Şimdi Ara

DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
18.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim wolf_HKN bu arada klübümüzn üzerine ölü toprağı serpilmiş..arkadaşlar uyanın lütfen..

    5 Nisan Pazar günü İzmit Körfez pistinde time attack ve drag yaıpılacak..sanırım 4-5 tane corvette,camarro,porsche turbo vs.. araçlar gelecek.ilgilenen arkadaşlar olursa izleyici veya katılımcı lütfen bana bildirsin..
  • 10 numara olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle...

    cok dehşet olmuş görüntü süper
  • 5 Nisan Pazar gün ki etkinliğe ulaşım zorluğu nedeniyle katılamıcam galiba :/
  • Merhabalar


    Serhat abiyle çok vette muhabbetimiz olmuştu. Gruba beni de eklerseniz sevinirim.


    Bu arada 5 nisanda büyük ihtimal ordayım
  • aramıza hoşgeldin jeandan Type-R
  • Aytac ve Serhat basta olmak uzere tum corvette severlere selamlar

    Aytac ve serhati zaten diger siteden taniyorum. Serhat hala aktif katilim gosteriyor ama aytac acikcasi gozumuz seni ariyor. Bu arada dh deki nickimle diger sitedeki nickim farkli.. Bende hepiniz gibi ski bir corvette severim.

    Su an isim dolayisiyla amerikadayim ve istanbula zannedersem 10 ay sonra donup c6 almayi planliyorum. Simdiden aslinda bu konuda ilanlara bakip arastirma yapiyorum. Aytac ve serhat bana bu konuda yardimci olursaniz gercekten minnettar olurum, neticede sizler bu konuda benden cok daha tecrubelisiniz. Diger sitede eroz abi ve vekser abinin yeterince basini sisirdim sorularimla simdi birazda size sorayim dedim hazir bole bir olusum acilmisken dh de :)

    Istanbulda kullandigim cok temiz e46 coupe bir aracim var. C6 yi alirsam yanina haftasonu araci olarak almayi dusunuyorum. Ama acikcasi bu is birazda butce isi , $ in ve piyasalarin allak bullak seviyeye gelmesi tas ustunde tas birakmadi deyim yerindeyse. Kriz oncesi $ kuru 1.2 1.3 seviyesindeyken simdi ayni kur 1.7 lere geldi dayandi. Kriz oncesi 100.000 $ olan arac 130 milyarken su an ayni arac 160 milyar seviyesine geldi, herkesin dedigi piyasa cok kotu nakiti olan cok avantajli su sartlarda ama acikcasi bu pek sahibindendeki ilanlara yansimiz gibi degil.

    Neyse uzun lafin kisasi onumde 10 ay gibi bir zaman var donmek icin Turkiyeye, butcem zannedersem 70- 90 $ arasinda olucak , acaba bu fiyatlara temiz 2005-2007 bir arac bulmam mumkun mudur ? Aslinda gonlumden gecen 2006-2008 modeller hic 2005 e girmek istemiyorum ama neticede ikinci el fazla da secenek olmadigi icin ve de ozellikle siyah renk istedigim icin tercihlerim sinirli olucak gibi..

    Su an piyasada durumlar nedir, vekser abi bu konuda saolsun epey bilgi , moral verdi 70.000 $ rahat 2005 bulunur diye ama eger butce biraz artirilsa acaba 80 -90 seviyesine de 2006-2007 bulunabilinir mi ?


    Ikinci sormak istedigim meselede kasko. Neticede bu arac weekend car olucagi icin ikinci arac konumunda acaba kasko indirimi soz konusu olunur mu ? Toplasan carpsan bir yilda belki 40 kere ya binilcek ya binilmicek. Kasko fiyatlari nasil ? Vergi konusunda zannedersem bir alt dilimden faydalanip indirim alinabiliyor , kaskoda da benzer bir indirim soz konusu olur mu ikinci arac oldugu ispatlanirsa ?


    Son olarakta ikinci el tamamen sans isi ama acaba dusuk km de 40.000km yi gecmemis, fazla hirpalanmamis arac bulma ihtimalim cok mu az olur ? Unitedda 2007 20.000 km de tam istedigim gibi bir arac var ama fiyat cok ucuk $120.000 isteniyor ki 2008 ler su an $110.000 seviyesine geldi..

    Lutfen biraz aydinlatsaniz , bilgi verseniz bu konularda. Cok tesekkurler tekrardan..




