Şimdi Ara

Dgs sayısal için 1 soru çözmem gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar başlık biraz tuhaf farkındayım. Matematik bilgim yok denecek kadar az o sebeple bilen bir arkadaştan yardım istemeye karar verdim. Geçen seneki sınava girdim fakat sayısal zorunluluğundan haberim olmadığı için bende sadece sözel çözdüm sonuç olarak puanım hesaplanmadı. Açık öğretim yazacağım için bir soru çözsem yeterli olacaktır sanıyorum. Bir sene daha kaybetmek istemiyorum yardımcı olup bir taktik ya da kesin çıkacak bir soru tarzını bana öğretirseniz çok sevinirim. Bana çok büyük iyilik yapmış olursunuz.



  • Dostum selam. Çok basit 1 rasyonel sayılar sorusu mutlaka çıkıyor. Onun dışında sayısal mantık,akıl yürütme, işlem soruları var. Kuralını söylüyor deneyerek bulabilirsin. Sallamadan 3 soru yaparsan ve 2 tanesi yanlış olsa bile 0.5 net çekersin. Kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkkür ederim hocam bakıcam dediklerine. Mantık soruları için zamanlama yapabilirim umarım. Çözmem zaman alacak gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şabobey

    Dostum selam. Çok basit 1 rasyonel sayılar sorusu mutlaka çıkıyor. Onun dışında sayısal mantık,akıl yürütme, işlem soruları var. Kuralını söylüyor deneyerek bulabilirsin. Sallamadan 3 soru yaparsan ve 2 tanesi yanlış olsa bile 0.5 net çekersin. Kolay gelsin
    Verdiğin bu basit taktikle 2 soru yaptım. Evde kontrol ettiğimde doğru yaptığımı gördüm. Gerçekten çok makbule geçti. Geçen sene çözebleceğim sorular olabileceğini hiç düşünmemiştim bile. Çok teşekkür ediyorum.

    Dgs sayısal için 1 soru çözmem gerekiyor. Dgs sayısal için 1 soru çözmem gerekiyor.




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam katkım olduysa ne mutlu bana, hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.