Şimdi Ara

Develioğlu Hukuk Bürosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Develioğlu Hukuk Bürosu, 1996 yılında Ankara'da kurulmuştur. Kurucusu Av.Erdal DEVELİOĞLU olan hukuk bürosu gerek danışmanlık ve gerekse dava hizmeti vermektedir. Erdal Develioğlu: mesleğin ilk yılarında Ankara Barosu Kadın Komisyonunda çalışarak Aile Hukuku alanında ihtisaslaşmaya başlamıştır. Ardından Ankara Kadın Sığınma Evi avukatlığı yaparak Aile Hukukuna olan ilgisini daha da ilerletmiştir.

    Bu alanlarda örnek olacak bir çok davada taraf vekilliği yaparak mesleki kariyerine devam ettirmiştir. Develioğlu Hukuk özellikle son 10 yıldır oturma izni ya da evlilik yolu ile ülkemizde kalan yabancıların taraf olduğu davaları yoğun olarak yürütmektedir. 5901 Sayılı Vatandaşlık Kanunu çerçevesinde Türk Vatandaşlığına geçme başvurularının reddi üzerine İdare Mahkemelerinde açılan Vatandaşlık Davalarında uzmanlaşılacak yine bu alanda emsal teşkil edecek davalar yürütülmüştür. Bu çerçevede Hukuk Bürosu Rusça ve İngilizce de hizmet vermektedir.

    Vatandaşlık sorgulama işlemleri ve diğer vatandaşlık ile alakalı tüm konular için daha detaylı bilgi için: http://www.develiogluhukuk.com/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.