Şimdi Ara

DH Guinea Pig sahipleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    parazit aşısı yaptıranlar var ama bence gerek yok, ciddi hastalıkları yok benimki 2 defa kabız oldu o da aşırı sebze yemektendi, ishal olmadığı sürece sorun yok zaten sen çok domates vs vermezsen durduk yerde olmuyorlar, dişleri önemli uzarsa alt ve üst birbirine vurduğundan yemek yiyemiyorlar, onun da çözümü basit sert yiyecekler vermek, tırnak kesimi önemli tırnaklarını kesmezsen kıvrılıyor ve kökü daha çok uzadığından sıkıntı çıkarıyor, bende kesmem lazım ama canlı tırnak kökü ile cansız tarafı ayırt edemiyorum.


    konu ile alakasız

    ***prakten kullanma***
    Neden prakten kullanma dediniz hocam :) Ne yaparsam yapaym ıstahım açılmıyor, ıkı lokma yesem daha yiyemiyorum ama, yıllardır kılo alamıyorum, o yüzden denıyım bı dedım ama :) :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50ye20 veya 80e30 gibi bir akvaryumda beslenir mi ufak bir giriş çıkış kapısı alanı kestirerek? Bide İstanbul'da Guinea Pig alabilecegim guvenilir bir yer bilen var mı? Son sorum kafesin içine lazım olan her malzemeyi ve mamasını vb. eşyaları en uygun ve kaliteli nereden temin edebilirim? Tecrubeli olanların tavsiyelerini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lola Teska -- 21 Ekim 2019; 16:32:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 2 Guineapigim var. 3 gün oldu edineli. Dün tahtadan yaptığım yuvanın altına naylon serdim üzerine de talaş serptim. ancak gece ben bakmıyorken naylonu biraz kemirmişler. Acaba bir sorun olur mu? @Ahmet Samet
  • Arkadaşlar guinea pigim bambiyle birlikte bir youtube kanalı açtık abone olursanız hoş olur https://www.youtube.com/watch?v=sR7fzIcwU2s&t=104s <3



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmantc -- 15 Nisan 2021; 23:0:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.