Şimdi Ara

DH The Crims Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Oynayanları Bekleriz.


    The Crims cinayet, ganster ve suçlarin olduğu CrimCity'de yer alıyor. Kazanabildiğiniz kadar saygı puanı kazanmak için sınırlı zamanınız var. Oyun sonunda en çok saygı puanı toplayan kişi, oyunu kazanır!
    Oyunda uluslararası en iyi ilk beş kişiye ödül vardır.
    -------

    Uluslararası en iyi oyuncuların ödülleri:
    #1: $400
    #2: $300
    #3: $100
    #4: 300 kredi
    #5: 200 kredi


    Amaç ; En büyük Türk grubunu kurmak ve diğer ülkelerin oyuncularını indirmek ve oyunu Türkiye'nin kazanması içindir.

    TheCrims oyunu internet üzerinden web browserle baglanarak oynanan bir oyundur. Oyunda Dunya çağında en az 2,5 milyona yakın kişi oynamaktadır. Her gün ortalama 5,000 ila 10,000 kişi online olmaktadır. Her ülkeden insanlar bu oyuna katılırlar. Siteye girince hangi ülkeden ise o ülkenin dili ile hizmet verirler.
    Oyun sezonlardan oluşur. Her sezon 190 oyun gününden oluşur. Normal reel olarak 40 gun sürer. Sezon sonunda birinci olanlar secilir. Bazı olaylardan faydalanmak için gerçek para da isterler. Bizim gerçek para odeme ile işimiz olmayacak.
    Herkes kendi çetesini kurabilir ama bunun için çok para ve saygınlık gerekir.
    bu yüzden Türk Arkadaşlar kendilerine çete kurmaya kalkışmasınlar. Hazır kurulmuş olan Çetemiz vardır.
    Amacımız Diğer ülke insanlarını dövmek ve öldürmektir.
    Oyunda 50 dolarla baslıyorsunuz. Oyun birbirine bağlı dengeler üzerine kurulmuştur.


    OYUN İLE İLGİLİ SORULAR VE CEVAPLARI

    Oyuna Nasıl Kayıt olurum ?
    Oyuna Kayıt olmak için kayıt bolumunden geçerli bir email adresi ve rumuz belirtip uye olursunuz. Mail adresinize 5 haneli bir şifre gelir. Rumuzunla ve şifrenizle oyuna girebilirsiniz.

    Fazla uyelık yapabilirmiyim ?
    Hayır oyuna 1 kere uye olunur. ikinci uyelıgınız tespit ederlerse iki uyeliğinizide iptal ederler. Fakat farklı bir maille ve farklı bir rumuzla isterseniz ikinci kez üye olabilirsiniz. İsterseniz uc dort beş açabilirsiniz. Fakat anladıkları anda butun uyelıklerınızı silerler.

    Tetikçi , İşadamı vb secenekler var hangisini seceyim ?

    Hiç farketmez hangisini secersenız secin. Biz genelde Tetikçi veya ganster secmenızı tavsıye ederiz. Sectıgınız çeşitlerde bazılarına 4 ozellık değişik dagıtılıyor. Sadece olay odur.

    Bir oyunda iki karekterimle tek bilgisayardan oynayabilirmiyim ?

    Oynayabilirsiniz. Bir tane internet explorer ile oyuna girin. Diğer rumuzuda firefox ile açtıgınız browserden girin. İkiside cookie bilgilerini farklı klasorlere attıgı için aynı bilgisayardan oldugunuz anlaşılmaz. Fakat ipler aynı olur.Bu durumda sizi şikayet ederlerse sizde internet cafeden baglandıgınızı ve diğer ipi aynı olan kişinin yanınızda baska birisinin oldugunu soylersenız. ( Hile )

    Oyunun amacı nedir ?
    Oyun bir çok dengeler uzerıne kurulmuş olup gerçekten zeka isteyen bir oyundur. Oyunun amacı 40 gunluk reel sürede en fazla saygınlık kazanmak ve oyunu birinci bitirmeye çalışmaktır.

    Saygınlık Nasıl kazanırım ?
    Oyuna ilk girişte 50 dolar paranız olur. Yapmanız gereken soygun kısımından basit soygunlar yapmaktır. Kişisel soygunlar saygınlık puanınızı - zeka - kuvvet - tolerans - karizma puanlarınızı yukseltir.



    Oyun ne zaman biticek ?

    Oyun sezonluktur. Her sezon ortalama reel olarak 40 gun surer. sanal olarak 190 oyun gunu biter. 1 oyun gunu reel olarak ortalama 5 saate eşittir.

    Çeteye uye nasıl olurum ?
    Bir çete kurabilmek veya çeteye uye olabilmek için en az 50 saygınlık puanınız olması lazımdır.

