Şimdi Ara

Devlet Hastanesi Endoskopi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam endoskopi yaptırmam lazım, özel hastanelerde damardan sedesyon yapılarak yani bayıltılarak işlem yapılıyormuş ancak malum çok pahalı.Devlet hastanesinde durumlar nasıl internette fazla bilgi bulamadım, sanırım bayıltmadan yapıyorlarmış ve buda insanın canını epey yakıyormuş.Bilgisi olan varmı acaba devlet hastanesinde artık bayıltarak yapılıyormu?



  • Sene 2015 o zamanlar 15 yaşındayım. Midem çok ağrıyordu. Hemen devlet hastanesinde genel cerrah var ona danıştık o da endoskopi çekelim dedi bizde kabul ettik. Neyse gittik çekilmeye ilk önce boğazıma sprey sıktılar boğaz bölgesi uyuştu daha sonra metrelerce büyük hortumu ağzıma soktular tabi hemen midem kalktı öğürmeye başladım doktor bir türlü çekemedi dışarda annem vardı ona dediler imza verin anestezi verip çekeceğiz diye sonra anesteziyi bir verdiler uyandığımda herşey bitmişti. Yani devlette kolay kolay anestezi vermiyorlar. Ama özelde anestezi veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Gmn_

    Sene 2015 o zamanlar 15 yaşındayım. Midem çok ağrıyordu. Hemen devlet hastanesinde genel cerrah var ona danıştık o da endoskopi çekelim dedi bizde kabul ettik. Neyse gittik çekilmeye ilk önce boğazıma sprey sıktılar boğaz bölgesi uyuştu daha sonra metrelerce büyük hortumu ağzıma soktular tabi hemen midem kalktı öğürmeye başladım doktor bir türlü çekemedi dışarda annem vardı ona dediler imza verin anestezi verip çekeceğiz diye sonra anesteziyi bir verdiler uyandığımda herşey bitmişti. Yani devlette kolay kolay anestezi vermiyorlar. Ama özelde anestezi veriyorlar.
    Aradan 5 sene geçmiş acaba artık anestezi yapıyorlarmı belki çağdışı uygulamaya son vermişlerdir, arkadaşlar bu kadar büyük forumda başka kimse yokmu illa birilerinin başına gelmiştir.




  • raver kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu çağ dışı uygulamaya son vermişlerdir. Çünkü anestezi olmadan yaptırmak işkence gibi bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.