Şimdi Ara

- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu) (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.541
Cevap
27
Favori
310.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgokalp

    2007 1.6 hdi comfort siyah 173000 km de aracımı satıyorum.İstanbul'dayım.İlgilenenler 5423876774 nolu hattan bana ulaşabilirler.

    407 isteyen yok mu?Ücretsiz ilan veremedim ondan buraya yazdım.Araç arayan beni arasın.
  • https://i.hizliresim.com/Q7daok.jpg

    Bu sorunu yaşıyorum bende. Yeni ekran almak gerekliymiş. Nereden temin edebiliriz? Ya da tavsiye edebileceğiniz bir multimedya sistemi var mıdır ?
  • Buradaki yorumlari okuduktan sonra 407 aldim

    Guncel bir mini inceleme olsun surekli alinir mi , hala alinir mi sorusunu soran arkadaslara

    Yakin zamanda ailemize yeni bir birey eklenecek bu nedenle bagaji genis ve guvenli d segmenti veya c segmenti otomatik dizel arayisindaydim,halihazirda Polo tsi 1.2 kullaniyorum,sehir ici mukemmel bir arac fakat bagaji yetersiz ve tek kapiydi.

    Neyse uzun arayislar sonucu ve forumdaki arkadaslarin 2008 model ve sonrasi makyajli alinmali yorumlari uzerine 2009 model 2.0 dizel otomatik (6 ileri) temiz bir arac denk geldi,sahibi tanidik oldugu icin ekspertiz yada sanayiye goturup baktirmadim.

    Henuz 1 haftadir kullaniyorum , arac hangi donanim paketinde bilmiyorum fakat sanirim en ust donanim paketi olmasi gerekiyor sadece sunroof yok onun disinda gozume carpan ozellikleri ;

    -Deri koltuk (hafizali,elektrikli ayarlanabilir),koltuk isitma
    -Navigasyon
    -JBL ses sistemi (bagajda subwoofer ve 6li cd changer mevcut) mukemmel muzik deneyimi sunuyor
    -Cruise control
    -Yagmur sensoru ve otomatik far (xenon yada bixenon emin degilim)
    -Cift bolgeli otomatik klima
    -Katlanabilir yan aynalar,karartma ozelligi olan dikiz aynasi
    -On arka park sensoru ve park asistani

    Ve buna benzer aklima gelmeyen bir cok donanim mevcut henuz neyin ne ise yaradigini kavrayabilmis degilim.

    Turkiyede yasamadigim ve arac alma satma kaygim olmadigi icin sanirim objektif olarak yorumlayabilirim belki almayi dusunen arkadaslara yol gosterir.

    Oncelikle eksilerinden baslayayim ;

    -En buyuk eksisi bana gore aracin direksiyonu elektronik olmasina ragmen agir,ozellikle park esnasinda yada arac ilerlemiyorken tek kolunuzla cevirmeniz cok zor ve seri manevralarda bu sizi cok yoruyor (yurtdisi forumlardan okudugum kadariyla cozumu direksiyon hidroligi eklemek,cubuk max seviyede dahi olsa max seviyenin 2,5 cm ustu hidrolik eklemek) bugun yarin bu cozumu deneyip yazarim.Yogun sehir ici kullanmak isteyenler direksiyona oturmadan karar vermesinler

    -A sutunu :) devasa cam boyutlarina ragmen gorus acisi ozellikle A sutunu kalin olmasindan dolayi sikintiya dusurebiliyor

    -Aracin genel yalitimi cok iyi fakat bagajdaki fabrika cikisi subwooferin yalitimi iyi yapilmadigi icin vibrasyon yuksek volumede kendisini hissettiriyor

    -Xenon aydinlatmasi kisalarda bana gece suruslerinde yeterli gelmedi,uzunlar basarili,bu benim mercegin durumuna yada xenon ampullerinin durumuna da bagli bir durumdur belki

    -Navigasyon yada dokumatik ekran maalesef dokunmatik degil :) joystick benzeri bir zimbirtiyla kontrol ediliyor ve kontrolu berbat,haritalar da yetersiz,google maps kullaniyorum onun yerine

