, sağlık seviyesi
    Mobility > Çeviklik, hız
    Recovery > İyileşme, hasar yediğinde daha hızlı toparlanıyorsun

    Oyundaki sınıflar her ne kadar titan-tank, hunter-dps, warlock-healer gibi mmorpg mantığında düşünülmüş olsa da oyun içerisinde buna çok hizmet etmiyorlar ama yine de bu üç perki seçtiğin sınıfa göre şekillendiriyorsun. Titan ağır ama güçlü bir sınıf olduğu için Resillience ve Recovery, Hunter hızlı bir karakter olduğundan mobility özelliği çok yüksek olması gerekiyor, çok kolay da ölmemesi için biraz resilience, Warlock'da recovery odaklı ikincisi biraz tercihe kalıyor. Bu perkleri düşürdüğün eşyalardan belirliyorsun, bazen perki hiç işine yaramadığı halde sırf görüntüsü için kullanılan eşyalar da oluyor.




  • Pc oyuncuları için aşırı yetersiz bir oyun. Problem skillerin az olması da değil, işlevselliği.

    2 tane skillin var; birisi grenade diğeri dodge. Cooldownları oldukça uzun ve buna rağmen hayati önem taşıyan skiller değil. Diğer oyunlarda cooldownu fazla olan bazı skiller vardır, doğru zamanda kullanabilecek miyim diye tedirgin beklersin. Yanlış zamanlama bütün takımın hayatına mal olur. Bunda öyle değil işte, ister at ister atma, tamamen keyfine kalmış.

    Ömrünü Ultima'nın ormanlarında pvp yaparak geçirmiş, parmakları Wow'un heroic raidlerinde uyuşmuş kişilere gelecek bir oyun değil. Daha çok Casual kitleye hitap ediyor.

    Zaten oynayacaklar mousun sol tıkına bant yapıştırıp oynasın. En azından parmağınız ağrımaz.
  • Oyunun optimizasyonu harika arkadaşlar. Akıyor hatta, gtx 970 i5 4460 8 gb ram ile en yüksek ayarlarda 60 fps'de aşağıya düşmüyor.
  • Modena07 kullanıcısına yanıt
    wow ultima ile bu oyunun ne alakası var zaten rpg oyunlarla fps i kıyaslayıp bir de sol tık spamlama konusunda eleştirmek nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    wow ultima ile bu oyunun ne alakası var zaten rpg oyunlarla fps i kıyaslayıp bir de sol tık spamlama konusunda eleştirmek nedir

    Doğru düzgün okursan neyden bahsettiğimi anlarsın. Uodaki gibi itemlardan ziyade yeteneğin ön plana çıktığı bir oyun değil, Wowdaki gibi ince düşünülmüş her rolün çok kritik olduğu raidlerin olmadığı bir oyun. Eğer item düşürme,raid,build gibi kelimeleri okuyup diğer oyunlar gibi beklentileri olanlar varsa diye yazdım.

    Fps sol tık olayında; oyunda skillerin önemsizliğinden bahsetmiştim değil mi? Yapacağınız tek şey sadece ateş etmek, orada skiller sizi yanıltmasın manasında yazdım. Düz mantık okumazsanız anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 30 Ağustos 2017; 23:34:15 >




  • Modena07 kullanıcısına yanıt
    ilk oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama sadece ateş ederek hiç bir halt yapamazsınız oyunda tam tersine millete yük olursunuz.
  • Klasik bir mmorpg kadar detaylı ve komplike bir yapıya sahip değil ama olması da gerekmiyor çünkü öyle bir amacı yok. Destiny kendi rolünü shooter üzerinden yapıyor ve shooter odaklı bir oyunda da kimse kırk tane yetenek ile uğraşmaz, hızlı ve basit çözümler gerekiyor. Yanlış beklentilere sokmayın kendinizi! Ayrıca Destiny "sadece ateş etmek" üzerine kurulu bir oyun da değil, kimse kaba etinden element uydurmasın! Merak eden için youtube hali hazırda yardımcı oluyor, eski raid'leri izleyip sınıfların ve koordinasyonun aslında ne kadar da önemli olduğunu görebilirler.
  • G4560 gtx 1050ti ikilisi ile keyif alıcı bi şekilde oynayabilirmiyim multide ? yetersizse hiç bulaşmayım çünkü grafikler efsane olmuş
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    oynarsın optimizasyon çok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    ilk oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama sadece ateş ederek hiç bir halt yapamazsınız oyunda tam tersine millete yük olursunuz.

    Anlaşılmıyor galiba. Skillerden bahsediyorum. Olmasaymış da olurmuş diyorum. Çeşitlilik havası katmaya çalışmışlar fakat basit shooter mekaniklerinin ötesine geçememişler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.