Şimdi Ara

Devil's Pact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Belirli bir strateji ve disiplin ile hareket etmenin başarıya giden yol olduğuna inanan oyuncuların guildi Devil's Pact olarak; arazide kendini ezdirmeyen, oyuncu olarak kendine aylık ve yıllık turnuvalarda derece hedefi koymuş oyuncuları biraraya getirmeye çalışıyoruz.

    Recruit kriterlerimize uyan arkadaşlar bizlere Vent ve Facebook sayfamızdan ulaşabilirler.

    Recruit Kriterleri:
    - 22 yaş üstü veya 22 yaş üstü olgunluk seviyesine çoktan ulaşmış olmak
    - Ventrilo kullanmak
    - Kurallarla problemi olmayan, uyumlu bir kimse olmak
    - Takım oyununa yatkın olmak
    - Massive ve Competitive PvP tecrübeye sahip bir oyuncu olmak
    - Anlatılanı anlayabilecek ve derdini anlatabilecek kadar dahi olsa bir ingilizceye vakıf olmak
    - Akşam saat 18:00 - 24:00 saat dilimleri arasında en az 2 saat ventte ve oyunda PvPye hazır ve nazır olmak
    - Haftada 36 saati aşkın bir online süresine sahip olmak


    Facebook - Ventrilo Bilgileri - Ventrilo Kuralları - Guild Kuralları - Facebook Grup







  • DP'yi Gw2'de görmek güzel. Swtor'da olduğu gibi iyi işler yapacağınıza eminim.
  • Guild inv için zuta.9145 ve Bengu.9678 ile de iletişime geçebilirsiniz.

    Server: Desolation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catalan -- 27 Ağustos 2012; 19:27:04 >
  • Yabancı guildlere hizmet etmekten sıkılmış bir topluluğun, yabancı guildler standartında kurmuş olduğu, sadece Türkçe konuşabilen vatandaşların katılabildiği bir guilddir; Devil's Pact.

    Guildin karakteristik yapısı, amaçları, başarı kriterleri, diğer guildler ile olan ilişkisi internasyonel guildler seviyesindedir.

    Üyelerimizle birlikte başlattığımız AOC, Rift, SWTOR hatta Diablo3 deki birlikteliğimiz şuanda The Secret World ve Guild Wars 2 de devam etmektedir.

    160'a yakın üyemiz şuanda resmi olarak aktif olduğumuz oyunlar dışında da oyunlar tercih etmekdedir. Camiamız içinde hemen hemen her oyundan bir üyemize rastlamak mümkündür.

    Guild Wars 2 de bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlarımızdan öncelikle beklentimiz bizi bir GW2 Guildi görmelerinden ziyade çıkan her kitle kabulü görmüş MMORPG de var olan bir topluluk olarak görmeleridir.

    Henüz çok taze olan GW2 deki aktif yaşamımız, oyun yaşadığı sürece devam edecektir. Oyunun düzenlediği turnuvalar yanı sıra, sponsor turnuvalarında da aktif olarak katılım göstereceğimiz için, yarın bir başka oyuna büyük katılım göstersek dahi GW2 de ki aktifliğimiz de oyun var olduğu, yada e-sport olarak daha iyisi olana kadar devam edecek.

    Şuan da guild olarak, 522 takımın katılımı planlanan Dragon Season'un düzenleyeceği turnuvaya kaydımızı yaptık. Düzenleneceği tarih ve ödüller henüz açıklanmadı, dört gözle beklemekteyiz.

    Turnuva da guildimizi temsil etmek isteyen üyelerimiz, takımlar halinde antreman maçları yapmakta ve turnuva tarihine kadar hazır olmak için uraşmaktadırlar. Bu uğraşı ve çaba, her yaklaşan gün artarak devam edecek ve sonunda mutlaka güzel bir netice ile sonuçlanacaktır.

    Öncelikle guild üyelerimizin faydalanması ama daha sonrasında da diğer Türk oyuncuların, ihtiyaç duymaları halinde faydalanabilecekleri, en az para ile satılan ingilizce guidelar kadar başarılı bir Leveling Rehberi hazırladık. Bu rehber sayesinde craft ve story quest yapmadan dahi 40 saat play time ile level80 olmak mümkündür. Şuanda guildimiz üyeleri 20-30, 30-40, 40-50, 50-65, 65-70, 70-80 aralıklarında sistemli bir şekilde eğer istelerse karakterlerinin gelişimini tamamlayabilirler.

    Legendary item craft etmek ve karakterlerin gelişimini tamamlayabilemek için yüksek miktarda Skill Point ihtiyacı gerekmektedir. Guildimiz üyelerinin bu ihtiyaçlarını çok kısa sürede giderebilmeleri için ayrı bir sistem inşaa edilmiştir. Özellikle 80lvl üyelerimiz ile başlanacak bu sistemde en kısa sürede 200 skill pointin toplanması tarafımızdan sağlanacaktır.

    Üyelerimizin Legendary item sahibi olabilmesi içinde bir başka sistem, şuan da devreye sokulmuş, çok yakında tüm 80lvl üyelerimizin legendary item sahip olması tarafımızdan sağlanacaktır.

    Gün ve saati önceden belirlenmiş WvWvW eventlerimizde; Massive PvP'de uyum, strateji ve disiplinle hareket edebilen ve fark yaratan bir Devil's Pact'i araziye sürmek oyunun bu dalındaki başarı kriterimizdir.

    Guild Aktivitelerimiz:
    - Skill Point Farm
    - Leveling
    - WvWvW
    - sPvP

    Resmi guild aktivitelerimiz yanı sıra, guild üyelerimizin oyun içinde daha keyifli vakit geçirebilmeleri adına çeşitli faaliyet planlarımız bulunmaktadır.

    WvWvW guild eventinin olmadığı saatlerde arazide üyelerimizin eğlenebilmesi adına Gank Squad adını verdiğimiz bir ekibimiz çok yakında sahada olacaktır. Sadece 80lvl ve giyinmiş arkadaşlarımızın olacağı bu ekip, isminden de anlaşılacağı üzere küçük, gücü yeterse büyük, rastlarlarsa tek dolaşan, düşmanları gankleyeceklerdir.

    80lvl olmuş guild üyelerimizin en kısa sürede giyinebilmeleri ve geri kalmamaları için endgame dungeon farmlar başlamıştır. Guild Chat ve Vent iletişimi ile bu gruplara her üyemiz classına bakılmaksızın dahil edilir ve o dungeonın bitmesi sağlanır.

    Low lvl dungeonlar içinde Guild Chatten kontakt kurulması yada Ventte grup aranması mümkündür.

    Her oyunda olduğu gibi Guild Wars 2'de de guild içi yarışmalarımız olacaktır. Bu yarışmalar tamamen eğlence amaçlı olup, kazananlar bir şekilde tarafımızdan ödüllendirilecektir.

    Guild Yarışmaları:
    - Koşu Yarışı
    - Rugby (Keg Brawl)

    Recruit kriterlerimize uyuyor, uymak üzere yada ha uydu ha uyacaksanız bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz, bir tanışıp görüşelim. Form doldurtmuyoruz, özgeçmiş istemiyoruz. Sadece tanışmak ve sohbet etmek isteriz.

    Recruit için iletişime geçebileceğiniz guild üyeleri;
    Alarma.2578
    Bengu.9678
    Zuta.9145
    Mearthan.1437
    Sinerjji.5176
    Warg.7635
    Jeykil.4957

    Guildimizde kesinlikle yeni üye yada eski üye ayrımı yapılmamaktadır.




  • Leveling rehberini nereden bulabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.