Şimdi Ara

dgs ile odtü eem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıllık mezunuyum. yaşım 30.evliyim Ankarada yaşamak zorundayım. şuan denemelere göre dgs ile odtüyü kazanabilecek durumdayım. odtü mezunu kişilerle konuştum tavsiyeleri olumsuz özellikle ingilizce devam zorunluluğu derslerin çok ağır olması, ders muafiyeti olmaması ve zaman kaybı(yaşımdan dolayı) bana odtü yerine diğer üniversteleri tercih etmemi önerdiler.Şuan çok kararsızım. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan5133771 -- 13 Şubat 2019; 14:20:20 >



  • https://eksisozluk.com/turkiyedeki-elektronik-muhendisligi-kandirmacasi--5354307
    bu başlığı okumanızı tavsiye ederim. ayrıca bunu bi hobi olarak mı yapacaksınız yoksa gerçekten işinize yarayacak mı_? eğer devlette falan çalışıyorsanız ve sadece 4 yıllığa tamamlamak için tamamlayacaksanız daha kolay gazi-ankara vs. gibi okulları deneyin derim. ve türkçe olanları. çünkü vediğim linkte de yazıldığıo gibi eem gereksiz zor ve meşakkatli bi bölüm ayrıca bun ingilizce yapacaksınız ve odtü'de üstelik yaş da var. yani 18 yaşındaki biri gibi öğrenmeyeceksiniz gördüklerinizi zihniniz daha dolu olucak vs.
    tabi en iyisi ordan biriyle konuşup fikirlerini almak.




  • Öncelikle teşekkür ederim dediginiz linke baktım. bölüm olarak dgs olduğu icin elektronik bölümünü sececem mecburen. Devlette calismiyorum. Hobi için degil geleceğim için aslında hayatımın kararı olacak. Asgari ücretin biraz daha ustu bi maaşla çalışıyorum. Cevremde benden çok bilgili olmayan bana gore sadece aramızdaki fark onun diplomasi olması iş olarak benden daha az çalışması ve maaş olarak benim aldığımin 3 katı maaş alması beni işi gücü bırakıp univerteye yöneltti. Yani nokta atışı yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü yü kazanabilirsen süper olur. Ama böyle ciddi üniversitelerde devam zorunluluğu baya katı bildiğim kadarıyla. Eğer ki birde çalışıyorsan büyük sıkıntı olur bence. Ankarayı bilmem ama eğer odtü kazanacak seviyedeysen bence orada özel bir üniversitenin %100 burslusunu kazanbilirsin. Bunu da düşün ama tabii 2. ihtimal olarak Çünkü odtü demek bu piyasada direk iş demekmiş bende iş ararken öğrendim hemde onlarca kez... Ve evet bende myo mezunuyum :(
  • çalışıyorum kendimede güveniyorum kazanırım inşallah. ama odtüde okuyan öğrenci mezun kimle konuştuysam olumsuz yanıtlar aldım.kafam çok karışık.diğer üniversteleri seçsem ilerde iş bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım yaşımızda geçiyor iş başvuruları nasıl oluyor çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.