Şimdi Ara

DGS SINAVI ZORLUĞU NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dgs sınavı zorluğu nedir arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Adam çalışıyor ediyor 4 yıllık kazanıyor. Diğeride 2 yıllıktan 4 e hopp geçme derdinde. Öyle bi zorluk işte hopplatıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümüne göre değişir. önceden kolaymış bildiğin sbs seviyesinde sorular falan varmış. ne zamanki ilkokul mat öğretmenleri lise öğretmenleri falan açıktan adalet okuyup dgs ile hukuk tamamlama furyasına kapıldılar sınava giren kişi sayısı korkunç arttı. kontenjanlar da aynı kaldığı için ösym sınava el attı eskiden sbs seviyesinde çıkan sınav şimdi kpss hatta alese yaklaştı. benim gözlemim bu yönde. haa açıktan işletmeye falan tamamlamak istiyorsan kasmana gerek yok ama dediğim gibi hukuk falan çok zor artık. teknik bölümleri mühendislikeri falan bilmiyorum ama o kadar zor olmasa gerek sonuçta bi hukuk gibi öğretmenlerin falan derse gitmeden sadece sınavlara giderek bitirebileceği bölümler değil sadece o bölümü gerçekten isteyenlerle yarışacaksın. ama hukuk kurtlar sofrası.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Bu kast ettiğiniz ales ve kpss zorlukları hukuk için mi geçerli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Çok mu zor reis? Girdin mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaans3434 K kullanıcısına yanıt
    dostum hukuk isteyen de mühendislik isteyen de aynı sınava giriyor. benim bahsettiğim şey yarıştığın insanlar. adalette bildiğin hayatı matematik olmuş hocalarla yarışıyorsun mesela. adam sözeli de yapıyor iyi kötü. bir de hukuk kontenjanları daha da azaltılmıştı bu sene. memurlar nete gir dgs forumuna bak orda konuşuluyor. ama sınav soruları genel olarka zorlaştı ve seviye bu kadar yüksek olursa giren sayısı bu kadar yüksek olursa adamlar elemek için ciddi zorlayacak.
    tabii senin bölümünü seviyeni bilmiyorum. dgs birçok kişi için de fizik kimya çözmeden kaliteli bir ünide kaliteli bir mühendislik için açılan bi kapı. geçmiş senelerin sorularını çöz kendini değerlendir. istediğin bölümün puanlarıyla karşılaştır. olacak gibiyse iyidir. olmayacak gibiyse de daha çok çalış oldur. bu forumda ve memurlar nette dgs konuları var. bu forumda diğer ösym sınavları başlığına bak. orda dgs ana konusu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 30 Nisan 2019; 16:47:31 >




  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Son birşey soracağım sadece 2 senelik okuyanlar mı dgs ile başka bir bölüme geçebiliyor yoksa herkesin şansı varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaans3434 K kullanıcısına yanıt
    herkesin derken? önlisans diploması olan herkes girebilir sınava. kayıtlar açık zaten ais.osym den girerseniz görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.