Şimdi Ara

Detaylı Resimli Koss Portapro İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
29.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuyu açan kişi flac ile mp3 arasında farkın hissedilebildiğini yazmış ama ben xtreme gamer ses kartı + portapro kulaklık ile mp3 (320 kbps) ile flac arasında fark hissedemiyorum ???
  • İnceleme çok güzel olmuş eline saglık.Bir sorum olucaktı benimde.Acaba ses yalıtımı nasıldır bu aletin? Otobüste filan sorun olmasın :D
  • Ses yalıtımı diye birşey söz konusu değil resmen canlı yayın yaparsın otobüstekilere
  • Canlı yayın yapmazsın. Ben Sony NWZ-A816 ile ses seviyesi 19 da dinliyorum metroda, şu ana kadar kimse sesi kısmamı istemedi. Yanımda arkadaşım varken de denedim yine ses 19da açtım müzikçaları, arkadaşım rahatsız edici bir ses sızıntısının olmadığını söyledi. Yalnız tabii ki içeri çok fazla ses alır. Hele ikarus marka otobüslerde müziği duymak imkânsız oluyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 3 Mart 2010; 22:39:02 >
  • yalıtım yok, yüksek seste dinleyince dışardan çok rahat duyuluyor.tek çare kısık seste dinlemek.
  • iGrado'ya göre ses yalıtımı konusunda çok daha başarılıdır. Elmasepeti'nde deneme imkanım oldu. Gayet tatminkar bir sesi var. Keşke neckband olaydı. Saçlardan dolayı kullanamıyorum. Ayrıca dolmuşta falan yine de fazla ses veriyor. iGrado ile birlikte denemiştim. İkisi de güzel fakat ses derinliğini seven birisi olduğum için Portapro daha güzel geldi bana. Basları gerçekten tatmin edici. Belki ben de alırım
  • arkadaşlar koss portapro içerenköy carrefoursa'da carrefour kartta varsa 44 tl gibi bi fiyattan satılıyor.ben 1 adet aldım.ama çok fazla yok alacaklar acele etsinler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_38298751/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38298751

    ilgilenenlerinin bilgilerine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utuman

    KOSS PORTAPRO VE KSC 75 MODLAMA

    Kulaklık yastıklarını değiştirerek modlamak mümkün;hd212 hd 414 padleri ile modlayanlar mevcut.mesela px 200 yastıklarının iyi bir uyum sağlayabileceğini düşünüyorum almak istiyorum bir çift yakın zamanda.



    bu bahsettiğini uyguladın mı?
  • Ufak tefek bir araştırmanın ve konuyu baştan sona okumamın sonucunda bir adet portaproda ben aldım mymemory'den bakalım ne kadar sürede gelecek. Toplamda 42 tl'ye maal oldu, Paypal ile ödeme yaptım.

    Portaproyu evde kullanmak için aldım, dışarıda kullanmak içinde V-Moda Vibe aldım ebaydan henüz oda gelmedi bakalım heyecan içinde bekliyorum.

    - Koss ksc75 kullanmıştım daha önce, forumda hem ksc75 hemde portapro kullanmış ve ses farkları konusunda tecrübe sahibi birisi varmı ?
    - İpod Nano 4.nesil 16gb var elimde portapro ile uyumu nasıldır ?

    Dip Not: Ksc75'in sesine hastaydım zamanında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SamirCakir

    Ufak tefek bir araştırmanın ve konuyu baştan sona okumamın sonucunda bir adet portaproda ben aldım mymemory'den bakalım ne kadar sürede gelecek. Toplamda 42 tl'ye maal oldu, Paypal ile ödeme yaptım.

    Portaproyu evde kullanmak için aldım, dışarıda kullanmak içinde V-Moda Vibe aldım ebaydan henüz oda gelmedi bakalım heyecan içinde bekliyorum.

    - Koss ksc75 kullanmıştım daha önce, forumda hem ksc75 hemde portapro kullanmış ve ses farkları konusunda tecrübe sahibi birisi varmı ?
    - İpod Nano 4.nesil 16gb var elimde portapro ile uyumu nasıldır ?

