Şimdi Ara

Dev Ekran keyfi (OptomaHD29H 4K) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
5
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Robot

    6000 lira projeksiyon neredeyse. Kesinlikle uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum. 6000’e güzelinden bir tv alabilirsin zaten. Üstüne ömrü de projeksiyon kadar kısa olmaz.
    Bu mesaja video ile cevap vermeliyim

    Projeksiyonların ömrü eskiden kısaydı, artık değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 9 Aralık 2019; 21:18:53 >




  • Optama hdr29h den 240 lık perde de bu videoyu izlemek. Bu denli kapsamlı video ilk kez çekildi. Çünkü 11.11 de almadan çok araştırmıştım. Bence kararsızlar bu inceleme sonunda kararını kesin verirler. Olgu Bey efsane çekim olmuş. Hatta bu videodan sonra satmaktan vazgeçtim. Evin yapısı itibariyle çapraz görüntü almak için bunu satıp xgimi h2 alacaktım. Artık çapraz görüntüyü rafa kaldırıp optomayla devam edeceğim. Mesela izleme saatlerinin ayrıntılı göreceğimizi senden bu videoadan öğrendim. 3 haftada exo+ modda 80 saat izlemişim. Ayda 100 saat izlesem yılda bin saat eder. 10 bin saat ömrü olsa 10 yıl gideri var.

    Eline emeğine sağlık. Harika olmuş.

    Dev Ekran keyfi (OptomaHD29H 4K)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgundem

    Optama hdr29h den 240 lık perde de bu videoyu izlemek. Bu denli kapsamlı video ilk kez çekildi. Çünkü 11.11 de almadan çok araştırmıştım. Bence kararsızlar bu inceleme sonunda kararını kesin verirler. Olgu Bey efsane çekim olmuş. Hatta bu videodan sonra satmaktan vazgeçtim. Evin yapısı itibariyle çapraz görüntü almak için bunu satıp xgimi h2 alacaktım. Artık çapraz görüntüyü rafa kaldırıp optomayla devam edeceğim. Mesela izleme saatlerinin ayrıntılı göreceğimizi senden bu videoadan öğrendim. 3 haftada exo+ modda 80 saat izlemişim. Ayda 100 saat izlesem yılda bin saat eder. 10 bin saat ömrü olsa 10 yıl gideri var.

    Eline emeğine sağlık. Harika olmuş.

    Dev Ekran keyfi (OptomaHD29H 4K)
    Optoma'yı sevdiği lokasyona takın gerisini unutun, Xgimi'yi çaprazdan verince'de yani bir kıymeti yok ki ekranda gölge oluşuyor ve rahatsız ediyor. Her şekilde dümdüz karşıdan verince iyi oluyor.

    Çaprazdan verince bu gölgeler daha da rahatsız edici hale gelir. resimde işaretledim.


    Dev Ekran keyfi (OptomaHD29H 4K)




  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Boyut dijital ile görüştüm. Kürşat ve Taylan Bey projeksiyon cihazların teknik özellikleri ile ilgili bıkmadan usanmadan gerek görsel gerekse teknik açıdan çok güzel bilgilendirme ve karşılaştırmalar yaptı. Özellikle Taylan bey 1 saate yakın bıkmadan bana bilgilendirme yaptı, sorularımı cevaplandırdı. Kendilerinden çok faydalandım. Teşekkür ederim. Bu arada fayda maliyet açısından kendime en uygun cihaz olan optoma HD29H de karar kıldım. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Yardımları için boyut dijitale teşekkürler..
  • bir haftalık incelemeden sonra gözüme batan cihazlardan biri de bu oldu. özellikle eco+ modda 15000 saatlik lamba ömrü oldukça iyi.

    Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bu cihazı en uygun fiyatla nereden alabilirim. boyut dijitalde 5800tl görünüyor. 5000-5250 bandında bunu alamaz mıyım?
  • peasbo P kullanıcısına yanıt
    11.11'de 5000₺ civarında idi kuponlarla. Keşke alsaydım diyorum.
  • beyler bayanlar perde ve tavan tutucusu tavsiye eder misiniz bana?
    100" civarı minimum. sabit duvara monte veya rulo nasıl oluyor?
  • Bende yeni sipariş verdim.İzleme mesafem 4 metre gibi olacak.Hangi perdeyi tavsiye edersiniz?
  • ozgurrapper kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    izleme mesafenizi 1,5 ile böldüğünüzde perde genişliğinizi bulmuş oluyorsunuz. Ben bu şekilde tavsiye ediyorum.
    Sonuç olarak 265x200 perde sizin için ideal gibi.
  • Arkadaşlar bu ürün günde 10 saat aralıksız kullanılsa sıkıntı çıkarır mı? Bozulur mu?
  • MRB ARKADAŞLAR HAZİRAN 2020 AYİNDA BOYUT DİJİTAL MAGAZSAİNDAN ALDİGİM OPTOMA HD29 PROJEKSİYON CİHAZİ VAKTİM OLMADİĞİ İCİN SATİYORUM SADECE 80 SAATTE .KALİTESİ BELLİ.FATURASİ KUTUSU AMBALAJİ EKSİKSİKSİZ SİFİR .05369136909
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.