Şimdi Ara

DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
9
Favori
27.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8. bölüme geldim 1 kere bile ölmedim bu normal mi ? Devil hunter modunda oynuyorum. Duşmanlar saldirmiyor arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Kolay bir zorluk o. Zaten V karakteri de aşırı OP olmuş. Ama bir sonraki zorlukta genel olarak düşmanlar zorluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin genel satışlarından haberdarım çok yüksek satacak gibi bir düşüncem oldu demiyorum ancak...

    Haftasına göre serinin diğer oyunlarının yaptıklarından düşük bir rakam telafuz ediliyor. Sadece Japonya değil UK içinde aynısı söyleniyor. Yoksa zaten konuyu buraya taşımazdım. Tabi ki iki bölgeye bakıp aha böyledir diyemeyiz bir kesinlik yok ama ortada hali hazırda bazı rakamlar var olay onun üstünden dönüyor. Şimdilik bir tek pc tarafında satışların iyi olduğunu biliyoruz.

    Tabi ki digital satışlardan kopardıysa işi o başka.

    Fan kitlesini memnun etmesine ederde Capcom'u memnun edecek mi bakalım. Ne beklentiyle bu işe giriştiğini ne kadar bütçe harcadığını yakında duyarız.

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Mart 2019; 15:30:9 >
  • 1 Nisan’da Bloody Palace geliyor ücretsiz güncelleme olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam orda Vergil oynanabilir karakter olabilir. Pc de kodlarda bulmuşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan vermek için uygun yer mi bilemedim de...

    Arkadaşlar oyunu 250 TL ye satıyorum. İsteyenler özelden ulaşabilirler.
  • Bayonetta kadar etkilemedi şahsen. Eski oyunları kadar hoşuma gitmedi. Amerikan vari vıcık vıcık, karizma yoksunu karakterler, hipster kevaşeler, vitaminsiz gay gibi tipler. Dmc Dante ve Vergil üzerine eski gotik atmosferiyle sevdirmişti. Bu oyun Bayonetta'yla aşık atamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Bayonetta kadar etkilemedi şahsen. Eski oyunları kadar hoşuma gitmedi. Amerikan vari vıcık vıcık, karizma yoksunu karakterler, hipster kevaşeler, vitaminsiz gay gibi tipler. Dmc Dante ve Vergil üzerine eski gotik atmosferiyle sevdirmişti. Bu oyun Bayonetta'yla aşık atamaz.
    DMC 1 deki gotik atmosfer dışında Dante'nin kişiliği hep aynıdır, Alaycı ve komik. Devil May Cry 2-3 yıkık dökük şehirde geçer. DMC 4 avrupa baz alınan hayali bir adada geçiyor. DMC 5 deki karakterlerin kişilikleri DMC 3-4-1 ile birebir aynı yani senin "Amerikan vari vıcık vıcık" dediğin şeye bütün oyun dünyası Dante'nin Alaycılığı der, Nero da aynıdır. Vergil zaten DMC 3 deki Vergil ile aynı, kendini beğenmiş ve güç manyağı. Kızlar da DMC 3 ve 4 deki ile aynı.

    Sen DMC yerine başka bir oyun oynamış olmayasın? Çünkü dediğinde tutan tek şey Gotik atmosfer oda sadece DMC 1 de var, O'da adadaki Kalede oyunun geçmesi ve Kalede Gotik bir kaleydi.

    Vitaminsiz gay tipler diyorsun da DMC 3 de dante üstü çıplak dolaşır olsa olsa gay tipli en çok DMC3 de dir gay tipli Dante, DMC 5 de değil.

    Buradaki kızlar hipster kevaşe de Bayonetta değil mi? Bayonetta ful erotizm dövüş ve arasahanelerde bile göğüs, vajina, kalçaya zoomlatır erotik pozlar verir, üstündeki saçları kıyafetleridir ve o saçlar ile summon ettiğinde tamamiyle çırılçıplak kalır? Şimdi bayonetta kevaşe değil ama DMC 5 deki kızlar kevaşe?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 15 Mart 2019; 14:42:39 >




  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Hocam V nin tasarımı(Sadece görüntüsü) konusunda haklısın. Diğer yönlerde konuşması karakterin felsefesi gayet iyiydi. Lakin Nico'nun kişiliği öyle tam bir Nerd karakter olmuş. Dante ve Vergil'e gelince onların tasarımları, konuşmaları herşeyiyle mükemmeldi o konuda haksızlık etmişsin biraz. Bayonetta konusunda gelince oyun dünyasında o karakter kadar erotizmi çağrıştıran bir karakter daha yok. Yanlış anlaşılmasın Bayonetta'yı çok severim ama doğruya doğru.