    Dip Not: Ksc75'in sesine hastaydım zamanında.

    bende aldım mymemory den ama 2 gün oldu, hala "pending" te...:(




  • hafta sonu diye pek ses çıkartmıyorum, ama az önce ne zaman kargo yapılacak diye bir soru yolladım bakalım ne cevap verecekler.
  • bu mymemoryden iyice sıkılmaya başladım, güvenlik için benden bir fatura örneği istediler ok dedim yolladım. Adamlara ne zaman kargo yapacaksınız 4 gün oldu ürünü alalı diyorum, yok efendim gönderdiğim örnek incelenecekmiş bilmemne sanki 1000 dolarlık bişey aldık. Parayla rezil olmak bu olsa gerek. Üstüne üstlük Paypal ile aldım ürünü. Bu gün geçti halen pending bakalım yarın ne olacak.

    Bu gün baktığımda complete yazıyor. Kredi kart ekstremi yollamıştım kabul edilmiş. Bakalım kargo ne kadar zamanda gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 20 Nisan 2010; 16:32:53 >
  • Markafoniden az önce 49,90'a aldım.Umarım hemen gelir
  • alacak olanlara çok iyi fırsat sundu bugün markafoni...
    tavsiye edilir... çok alış-veriş yaptım bu siteden...
  • daha iyi bir inceleme yapılamazdı herhadle harika! çok teşekürler!!

    bu arada KOSS kulaklıklarla ilgilenenler için şu anda ve hatta son 1 gün sanırım %50ye varan indirimler var markafoni.com da. bir bakın derim..
  • son mesajları görmemişim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jahnny

    Markafoniden az önce 49,90'a aldım.Umarım hemen gelir


    keşke şansınızı deneyip mymemory'den alsaydınız. hayır, markafoni'den daha erken sürede gelme imkanı gerçekten var: adamlar taa ingiltere'den 5-10 iş gününde ulaşır diye taahhüt ediyorlar; markafoni 7 "iş günü" içinde(hem de kampanya bittikten sonraki yedi iş günü ) kargoya verilir diyorlar. arkadaşıma bir kulaklık almıştım oradan, 7 iş günü geçti öyle verdiler kargoya

    ayrıca markafoni herhalde elmasepeti garantili olarak satıyordur kulaklıkları; bu fiyata satılabiliyorsa elmasepeti'nin yaptığı ayıp bence.

    edit: "ayıp" kısmı biraz ağır kaçmış, özür dilerim; amacım bu değildi . Elbette bu fiyatlar zararına olabilir, ama belki perakende satış fiyatları biraz daha düşürülerek tüketicilerin Türkiye garantili ürün almaları imkanı sağlanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bronyaur -- 5 Mayıs 2010; 8:11:14 >




  • Bir sipariş de ben verdim portapro için..İnşallah iyi bir tercihtir:))
  • Bir “kampanya” sitesi olan markafonide, elmasepeti.com olarak amacımız, zararına satış yapıyor olsak da 1000’i aşkın kişinin daha cazip fiyatlarla KOSS kulaklıklarına sahip olmalarını sağlamak ve aynı zamanda ürünün bilinirliğini arttırmaktır. Bu sitedeki diğer ürünlere ( Adidas, Swatch vs.) de bakacak olursanız hepsinde kendi sitelerinde de satılan ürünlere yönelik kampanyalar yapılmaktadır. KOSS’un bize sunduğu marketing (pazarlama) bütçesini bu yönde kullanmayı tercih etmekteyiz. Bu kesinlikle bir ayıp değil, aksine başta da söylediğimiz gibi zararına ve tamamen alıcının avantajına olan kampanyalardır.
  • ksc75 almayı düşünüyordum ama bu kulaklığı aldım. Daha önce cx300 kullandım kulak içi bunda bir sorun yaşar mıyım, eski körüklü otobüslerde de dışarı çok ses verir mi (müziği son ses açmadan da duyabilr miyim)?
    ipod nano 1G ile kullanacağım gelince, yeterli olur mu ya da anfi ihtiyacı gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.