Şimdi Ara

DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
9
Favori
27.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun 2 haftada 2 milyon satmış, 20 milyon satsa omu da hak ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Oyun 2 haftada 2 milyon satmış, 20 milyon satsa omu da hak ediyor
    Aynen çok güzel bir başarı. Zaten daha önce çıkan haberlerle de oyunun az sattığı söylentileri yalanlanmıştı. 2 haftada 2 milyon Devil May Cry serisi için en büyük başarı diyebiliriz. Çünkü Devil May Cry oyunları zaten 2-3 milyon satıyor toplamda.

    Devil May Cry 5'in 2 haftada 2 milyon satması 1 yıl süre zarfında daha da çok satacağı anlamına gelir ve en çok satan Devil May Cry oyunu olabilir.




  • Oyun 2 Milyondan daha fazlasını hak ediyor,her ne kadar finali tam istediğim şekilde bitmese de büyük emek harcanarak yapılmış DMC 5.
    Hikaye,oyun mekaniği vs. bayağı uğraşılmış yeni oyunda.İtsuno'nun E3'teki heyecanindan belliydi zaten iyi bir iş yapılacağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende bitirdim yeni. Gerçekten Mükemmel olmuş.
    Sonu gerçektende biraz sönük gibi kaldı ama Dövüş mekaniği ve vuruş hissi filan efsane gerçekten. DMC 4’de ki gibi severek bitmesin diye oynadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu seriyi pek seven birisi değilim ama 5'i beğendim. Sekiro'dan dolayı henüz başlamadım ama yarım saat baktım. Biter bitmez buna geçeceğim. İlk yarım saatten bile anladım muhtemeşem olmuş oyun. RE Engine grafik motoruda olağanüstü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 25 Mart 2019; 8:53:5 >
  • Oyun çok kısa sürdü ya da oynanis çok keyifli olduğu için bana öyle geldi herhalde. Oyunun sonu hatta oyunun hikayesi öyle çok iyi bir yapıya sahip değildi ama dmc de zaten hikaye derinliği değil oynanış önemlidir her zaman.

    Nitekim oynanış ve oyun mekanikleri sizi hikayeden daha çok oyuna bağlıyor. Bitirdikten sonra hoş bir tat bırakıyor. Artık capcomun Nero da ısrar etmemesi lazim gerçekten Dante ile oynayıp neroya geçtiğimiz bölümlerde baygınlık geliyordu.

    Dmc 4 un hikayesini biliyosunuzdur, Neronun neden baş karakter oldugunu. Danteyi tanımayan yeni nesil oyunculara dmc serisini sevdirmek için Nero koyuldu, eski oyuncuları da kusturmemek için 4. Oyunda bi miktar danteyle oynadığımız bölümler vardı. Bu oyundada Nero ve Dante basroldeydi ama artık bitmesi lazım Nero olayının bu oyunun ana karakteri Dante.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Hocam beşinci oyunda Danteyi daha fazla kullanıyoruz. %40 civarı Dante Zaten oyunun Başrolü. :) Nero yardımcı çırak gibi bişey. Ben babasından dolayı seviyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 25 Mart 2019; 17:44:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum da sizde de olmadimi aynı hissiyat? Lan ne güzel danteyle yardiriyorduk bu bölüm neroyla mi oynicaz diye şevkim düşüyordu, bölüm başında kimle oynayacagimizi öğrenince.

    Bir diğer husus hazır 3 karakter vermişken birde yamatoyla canavar kesseydik oyun bitmeden güzel olmazmiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni nesil oyunculara da oyunu sevdirmek için Nero'yu kullanmış olabilirler. Yamato'ya gelince belki dlc planlıyorlardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı da neyse daha devam etmeyelim dayanamayıp spoiler kaçacak birimizin ağzından yoksa

    Ama güzel oyundu herkes alsın oynasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Aynen Spoiler olucak diye çok yorum yapmıyorum. :) Benim yorumun daha iyisi yapılamazdı. Bunca yıllık bekleyişe değdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante ile zibilyontane kılıç ve silah ile çok hızlı şekilde combolar ederken Nero ya geçince sadece Red queen kılıcı ile tek kolla yavaş kılıç sallamak sıkıyor.

    İlk Devil May Cry oyunundan beri bir DMC hayranı olduğum için asla sevemeyeceğim Nero yu.

    Nero da kılıç ile edebildiğimiz tek şey exceed. Diğer bir çeşitlilikte mekanik kollar ki onlarda ya red orb ile alacaksın yada yerden toplayacaksın, pasif bir özellik değil.

