Şimdi Ara

Devlet Bahçeli 5000 Ülkücü Kerkük İçin Hazır Dedi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • On sıralarda Askerliğini yapmamış Olcay Kılavuzuda görmek isteriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok aoe oynamış 5 bin siville savaşa girecekmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be kendini ne hallere düşürdü hem kendini hem de tabanını rezil kepaze etti.
  • YALANMIŞ!

    quote:

    T24‏Onaylanmış hesap @t24comtr

    MHP'den "Kerkük için 5 bin ülkücü hazır" ifadesine ilişkin açıklama: Umutları diri tutmak için söylendi
    http://t24.com.tr/haber/mhpden-kerkuk-icin-5-bin-ulkucu-hazir-ifadesine-iliskin-aciklama-umutlari-diri-tutmak-icin-soylendi,452516

    ******

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Kerkük için 5 bin ülkücü hazır" sözlerinin "Türkmenlerinin umudunu diri tutmak gayesiyle söylendiği" açıklandı.

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Kerkük için 5 bin ülkücünün beklediğine ilişkin açıklamasına gelen ‘provokatif açıklama’ şeklindeki tepkilere yanıt verdi.

    Yalçın, "Sayın Devlet Bahçeli, toplumun tüm katmanlarını vatan, millet sevdası ve menfaatinde birleşmeye, milli mutabakat zemininde buluşmaya davet etmektedir” dedi.

    Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, “Bazı medya organlarının, Bahçeli’nin üstlendiği vazifeyi baltalamaya yönelik girişimleri olduğunu” söyledi. Bahçeli’nin, başta siyasi partiler olmak üzere toplumun tüm katmanlarını, milli mutabakat zemininde buluşmaya davet ettiğini belirten Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

    “Bilinmelidir ki MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin son açıklamasının temelinde, küresel tezgahların kıskacındaki Türkmenlerin umudunu diri tutma gayesi yatmaktadır. Üstelik sadece Barzani’nin değil, onu yöneten, sevk ve idare eden ellerin de caydırılması lazımdır… Sayın Genel Başkanımızın açıklamaları provokasyon olarak nitelendirilmiştir. Bu fevkalade vahim bir hata ve kusurdur. Asıl provokasyon, Sayın Bahçeli’nin tarihi ve uyarıcı açıklamaları üzerinden Türkiye’de oluşan milli Konsensüs havasını baltalama girişiminde bulunmaktır. Böyle nazik bir dönemde yapılan açıklamaları saptırarak provokatif gazetecilik sergilenmesi hoş görülemez, iyi niyetli kabul edilemez.”

    http://t24.com.tr/haber/mhpden-kerkuk-icin-5-bin-ulkucu-hazir-ifadesine-iliskin-aciklama-umutlari-diri-tutmak-icin-soylendi,452516




  • Memleketi akpnin kucağına atan satış yağma rant ve hırsızlığın ortağına bak sen, milliyetcilikten ulkuculukten bahsediyor bide utanmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye siyaset tarihinin Yüz karası 'dır..Ciddiye bile alınmaz..Böyleleri...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız şöyle bir şey var. Tabi Bahçeli basiretsiz bir adam güvenilmez artık ona ancak, yarın öbür gün başka birisi gelip ülkücüler hazır derse şaşırmayın.

    O ülkücülerin arasında ciddi ciddi bir çok iç savaş görmüş, en yakın tarih, Türkmen dağında bile çarpışan var. Öyle alayını ilk okul bebesi sanmayın
  • kendiside önden gidecekmi acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.