Şimdi Ara

Destiny, halo ya da call of duty?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam daha önce xboxda hiç fps oynamadım, şimdiye kadar fifa16 oynadım ama artık baydı. bu üç oyundan hangisini önerirsiniz? destiny lvl sistemi olması online olması ilgimi çekiyor sizce bu oyunların birbirinden en büyük farkı nedir?



  • Halo aralarinda en rekabetci ve en zorudur. Ilk FPS deneyiminse baya kanser olabilirsin alisana kadar. Fakat alisinca da birakilmaz, tadindan yenmez.

    CoD en "casual" olan oyundur aralarinda. Kendine gore zorluklari var tabii yok degil, fakat en kolay alisabilecegin oyundur. Hizli oyunlar olsun, cok ugrasmadan keyifli vakit gecireyim diyorsan CoDa yonel.

    Destiny hakkinda pek bilgim yok, o yuzden bir sey demem dogru olmaz. Ama onun da seveni cok Ben olsam su ucluden Halo alir en zordan baslardim FPS oynamaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakoyunn

    arkadaşlar selam daha önce xboxda hiç fps oynamadım, şimdiye kadar fifa16 oynadım ama artık baydı. bu üç oyundan hangisini önerirsiniz? destiny lvl sistemi olması online olması ilgimi çekiyor sizce bu oyunların birbirinden en büyük farkı nedir?

    Destinyi beğenmedim hiç zevk alamadım bence çok kötü bi oyun şahsi fikrim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.