Şimdi Ara

DH Sahtekarlıkla İşbirliği İçinde mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m_tezer Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün elimde sipariş bilgileri ve 1. derecede çektiğim fotoğraflarla ispatlı "sahte ürün" KC600 konusu DH yönetimi tarafından silinmiş.


    Hiçbir açıklama ya da sebep göstermeksizin "bölüm kuralları" bahanesiyle.


    Hangi madde? Bilinmeyen gizli bir madde mi? Bu forum her geçen gün neden Akp teşkilatlanmasına benzemektedir? Sahteciliği, yalanı, dolandırıcıyı koruyan ve kollayan, vatandaşın bilgilenmesine faydası olacak herkese konu kaldırma, bölüm yasayı ya da direkt uzaklaştırma veren bir kurum değil de nedir Donanımhaber?


    Devam edin arkadaşlar. Şurada alışkanlıktan, yılların verdiği aidiyet duygusundan gelen bir avuç kişi kaldık, onları da bitirin. Donanımhaber adını da dolandırıcıhaber yapar trollerinizle yaşar gidersiniz. Az kaldı, bir şeyler yapan gerçekten çok az kişi kaldı. Siz devam edin böyle.



    Bu arada sakın bana da 30 gün, 300 gün hatta 30 yıl falan ban atmayı da unutmayın. Bu konuyu da yıldırım hızılya kaldırın ki çok kişi göremesin. Nemelazım bir kaç kişi bir şeyler öğrenirse haliniz ne olur? Şşşşşş, henüz çok yayılmadı sahte ürün getirip sattığınızı öğrenen. Onları da yayalım. Meğer sizmişsiniz Türkiye'ye sahte Kingston ürünleri getirip satan. Zira bizzat satan adam sizin kadar tepki göstermedi.








  • Eski uyeyim. Eskiden burada bir yorum yaparken dikkat ederdim. Yazdiklarimi okur ve kontrol ederdim. Simdi umurumda değil agzima geleni soyluyorum. Ban mi atarlar cok da fifi...

    Kalite yok, yandaslik diz boyu.

    Zaten suandaki amaclari kula kulluk etmek olan bir sirket.
  • neden kimse cevap vermiyor bu iddialara? Konu sahibi haklı mıyoksa? Bilgilenmek istiyorum?


    hocam bu arada kc600 konusu neydi? @gcb1903




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troybek -- 31 Ağustos 2023; 16:28:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.