    Dante ile saniyeler içinde bir sürü kılıç, bir sürü ateşli silah ve 4 farklı dövüş stili ile insanın parmaklarını felç edicek combolar ediliyor.

    Kim ne derse desin Dante ile oynadıktan sonra Nero aşırı yavan, yavaş ve sıkıcı kalıyor.

    Dante'de bir sürü yakın dövüş silahı, Bir sürü ateşli silah, 4 farklı dövüş sitili ve 2 farklı devil trigger modu var.

    Nero da tek bir kılıç, tek bir ateşli silah, red orbla yada yerden toplanarak alınan kollar ve ancak oyun sonunda açılan bir devil trigger var. O yüzden bu devil trigger benim gözümde bir işe yaramıyor ben ilk oynanışta oyunun sonunda bu özelliği kullanıyorsam second run da Devil trigger kullanmanın benim için bir anlamı kalmaz.

    Ki Nero da mekanik kolları patlatmadan sırasını değiştiremediğimiz gibi birde saçma bir olay var.

    Gece gece sağlam gömdüm Nero yu ama benim düşüncem bu ilk çıktığı yıldan ve oyundan beri tüm serisini oynamış bir DMC hayranı olarak bana göre tamamiyle Cngzhn20 nin dediği gibi DMC serisini sonradan görecek yeni nesil oyuncular için edilmiş bir karakter.

    AMA! daha önce ki mesajımda da dediğim gibi eğer objektif gözle Nero'ya bakarsak ve V ye bakarsak, serinin bekası için farklı karakterler şart diğer türlü 2001 deki aynı oyun deyip geçerdi millet ve her ne kadar çılgınlar gibi Dante sevsek de sıkılmış olabilirdik.

    Sonuç olarak Devil May Cry 5 muhteşem bir oyundu, gerek grafikleri gerek el emeği göz nuru arasahneleri ve combatı ile oyunu bitirdiğimde muhteşem bir tat bıraktı ağzımda.

    DİP NOT:

    Artık bence Devil May Cry 6 da Sparda ile oynayalım, her şeyin başına dönen bir oyun olsun ve Sparda'nın nasıl tüm şeytanları ve Mundus u yeraltı dünyasına mühürlediğinin macerasını görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 26 Mart 2019; 1:43:0 >




  • Yazdıklarında haklılık payı var. :) Ama yinede Nero içimizden biri kendi adıma seviyorum ben. Zaten tüm özellikleri sülalesindeki insanlara benziyor. Asiligi, olaylarla dalga geçmesi. Bundan sonra ki olaylar için Nero kaçınılmaz olacaktır. Tabi Dmc 6 gelir mi gelmez mi bilinmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşılmasın Nero yu karakter olarak seviyorum oynanış olarak sevmiyorum :)
  • Normal zorlukta bitirdiğimizde bende sevmedim. Ama NG+ yapınca tam işlevli kullanabiliyoruz. O zaman çok keyifli oluyor.;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok zevkli. Devil Hunter modunda manuel kontrollerle oynuyorum. Dante'nin kontrolleri ne yahu öyle, genelde diğer karakterlerle SSS alan ben, A bile alamadım :) Alışmak gerçekten zor. Çok fazla hareket ve dövüş stili var. Bakalım alışabilecez mi.
  • bilmediğim pek çok özellik varmış, videoda spoiler var

  • Vergil ile oynayacağımız, Vergil's Ascension DLC si de Duyuruldu!



  • Devil May Cry 5 ‘Bloody Palace’ Modu Güncellemesi Yayınlandı

    Capcom, Devil May Cry 5 için bugün yayınladığı güncelleme ile birlikte oyuna Bloody Palace modunu ekledi.

    Bloody Palace modunda oyuncular Dante, Nero veya V karakterlerinden birisini seçerek gittikçe zorlaşan düşman ve boss ordularına karşı savaşarak hayatta kalmaya çalışıyor.

    Oyunun yapımcısı Mark Walker Bloody Palace, Deluxe sürüme dahil olan indirilebilir içerikler (silahlar, dış görünüşler, ek savaş müziği ve live action ara sahneler) ve ücretsiz güncellemeler dışında oyun için başka bir indirilebilir içerik planlanmadığını açıklamıştı.

    Devil May Cry 5 - Bloody Palace Trailer






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Nisan 2019; 13:22:42 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.