Şimdi Ara

DGS ile BOUN Bilgisayar Mühendisliği Kazanma İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, 2020 senesinde önlisans bölümümün bitmesiyle birlikte DGS'ye ben de gireceğim. Çalışmalara Pazartesi gününden itibaren başlıyorum hayırlısıyla.

    Hedefim başlıkta da olduğu gibi belli.

    Öncelikle önlisans bölümümde iki dönemim daha var ve ortalamam 2.73, çok etkili oluyor mu ortalama? Biraz daha yükseltmek zorunlu mudur yoksa o kadar da önemli değil midir?

    İkincisi ise; matematiğim kuvvetli. Şimdi otursam 45'i geçerim sanırım yeterli sürede, üstüne de Türkçe çözerim. Üstelik daha 1 senemiz var neredeyse sınava. Sizce DGS ile BOUN imkânlı mı yoksa?..

    Tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum, herkese başarılar dilerim.



  • Öncelikle istediğin bölüm için derece yapmalısın. Derece düzeyinde tabiki öbp çok etkili oluyor bu sene ortalamanı tutabildiğin kadar yüksek tut ve geometriyi asla ihmal etme hedefin geometriyi fullemek olsun
  • Umutcansomuncu37 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok, dikkate alacağım. Geometrim pek iç açıcı değildir ama elimden geleni yaparım.
  • Rica ederim. Geometriyi gözünde büyütme hocalara geldik youtube kanalından dinleyebilirsin gayet anlaşılır ve öğretici bir anlatımı var. Başarılar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcansomuncu37

    Rica ederim. Geometriyi gözünde büyütme hocalara geldik youtube kanalından dinleyebilirsin gayet anlaşılır ve öğretici bir anlatımı var. Başarılar dilerim.
    Metin Hocam tavsiye etmez misiniz? Sanki daha iyi gibi geldi bana.
  • Maalesef bahsettiğiniz hoca hakkında bir bilgim yok yorum yapamayacağım ancak bu durum kişiye bağlı tabiki. Siz o hocayı beğeniyorsanız ve gerçekten anlıyorsanız sıkıntı yok. Tekrar üstüne basarak söylüyorum bu sene dgsye girmiş birisi olarak, asla geometriyi ihmal etmeyin heleki hedefiniz bu kadar yüksekse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcansomuncu37

    Maalesef bahsettiğiniz hoca hakkında bir bilgim yok yorum yapamayacağım ancak bu durum kişiye bağlı tabiki. Siz o hocayı beğeniyorsanız ve gerçekten anlıyorsanız sıkıntı yok. Tekrar üstüne basarak söylüyorum bu sene dgsye girmiş birisi olarak, asla geometriyi ihmal etmeyin heleki hedefiniz bu kadar yüksekse
    Tekrardan çok teşekkür ederim, iyi akşamlar...
  • sınavın zorluğuna göre değişebilmekle birlikte 60 a yakın mat ve üstüne biraz türkçe çözmeniz gerekebilir. matematikten 1 yanlış yapsanız bile bu sizi o hedefin dışına itebilir. aynı yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum bunu. bu hedef için girdim 58-2 mat 17-1 tr yaptım 23. oldum ve boun imkansız gibi. seneye işler dahada zorlaşabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcbestepe

    sınavın zorluğuna göre değişebilmekle birlikte 60 a yakın mat ve üstüne biraz türkçe çözmeniz gerekebilir. matematikten 1 yanlış yapsanız bile bu sizi o hedefin dışına itebilir. aynı yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum bunu. bu hedef için girdim 58-2 mat 17-1 tr yaptım 23. oldum ve boun imkansız gibi. seneye işler dahada zorlaşabilir.
    Hocam Türkçe mi zor yoksa süre mi yetmedi?
  • tcbestepe kullanıcısına yanıt
    hocam ortalama kaçtı sizin ?
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    matta 60 yapmak istediğim için türkçeye az zaman ayırmak durumunda kaldım.
  • Fraudell kullanıcısına yanıt
    3.24 bir ders eksik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcbestepe -- 27 Ağustos 2019; 0:39:38 >
  • tcbestepe kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrik ederim çok iyi bir sonuç elde etmişsiniz umarım istediğiniz gibi olur tercih sonuçları. Size birşey sormak istiyorum bende 173. Oldum sayısalda. İlk 200deki kişiler yoğunlukla hangi bölümden oluyor bilginiz varmı acaba? Boğaziçi elektrik elektronik mühendisliği benim içinde zor gözüküyor ancak bir ihtimal diyorum belkide önümdekiler yoğunlukla bilgisayar mimarlık vs. Olma durumu olabilir mi?
  • Umutcansomuncu37 kullanıcısına yanıt
    kendi alanım bilgisayar, ilk 100 de hatta 50 de diyelim, baya bilgisayaracı olduğunu biliyorum. 173. için boun ee biraz zor gibi ama şansınız var. ciddi derecelerde ee seçecek olana pek denk gelmedim.
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Evet bende pek rastlamadım ondan dolayı bende azda olsa şansım olacağını düşünüyorum. Umarım hepimizin istediği gibi olur herşey.
  • Beyler tercih sonuçları açıklandığında haber edin şimdiden hayırlısı olsun tebrik ediyorum sizi :).
  • Şuan 45 netlerde ise bence sıkı çalışırsan çok rahat yerleşirsin ah bende şuan 30 larda olsam razıyım seneye kadar. Bende DEU, ESK TEKNIK, ESK OSMANGAZI, EGE falan istiyorum ama pc mühendisliği en yüksek puanları istiyor diğer bölümlere göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.