    Simdilik olumsuz yonleri boyle,gelelim olumlu yonlerine :)

    Oncelikle piyasasi cok dusuk 407 lerin bu nedenle en dolu 407 dahil cok komik rakamlara satilabiliyor ozellikle benim arac gibi km yuksek ise (230.000)

    Araci TL ye oranlarsak 17 bin lira gibi bir fiyata satin aldim 2009 model octavialar cok daha bos donanimlari 25 bin civariydi.Fiyatina oranla 407 cidden kafaya oynar

    Arac size guven veriyor,isciligi cok yuksek,dokundugum her yer kaliteli ve oturakli,on arka diz mesafesi ve bas mesafesi cook basarili

    Tasarim :) bana gore hala guncelligini koruyor,soyle yikayip parlattiktan sonra karsisina gecip bir sigara yakip izlemesi zevkli geliyor yani kendine baktiriyor her seferinde,ic tasarim icin ayni seyi soyleyemecegim her ne kadar kaliteli bir ic tasarimi olsada islevsellikten uzak ve alistigim VAG grubu minimalist tasarimlarin aksine hersey olabildigince buyuk tutulmus Peugeot bunu anlamis olacak yeni tasarim dili ic mekanda minimalist.

    Ve gelelim motor performansina,otomatik 6 ileri 2 litre dizel HDI uniteyi anlatmaya cok gerek yok sanirim ford , volvo vs bir cok marka bu uniteyi kullaniyor zaten,136 beygirlik unite 1.5 tonluk 407 yi cok rahat yurutuyor,TSI motorlar gibi guc patlamasi bir anda gelmiyor fakat lineer olarak gucu hissettiriyor ve Sport moda dahi almadan isiklarda kalktiginiz vakit cogu arac dikiz aynasinda kayboluyor,sehir ici ve sehir disi 2 litre unite cok yeterli ve sessiz , yakit tuketimi sehir ici 7 litre civari sehir disi 5-6 litrelerde, bu da makul.

    Sonuc :) butceniz kisitliysa ve D segmenti otomatik dizel bakiyorsaniz sanirim F/P orani daha iyi bir arac piyasada henuz yok,tabi gorece olarak eski ve uretimi durmus bir arac oldugunu unutmayin,gecmisini bilmiyorsaniz ya da arastiramiyorsaniz cok dikkatli olmanizda fayda var.

    Elimde sadece eski sahibinin instagramda efekt ekleyerek cektigi fotolar var ilerde yeni fotolar atarim.

    - DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 10.YIL (Ana konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 29 Ağustos 2017; 15:49:20 >




  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun, yazınız için de teşekkürler. Bende yakın zamanda 2010 comfort modelinden aldım. Direksiyon bana da ağır geldi hocam, çözüm için deneyimledikten sonra yorumunuzu bekliyorum. Araç gerçekten ihtiyaçları karşılayacak düzeyde ve f/p bir araç.
  • Peugeot 407 almayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda sw veya sedan fark etmez fakat 2008 model altında olan makyajsız kasalar neden tercih sebebi değil,kronik sorunu mu fazla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muqarnas kullanıcısına yanıt
    Total fluid da hidrolik aldim ve araca bir miktar ekledim (kontrol cubugu max seviyesinin 2,5 cm uzeri olacak sekilde) maalesef benim aracta degisim olmadi direksiyon hala agir ve dusuk hizlarda direksiyonu cevirdigim vakit titreme ve ses mevcut sanirim hidrolik pompasinda sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Sunroof olmadığına göre premiumdur sizinki. Sunroof Black cd'lerde oluyor. Gerçi Türkiye'ye gelen modeller hep kırpılmış olduğundan orda farklı geçiyor olabilir.
    Direksiyon ağırdır ama zamanla alışırsınız. Fakat alıştıktan sonra yumuşak direksiyonlu araba sürmeyin yoksa 407den soğursunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albati

    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Sunroof olmadığına göre premiumdur sizinki. Sunroof Black cd'lerde oluyor. Gerçi Türkiye'ye gelen modeller hep kırpılmış olduğundan orda farklı geçiyor olabilir.
    Direksiyon ağırdır ama zamanla alışırsınız. Fakat alıştıktan sonra yumuşak direksiyonlu araba sürmeyin yoksa 407den soğursunuz