    Not: Sana hak verdiğim tek nokta Layd karakterini fazla uysal ve Amerikanvari tasarlamalarıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 15 Mart 2019; 14:51:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, Lady DMC 3 de uysal değildi onun sebebide intikam peşinde olmasıydı, Daha sonradan DMC 4 de Lady'nin de Dante ile olan bağı ve kişiliği oturuyor ve DMC 5 dede aynı şekilde kalıyor. Yani olağan dışı pek bir şey yok zaten DMC 5 de Lady ve Trish i çok fazla aksiyon içerisinde göremiyoruz.

    Bu sefer aşırı uysal olmalarının sebebi de Urizen tarafından sağlam dayak yemeleri
  • Ben normalde Nero karakterini de sevmemiştim, keza 4.oyunuda. Trish ve Lady önceki oyunlardan çok farklı değiller tabi, Dante'de hala karizma. Ama V her ne kadar oynanışıyla oyuna farklılık katsa da gereksiz bir karakter olmuş. Nico'yu saymıyorum bile. Tümden falso gözümde. Bayonetta bu tarzda çok büyük yol kat etti, kesinlikle Dmc'den her anlamda çok üstün bir oyun bana göre. Ama en azından bu kadar batılılaşma çabasına girmiyor. Yinede Capcom' a saygım sonsuz. Iki büyük markasını küllerinden diriltti. Yoksa serinin çoktan üzerine toprak atmışlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısın da Dmc 3 deki Layd'nin o çılgın halini daha çok seviyorum. Yeni oyunda süt dökmüş kedi gibi ya. :) Ama neticede hepsi benimsediğimiz karakterler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 15 Mart 2019; 20:28:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    V senaryo açısından çok önemli bir karakter hocam nasıl gereksiz olur. :) Tipini beğenmemeni anlarım. Lakin hikaye açısından hayati öneme sahip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Bayonetta’nın oynayışı efsanedir ama ana karakteri dışında karakterleri hiç sevmedim, hepsi vasat, hatta konuyu bile takip etmeyi bıraktım bir süre sonra. Dmc 4’deki nero uyuz veledin tekiydi ama 5’de bütün karakterler güzel hazırlanmış. V ilk başta çok emo gereksiz bir tip gibi dursa da sonradan önem kazanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci zorluk seviyesinde demo bossu dışında hiç ölmedim. Zaten anca boss dövüşleri oyuna zorluk katıyor. Onun dışında normal düşmanlar vurmaya bile çalışmıyor neredeyse. Tabi daha 6 bölüm oynadım ama düşmanların uyuzluğu iyi olmamış. Bunun dışında oyun güzel. Keşke üçüncü zorluğu direkt seçebilseydik. Bir de V karekteriyle oynamak pek zevk-i değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son of sparda zorluğunda da bitirdim ve bence oyunun normal zorluğu böyle olmalıymış.
  • Oyundaki en büyük saçmalık boss savaşlarında boss un enerji barını son seviyeye kadar çok rahat bitiriyorken tırnak ucu kadar enerjisi kalınca aşırı derecede boss kuduruyor başlıyorsun ondan sonra gold orb kullanmaya özellikle son boss fight a geldiğinde bu sistem kendini daha fazla belli.ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce hiç herhangi bir oyunda Boss kestiniz mi ? Çünkü çoğu oyunda Boss kavramı canı azalmaya veya yarıya düştüğünde farklı bir boyuta geçer. Buna Faz deniyor. Level atlar. En bariz örneği Dark Souls serisi. Ve çoğu DMC oyunununda Bossları kesmek üzereyken daha da güçlenir. Ya siz hiç Boss kesmediniz. Ya da hiç DMC serisinden oyun oynamadınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Mart 2019; 15:24:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dmc oyununu almayı düşünüyorum türü rpg mi yoksa aksiyonmu

    Aksiyon oyunlarını seviyorum rpg sevmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 16 Mart 2019; 16:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin arkadaşım oyun saf aksiyon. Tempo bir an durmak bilmiyor. Rpg'yle hiç ilgisi yok alabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.