  • Aykut hoşgeldin..benim sana tavsiyem 2005 modellere girmemen..alcaksan 2006 ve yukarısını tercih et..buraya geldiğinde sana araba konusunda yardımcı olurum..uğur'un bindiği arabayı da ben aldım.Pazarlık vs. herşeyi ben yapmıştım. kasko ile ilgili nasıl bir indirimden bahsettiğini anlamadım ama kaskoları o kadar da yüksek değil..zaten taşıt vergileri de kasko değeri sayesinde düşük ödenebiliyor...türkiye'deki corvettelerin çoğu kazalıdır..sana temiz bulmak lazım..united çınar ı çok iyi tanırım benim arabayıda uğur'unkini de ordan aldık..senin bahsettiğin araba 34 cem plakalı araç ve arkadan ciddi kazası var..araba atacar'da yapıldı..o araba o kadar etmez..sen buraya geldiğinde fiyatlar biraz daha makul seviyeye gelecektir..uygun araç bulduğumuzda volkan tanju ya şeceresini sorarız...zaten c6 fazla olmadığı için genelde araçlar biliniyor.. mesela kaputtan sonra benim araba tek oldu
    benim arabayı bende haftasonu için kullanıyorum..dediğim gibi sen buraya gel her türlü yardımcı olurum sana..bakma corvette forumundaki corvette sahiplerini tüm parçalarını amerikadan ben getiriyorumveya getirdim...benim kadar hakim değiller konuya..volkan tanju teknik konuda sana çok yardım edebilir..onun harici çok fazla yardımcı olacaklarını sanmıyorum..zaten bu yüzden ayrıldım forumdan..eröz abi,volkan ekser,volkan tanju ile bağlantını koparma yeter sana...ben zaten burdayım...tekrar hoşgeldin aramıza...




  •  DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)


     DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)


     DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)


     DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)




  • aytac selamlar nickim farkli ama heralde epey ipucu verdim taniman icin :) Amerikaya geldin gittin sanirim, keske denk gelipte gorusebilseydik. Neyse kismet insallah istanbula.. Senin aracinda 10 numara , gercekten kaliteli parcalar kullaniyorsun diger 1 2 c6 gibi sacma sapan cin mali jant falan takmadin cok guzel oldu aracin.

    Uniteddaki 2007 nin cem02 plaka oldugunu bilmiyordum ama cem02 yi ara sira istanbulda bagdat caddesinde gezerken goruyordum.. Kazali oldugunu mesela sen solemesen anca servise veya volkan tanjuya gosterene kadar bilemezdim. Gonul isterki bende sen veya ugur gibi sifir aliyim ama zannedersem 2012 gibi kasa degisicek corvette gm batmazsa ve de neticede bu araci 2inci arac kullanicagim icin sifirda asiri kaybim olucak. 2006-2008 dusunuyorum onumdede 10 ay gibi zamanim var gelmek icin oraya simdiden bakiyorum ilanlara ama o kadar az arac var ki istedigim ozelliklerde , gercekten cok buyuk sans kismet isi temiz ikinci el c6 bulmak..

    Ya sevdigin renk olmuyor, ya donanimi eksik oluyor ya kazali zaten toplasan carpsan 10 15 arac var , bi ara eroz abiyle amerikadan ithal etme isini de konustum ikinci el olarak. Burada inanilmaz temizlikte cok guzel araclar var ama tabi devletin bezdiren arac ithal politikasi burnumdan getiricegi icin vazgectim.

    Su an uniteddaki 07 cem plaka disinda , mehmet samnu da 08 ls3 2000 km de bir arac var ama mehmet samnu ikinci eli sifir fiyatina satmaya calisiyor resmen :) Pek pazarliga acik bir galerici izlenimi yok gibi ama aracta belki 6 aydir satilik olarak duruyor. Onun disinda platin oto goztepede 06 manuel bir c6 var ama 1 2 kisi ici cok bos, hic bir ozelligi yok ve faturasi sorunlu olabilir diyordu.

    Neyse senin z06 planlarin ne alemde ? Modifiye isine girdigine gore vazgectin gibi , bu arada ufak tefek parca ihtiyacin olursa ben amerikadayim yardimci olmaya calisirim , tekrardan cevaplarin icin saol aytac..