    Tesekkurler :) dogu avrupa genelde soguk ve guzel gunesli gun max bir kac aydir o yuzden sunrooflu arac neredeyse yok premiumlarda dahil tercih edilmiyor . Direksiyonu uzun yolda guven versede sehir ici kullanimlarda 2.aracim poloyu tercih ediyorum direksiyonu pamuk gibi hos o da yuksek suratte guven vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Ben de kalabalık ya da park sorunu olan bir yere gideceksem eşimin Getz'ini alıyorum bazen, araba küçük olunca kimsenin uğraşmak istemediği park yerlerine girebiliyosunuz.
    Sunroofun yaygın olmaması mantıklıymış ama sunroofun arabaları olduğundan daha havalı gösterdiği kesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum 407 sahipleri icin cok yararli bir guncelleme yapayim.

    Direksiyonun agirligindan sikayet ediyorsaniz cok ucuz cozumu var,Total Fluid Ta direksiyon hidroligi alip ekliyorsunuz,kontrol cubugu max seviyenin 2-3 cm uzerine gelecek sekilde,dikkat etmeniz gereken arac sogukken bu islemleri yapmak nitekim arac calistirilinca hidrolik seviyesi farkli duruma geliyor.

    Islemi yaptiktan sonra direkt olarak direksiyonun bariz yumusadigini gorebilmeniz mumkun,umarim yardimci olur birilerine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgokalp

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2007-model-1.6-hdi-110-hp-comfort-478255398/detay

    "standart donanıma ek olarak yağmur ve far sensörü var" demişsiniz ama bilgi yanlış.
    407lerin hepsinde bu sensörler standarttır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Her modelde olduğunu bilmiyorum.Doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgokalp

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2007-model-1.6-hdi-110-hp-comfort-478255398/detay

    Fiyatı düşürdüm ilgilenenler bakabilir.
  • Yeni bir guncelleme

    Tam direksiyon sorununu cozdum derken,dun sehir ici trafikte ciddi bir hararet problemi yasadim,hararet gostergesi 110 derece civari ve ibre kirmizi alana dogru ilerliyordu,kenara cekip kontrol edince radyator faninin calismadigini gordum.Su an serviste kontrolleri yapiliyor.

    Sanirim bizim peugeot macerasi dusundugumden kisa surecek bu gidisle :)
  • Beyler filtre ve yag degisimi yapacagim izmirde usta ve parca konusunda bilgi verecek olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    bu olay her araçta olabilir soğumayın aracınızdan.

    ben 407 mi sattığımdan beri gözüm hala 407 lerde. şu an i20 var. tamam istanbulda park için güzel ama 407 nin herşeyi bir başkaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozoz15

    bu olay her araçta olabilir soğumayın aracınızdan.

    ben 407 mi sattığımdan beri gözüm hala 407 lerde. şu an i20 var. tamam istanbulda park için güzel ama 407 nin herşeyi bir başkaydı.

    Ozgur sana yaziyodum bi ara simdi bildigin mest etti bu aslan kendine gidisi yakiti konforu donanimi surus keyfi valla arac begenmez oldum iyikide almisim milletin agzina bakmis olsak suan linea clio yada benzinli vectraya biniyorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öztürk35


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozoz15

    bu olay her araçta olabilir soğumayın aracınızdan.

    ben 407 mi sattığımdan beri gözüm hala 407 lerde. şu an i20 var. tamam istanbulda park için güzel ama 407 nin herşeyi bir başkaydı.

    Ozgur sana yaziyodum bi ara simdi bildigin mest etti bu aslan kendine gidisi yakiti konforu donanimi surus keyfi valla arac begenmez oldum iyikide almisim milletin agzina bakmis olsak suan linea clio yada benzinli vectraya biniyorduk

    evet hatırladım.

    en iyisini yaptınız 407 alarak. 407 ye binen insan zaten daha kolay kolay araç beğenmiyor. saygılar




  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.