    En kısa sürede 50 saygınlık puanına nasıl ulaşırım ?
    Hızlı Yöntem 1 : Üye olunca İlk önce Silah tuccarına gidin. 40 dolar beyzbol sopası alın. 10 zorluk derecesi vardır. 10 dolarınız kaldı. Şimdi soygun Bolumune girin. Yaşlı bayanı soyun. Saygınlıgınız 2 sayı artacaktır. 7 kere soyduktan sonra gucunuz azalır.Bir bara girip 10 içki için.( parti veya gece kulubu bolumunden katilturkler barına girebilirsiniz. veya ucuz bir yer bulun )Fazlada içmeyin . Yoksa hastanelık olursunuz. Kuvvetınız arttıkca içki içme gucunuzde artar. Bara girince onemlı olan şudur. Diyelımkı Kuvvet 20 O zaman bir bara girince en fazla 20 içki içersiniz anlamındadır. Gücunuz yenıden arttı. paranızda 300 dolar vb olmustur. Şimdi silah tuccarına gidin 200 dolara kılıç alın. zorluk gucu 25 dir. Silahınızı en altta etkınleştirin. Yoksa zorluk derecesi aktif ve silah aktif olmaz. Sonra yenıden soyguna gidin. Taksi soyun. 3-4 kere soyarsınız. gucunuz zahten yuzde 60 vb dir. Zorluk derecesi 25 oldugu ıcın Kılıç ile soyabilirsiniz. Saygınlıgınızda daha cabuk yukselir. Gucunuz azalınca gene gidin bara girin. Kuvvetınız kaç ise o sayıya kadar isterseniz içki için. fazla içmeyın. kuvvetınız az oldugu ıcın hastanelık olursunuz. Sonra paranız yukselınce 900 dolara glock alın zorluk derecesı 40 dır yeterlidir. Aktifleştirmeyı ( Etkinleştir.) unutmayın silahınızı. Her yenı silah alınca silahınızı mutlaka etkinleştirin. Diğerlerinide satın. Kafanıza karışmasın. GeneSoyguna gidin kart sahteciliği yapın. Zorluk derecesi 40 dır. bu yuzden glock yetecektir bu soyguna. .Her bara girince 1 biletiniz gider. Diyelım kuvvetınız 60 . bara 1 bilet verip girince en fazla 60 içki içersiniz anlamındadır.Bir çok turk arkadasımız bu dengeyı bilmedigi için bir kez bara girince fazla guc kazanayım diye kuvvetı dıyelım 20 iken gidip 25 içki içiyorlar ve maalesef hastanelık oluyorlar. İşi bilen biri kesınlıkle hastanelık olmaz. Hastanelık olan butun her oyuncu acemidir. Saldırı yaparlarsa hariçtir. Birisi size saldırı yaparsa gene hastenlık olursunuz o ayrıdır. Tabi sizin saygınlıgınız yuksek ise ve size saldıranın saygınlıgı az ise o hastanelık olur . bu da ayrı bir meseledir.Total toplam gucunuz kıyaslanır saldırılarda kımin total gucu fazla ise o hastanelık eder.

    Hastaneye Neden Girdim ve ne zaman çıkıcam ?
    Yukarıda anlattıgımız gibi ya kuvvetınız oranında içkinin vb uyusturunun fazlasını aldınız veya birisi size saldırdı. Size saldıran varsa gormek ıcın mesajlar kısımında ( guc yazan yerın altındakı ilk resıme tıklayın ) size saldıranın rumuzu gozukur. Acil servis de İyileşeceksiniz Yazısının yanında Gün 147 22:18 gibi gun sayısı ve tarih yazar. Bu tarih iyileşme yanı hastaneden cıkma gununuz ve saatinizdir. Birde Üstte Gün 147 20:18 gibi yazı yazar. Bu da oyunun o anki gunu ve saatidir. Üstteki tarihten altakı tarihi yanı saatleri çıkarın. Ne kadar hastanede kalacagınızı anlarsınız. 1 Oyun günü = normal gün olarak ortalama 5 reel saate eşittir. Yani oyun saatinde 24 saat gecınce , normal hayatta ortalama 5saat geçmiş olur.

    Hastanede soygun yapabilirmiyim vb. ?
    Maalesef hastanade acil servisinde oldugunuz muddetce hiç bir işlem yapamazsınız. Çıkmayı beklemek zorundasınız. Bu bazen 2 saat bazen 1 gun bile olabilir. Yukarıda hastanede ne kadar kalacagınızı oğrenmenız gerektigi yazılmıstır.