  • Aykut amerika'ya çok sık gidip gelemiyorum..artık buraya geldiğinde görüşücez..evet elimden geldiğince kaliteli parçalar kullanmaya çalıştım.bi de herkesin kullandığı bilindik parçaların dışında farklı diğer parçaları getirdim.Uğur'un almış olduğu araba da 2. el'di.Çınar'ın kendisi kullanıyordu.34 CNR... diye bi plaka vardı üzerinde.beni kıramadı ve öyle sattı uğur'a.satmayı düşünmüyordu aslında..neyse..sen araç almaya karar verdiğinde en temizi ve en dolusunu buluruz sana.parça konusunda da sıkıntı yaşamazsın.eşe dosta getiriyoruz.sana da getiririm tabii.Mehmet Şamnu hep galeriye bırakılan arabaları satar.aslında onun eline 1000-1500 dolar bıraksan arabayı daha ucuza kapatırsın..Mehmet'in çalışma şekli bu ama yine de sen bekle derim.buraya geldiğinde çok araba olur..Benim Z06 planlarım devam ediyor hala..şu kriz biraz geçsin yapacağım ilk iş çınarla z06 getirmek. 3LZ paket..hatta amerika'ya gidip supercharger falan taktırıp orda deneyip getirmeyi planlıyorum.bakalım herşey nasip kısmet..şimdilik halimden memnunumsana şöyle ihtiyacım olabilir belki; bir iki yerde z06 bloğu var satılık..üzerinde supercharger olanlarda var..sana yakın bi yerdeyse bakabilir misin? şu anda millet deli gibi parça satıyor..400-800 dolar arası orjinal GM jantlar satılıyor.0 km LG pro long tube headers 1100 dolara satıldı geçen..manifoldlar 700 dolarlara kadar düştü..sürekli takip ediyorum bişey olursa sana mesaj atarım..kendine iyi bak oralarda..sende facebook varsa bana bi şekilde ulaş..orda da konuşuruz..aytaç karahancı olarak aratabilirsin..




  • Aytac tabiki yakin olursa bana gider bakarim neden olmasin, ufak tefek getirilebilcek bi sey olursada bavula sokar getiririm dondugum zaman en olmadi.. Amerikada seninde soledigin gibi parcalar Tr ye gore cok cok ucuz.. Insanlar gercekten bazen gazoz parasiina parca satiyorlar.

    Ugurun ben aracini sifir zannediyordum cunku plakasi gcc91 galiba. Cok sansliymis demekki temiz araba denk getirmis almis. Insallah bende ole bir araba denk getiririm alirim. Facebook a ekliyorum ordan devam ederiz ..
  • aytac facebookta arattim ama cikmiyor adin, pm den bana mailini gonder ordan ekliyim facebook a
  • Aytaç abi selamlar.

    İyicene baktım, ama bakmaya doyamadım. Yapan ustaların da ellerine sağlık, maaşallah çok güzel oturmuş kaput. Güle güle kullan.

    Corvette piyasasına da bayağı hakimmişsin. Alacak olursak sana danışırız artık gelecek zamanda.
  • selam coşkun..yorumların için teşekkür ederim..inşalla sende corvette almayı kafaya koyarsan yardımcı olurum tabi..

    bu arada herkes jantlarıma laf etmiş başka bi forumda..arabadaki jantlar HRE'dir arkadaşlar..Amerika'dan getirttim..biliyosunuz özel sipariş üzerine 3-4 haftada üretiliyorlar..ve dünyanın en kaliteli jantlarından biri.sadece egzotik arabalarda görebilirsiniz bu jantları..bence benim arabama çok iyi oturdu.çünkü offsetlerle oynamadım..kimisi görüntüye bakar...sadece görüntüye para verir.bende bilirdim geniş offsetli almayı..ama benim için performans daha önemli...ve türkiye'de lastik ve jant ölçüleriyle hiç oynamak istemem..yolların durumunu hepimiz biliyoruz..
  • Aytac standart lastik olculerin neydi gm jantlarda on- arka ? Hre lerin olculerini de sana zahmet yazar misin ? HRE Turkiyede bilinmiyor , birak hocam millet ne anlar burda :) Cin mali, kore mali replika jant takar bizim millet.

    Bu arada Samnuya 2007 20.000 km de siyah c6 gelmis 107.000 isteniyor, united daki cem plaka midir ? Gerci cem de cam filmi var bunda yok , bi de sana pm atmistim 1 2 soru bakarsan sevinirim..
  • Canavar gibi olmuş dostum çok begendim . Allah kaza bela vermesin . Güle güle kullan
  • Biraz geri kalmışım konudan. Yeni fotoğraflar çok güzel Aytaç abi, git gide arabana hayranlığım artıyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 1 Eylül 2010; 1:25:14 >
  • Aykut artık bende yokum kardeşim..
  • thule nerelerdesin :) kaputun zevkinimi çıkartıyorsun milletin bakış açısı nası oldu makinaya
  • Thule ve Serhat


    Sesiniz solugunuz cikmiyor. Otovidz zannedersem kapandi, yeni bulusma noktasi var mi acaba ? Serhat ilerleme var mi c6 konusunda, 6.45 gitti mi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.