Şimdi Ara

Destiny sınıflar hakkında? - Hunter Çok mu güçlü oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç yerde destiny oynarken pvp de hunter >titan >warlock sıralamasından söz ediliyordu. hunterin diğer sınıflardan pvp için çok daha avantajlı olduğu söyleniyor. Baktığımızda bana da öyle geliyor. Warlockunda şöyle bir dez avantajı var. canı çok çabuk gdiyor ama digerlerine gore ıkı kat daha hızlı doluyor. çatışmalardada genellıkle adamı gordun vurdun ya da vuruldun şeklinde oldugu için pekde işe yaramıyor. açıkçası warlocku benze oyunlarda mage vs gibi karakterleri oynarken oynadıgım için çok sevıyhorum ama oyuna gore bıraz zayıf kalmış gibi gözküyor şuan için. Oyundaki herkes hunter açıyoır. acaba oyun guncelleme ile warlocka ilerleyen lvlarda yeni özellikelr verir mi denk olmaları için yorumlarınızı bekliyotum (:

    bu arada oyunda maksimum lvl kaç ?

    15 lvl olduktan sonra başka birr skiller açılıyor onlardan birini seçip ona odaklanmamızmı gerekıyor yani iki skil arasından birini seçmemizmi gerekiyor. Yoksa oyun otomatik olarak oynadıkça skilleri otomatik mi seçtryor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn1987 -- 16 Ekim 2014; 14:05:37 >







  • her classın kendine göre avantaj ve dezavantajları mevcut. titanlar hayatta kalmada daha iyi. hunterlar hızlı öldürmede. warlockla hunter arasında da çok büyük fark yok birbirine çok benziyorlar.. yinede class olarak insanlar hunter açıyorlar. bu soruya cevap vermek için her classla uzun süre oynamış birinden yorum almak daha doğru olacaktır. max level 30 dur oyunda. 20 den sonra armorlarda light statı ile armor parçalarını upgrade ederek level atlanıyor.
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim. hunteri pelerinin güzel olmasından dolayı ve kulanıyolar sanırım ama yinede avanmtajlı sanırım pvpde sanırım digelreinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.