    Genelde Türkler Dayak yıyor veya hastanelık oluyor neden ?
    Türklere karsı gıcıklar o yuzden. Bizlerin birlik ve beraber olunca onların canına okuyacagımızı biliyorlar. o yuzden birleşmemize izin vermıyorlar. Aralarımıza casus sokup bizleri birbirimize dusurmek istiyorlar.Cogu zamanda sizi barlarda yakalayıp saldırı lınkıne tıklıyor ve siz tek oldugunuz için size saldırı yapıyorlar. Fakat turk tek kalmasa çete uyesı olursa kolay kolay dovemezler. Sistem o zaman hesabını kıtabını yapıyor ve bu çete uyesı dıyor saygınlıklara bakıyor vb guc dengelerıne bakıyor ve sizin dovulmenize izin vermıyor. Silah alır ve zırh alıp saygınlıgınızı yukselttikçe zor dayak yersınız.Turkçe Dil Seçenegini Sectiginiz için turklerin hastanesını veya hapishanesini gorursunuz yabancı baska dil secersenız o ulkenın hastanaesı veya hapishanede iseniz orayı gorursunuz.

    İçtiğimiz içkiler bize nasıl guc kazandırır ?

    1 içki yuzde 2 güç.
    1 Ot yuzde 1 güç.
    1 mantar yuzde 2 guc.
    1 extacy yuzde 4 guc saglar.

    ucuza içki bulursanız içki için en hesaplısı odur. İçki , ot vb leri guc kazandırır.
    Soygun yaptıkça gucunuz azalır. Gucunuz azaldıkça barlara girip içki vb içip guc kazanmak zorundasınız. Fakat bu şekilde 4-5 defa barlara girince aldıgınız içki sayısı 99 vb de olsa içkiler bu durumda yuzde 0,5 a kadar duser artam gucu içki basına. bu durumda yapmanız dereken hastane bolumune girip Kendınıze detox yaptırmalısınız. Her detoxda ucret odersınız.
    Dedıgımız gibi içtiğiniz içki yuzde iki vermıyorsa artık sizin detox yaptırma zamanınız gelmiştir. Hastane bolumune girin ve Detox yaptırın kendınıze. Detox yaptırınca artık gene içtiğiniz içkiler yuzde 2 gucunuzu artıracaktır.
    Dedıgımız gibi oyun gerçekten zeka ister. Oyunun dengelerını ıyı kurmalısınız.

    Bedava fahişe nerden bulurum ?
    Rastgele partilere girin. Karizmanız yuksek ise fahişeler size kendiliğinden gelecektir. karizma yukseltmek ıcın soygunlar yaparsınız. Veya yenı kurulan bir parti veya gece kulubune ilk siz girmiş iseniz orada hzır fahişeler vardır. Siz kaparsınız. Belli süre sonra bedava fahişe bulmaya gerek kalmaz.
    Bizim turklerin parti veya gece kulupleri varmı ?
    partilere girince turk diye aratın. veya turkiye , vb.. veya bizim çetenın barı katilturkler e girin genelde hep ucuza içki koyarız sizler için.

    Bazı seylerde kredi istiyorlar o nedir ?
    Onlarda gerçek para ile alınır. Paybala para yatırıyorsunuz sonra gereken talimatları izliyorsunuz vb. tavsiye edilmez. Reklama tıkla kredi kazan olayınıda koymamıslar.

    Sabotaj nedir ?
    Düşman grupların barlarını kuluplerını vb partilerini binalarını ucurabilirsiniz. Ama koruması varsa Siz zararlı çıkarsınız. Saygınlıgınızın çok yuksek olması lazım.

    Kendi Çetemı nasıl kurarım ?
    Kendi çetenızı 50 saygınlık puanı kazanınca kurabilirsiniz. Fakat ufak çeteler kurmanız tavsıye edilmez. Bizim amacımız Buyuk Türk çetesi kurmak ve turkleri bir araya getirmektir. Ne kadar cok olursak saldırı yaptıgımızda o kadar cok hasar veriririz.Veya bize saldıı yapılırsa o kadar cok az hasar alırız. Her çete uyesı koruma altına alınır. İlgili oyunu yazan kişiler sistemi bu sekılde yazmıslardır. Yani siz çete uyesı olunca otomatik olarak koruma altına girmiş oluyorsunuz. Sizin extradan bir şeyt yapmanıza gerek yok. Sizi birisi saldırırsa kendı zararlı cıkar. Çete uyesı olmanın avantajlarından birisde budur.Tek oynarsanız her saldırıda hastanede bulursunuz kendınızı.

    Silahlar Nelerdir ? Kaç paradır ?
    Silahlar Silah Tuccarı kısımından satın alınır. 3 çeşiti vardır. Birincisi Silahlar - İkincisi Zırhlarınız - Üçüncüsü ise fahişe - dukkan vb yerlerınızı korumak için korumalarınız. Sizilk secenege girip paranıza gore silah alabilirsiniz. Her silahın zorluk derecesi vardır ve soygun yaparken onemlidir.

