Şimdi Ara

DH OTO DEĞERİNİ KAYBEDİYORMU ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2015 yılından beri forumun kalitesi yerlerde. Abuk sabuk konu açan bir sürü troll hesap var bunlar mesaj ve tık sayısı artsın diye ya yönetim tarafından üretiliyor ya da göz yumuluyor.

    Bir de firma elemanları var a firması adına çalışanlar a firmasını yere göğe sığdıramazken rakip gördükleri b ve c firmalarını itin bir tarafına sokuyorlar.

    Belli bir modelin ana konusunda 3-5 tane troll hesap seneler boyu aracı gömüp aracı almayı düşünerek bilgi almaya çalışanları vazgeçirmeye çalışıyor.

    İstediğiniz kadar şikayet edin sizi banlıyorlar troll hesaplar yazmaya devam ediyor.

    Bir de doğal fanatikler var bindiği araba hangisi ise Dünya'nın en iyi aracı o diğer araçlar ise çöp.

    Forumun tartışma kalitesi şu anda benim arabam muhteşem senin araban çöp den ibaret.

    Akıl almaz saçma iddialara karşı teknik veri vs yazmaya kalkarsanız da fanboy ilan ediliyorsunuz.

    Şu seviyesiz ortamda nasıl kaliteli birşey bekleyebilirsiniz ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Mayıs 2021; 21:2:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece para kazanma tutkusu olsa sorun değil. Yönetim kendi düşüncesinden olmayan kişilerin kurallara uygun mesajarını silme, bölüm uzaklaştırması gibi işlemleri de cok sık yapıyor. Örnegin, sağlık alanındaki düşüncelerimden dolayı Covid 19 bölümünden beni uzun süreli uzaklaştırma uyguladılar. Linux (işletim sistemi) bölümüne de yeni bi Mod atamışlar, her 2 mesajımdan birini siliyor. Mesaj öğütme değirmeni gibi bi forum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede çer çöp ergen üye var hepsi buralara doluştu. Egea kötüleyip kartala cillop diyen zeka yoksunu müptezel dolmuş. Daha da kötüsü moderatörler de bu tayfaya hiç dokunmuyor. Saçma sapan mesajlar kalırken bizim yazdığımız hemen siliniyor. Az kaldı zaten üyeliğimi silip uzaklaşacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 bine şu araba nasıl? 600 binlik araç için kapora verdim vs vs konularını gördükten sonra buranın artık bana göre olmadığını düşünmeye başladım şahsen. Oysa bu zamanlar bayram öncesi uZun yola ilk defa çıkanlarmı dersin, yol tarifi isteyenlermi dersin, radarların bulunduğu yerlermi dersin, ne kadar yakarım, mola vermelimiyin konuları olurdu…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt

    Bu fotoyu ben çekmiştim.  

  • 2008 den bu yana bu forumdan çok şey öğrendim. Şimdiki konular Malesef bomboş. Her alanda kalitesi düşen insan profilimiz foruma da yansıdı. Durum bundan ibaret. Ha bir de modellere özgü Facebook grupları da forumları ciddi baltaladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın paylaşım yapası bir şey yazası gelmiyor ki. Değeri kaybeden forum değil eskilerden gelen forumdaşları değersiz insanların değersiz yorumlarıyla soğutması. Ne zaman biri bir paylaşım yapsa altındaki yorumların tamamı konuyu açana saldırıyor. Ya bir ara konu gördüm, engelli indirimi araç alımında bir yorum okudum, doblo alın size suv arabaya ne gerek var siz kimsiniz gibilerinden, böyle insan müsvettelerinin aralarında buralarda durmak için boş bir insan olmak gerek. Nerde o eski paylaşımlar yorumlar, şimdi ne yazsanız yazın, ya sizi yalancı ilan edenler, ya sizi dolandırıcı ilan edenler, ya sizi değersiz ilan edenlerle dolu. Değer kaybeden forum değil, insanlar.

    Örnek olarak benim mesajıma gelen yorumlara bakabilirsiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    10 sene olmuş. Ben de o kitlenin içindeyim 😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda fanatik-marjinal marka fanboyları var. Bunlar her platformda konu ne olursa olsun olacaktır. Bunlar olağandır.


    Ancak olağandışı olan şudur. Mesela honda civic gibi standart maliyet odaklı bir aracı, daha düne kadar arka tampon altında darbe emici demiri dahi olmayan bu modeli aynı segmentte ki premiumlarla bir tutanlara, A3'le denk sayana, A serisi ile denk sayana, Golf'le denk sayana veya 1 serisiye denk sayana da hayır öyle değil diye anlatmakta, teknik olarak izah etmekte olağandır.

  • Taner beyin kendi grubu var,bütün dh eski tayfa da orada. Facebook otomobil sohbet

    bu trollerin arasına dh nin tapusunu versen gelmezler.


    @atrix1212


    dipnot ekleyeyim burada yazan bazı şahıslar var oraya gelipte kendinizi belli etmeyin dh değil orası kapının önüne koyarlar sizi :)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 8 Mayıs 2022; 0:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulara tercüman olmuşsunuz. Sadece 30+ ların olduğu bir bölüm olsa keşke.

    2005 civarı üye oldum bende. Otomobil genel bölümü sayesindedir şuan ki otomobiller hakkında bilgi birikimim. Gelin görün ki son 5 senedir bomboş bölümün içi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH otomobil bölümünde yorum yapanların %90'ını araç sahibi değil, ama tecrübeli ve bilgili gibi yorum yapmalarından kaynaklanıyor!

  • pejocular ve hondacılar seviye düşürüyor.




    saldım bonbayın



















     

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.