    Beyzbol sopası
    40 dolar

    Bıçak
    80
    Kılıç
    200

    Elektirikli Testere
    500
    Glock
    900

    Deagle
    1500
    Uzi
    2200

    Mp5
    3500
    Pompalı Tüfek
    5500

    Ak 47
    7500
    Colt M4A1
    10000

    Sniper
    40000
    Işın Silahı
    75000

    BFG900
    230000
    Galil
    1560000

    Ölüm Makinası
    650000

    Bu silahlardan Soygun yaparken zorluk derecenize gore kişisel soygunlar yapabilirsiniz. Yeni silah alınca silahı etkınleştir demeyi unutmayın sakın. Yoksa Silahınızı kullanamazsınız.İlk defa silah alıcaksınız o kendiliğinden etkınleştirme yapar fakat ıkıncı silah alımızdan ıkıncı aldıgınız silahı kullanabilmek için etkınleştir demek zorundasınız.


    Soygunlar Nelerdir Nasıl Yapılır ?
    Soygunlar 2 ye ayrılır. Kişisel Soygunlar ve Çete soygunları. Kişisel Soygunlarda saygınlık puanlarınız ve diğer 4 ozellık artar. Çete soygunlarında diğer 4 ozellık artar fakat saygınlık artmaz sadece paranız cogalır.

    KİŞİSEL SOYGUNLAR

    Dükkan hırsızlığı Gerekli enerji: 10 Zorluk: 3
    Yaşlı bayan Gerekli enerji: 10 Zorluk: 10
    Araba hırsızlığı Gerekli enerji: 10 Zorluk: 15
    Taksi Gerekli enerji: 10 Zorluk: 25
    Kart Sahteciliği Gerekli enerji: 10 Zorluk: 40
    Ev Gerekli enerji: 12 Zorluk: 45
    Benzin İstasyonu Gerekli enerji: 14 Zorluk: 55
    Bakkal Gerekli enerji: 16 Zorluk: 70
    7-Eleven Gerekli enerji: 18 Zorluk: 100
    Adam kaçırma Gerekli enerji: 20 Zorluk: 170
    Mücevher Gerekli enerji: 25 Zorluk: 250
    Little City Bankası Gerekli enerji: 30 Zorluk: 370
    Mafya Babası Gerekli enerji: 35 Zorluk: 480
    Araba Galerisi Gerekli enerji: 40 Zorluk: 570
    Paypal Gerekli enerji: 45 Zorluk: 640
    Yerel piçler Gerekli enerji: 50 Zorluk: 710
    Yerel tüccar Gerekli enerji: 60 Zorluk: 780
    Kumarhane Gerekli enerji: 65 Zorluk: 850
    Parti Gerekli enerji: 70 Zorluk: 900
    Hipermarket Gerekli enerji: 75 Zorluk: 1200
    Milli müze Gerekli enerji: 80 Zorluk: 1500

    ÇETE SOYGUNLARI

    Forex Üyeler gerekmektedir: 2 Zorluk: 70
    Banka Üyeler gerekmektedir: 4 Zorluk: 160
    Banka Transfer Aracı Üyeler gerekmektedir: 3 Zorluk: 300
    Federal rezerv Üyeler gerekmektedir: 6 Zorluk: 900
    Steven Seagull Üyeler gerekmektedir: 7 Zorluk: 2000
    Al Capone Üyeler gerekmektedir: 10 Zorluk: 3000
    Fuckingham Palace Üyeler gerekmektedir: 14 Zorluk: 8000
    Fort Knox Üyeler gerekmektedir: 17 Zorluk: 15000
    Zorluk derecelerine dikkat edin.


    Kendi Zorluk total gucumuzu nasıl oğrenicez ?

    ZORLUK GÜCÜNÜZÜ ÖĞRENİN.
    Zorluk Total gucunuz kişisel ve çete soygunlarında onemlidir. Mesela adam kaçırmada total zorluk gucunuzun 170 i aşması soyguna yeterlidir. Fakat Zorluk gucu 370 olan bir soygun yapabilmeniz için sizin kendi kişisel zorluk total gucunuzunde toplamı 370 i geçmesi lazımdır. Genelde silahınız 170 zorluk gucunde ise 170 zorluk gucune kadar olan soygunlarda hesaplama istemez. Fakat daha ust soygunlar hesap kıtap yapmanız gerekır.
    Zorluk gucunu oğrenmesını bilmeyenler yaptıkları kısısel veya çete soygunlarında hapise duserler. Çete halınde katıldıgınız soygunlarda zorluk gucu neyse herkesın o zorluk gucunu bilmesi gerekir. ve her çete uyesının o zorluk gucunu aşması gerekmektedir.
    Sizin total Zorluk gucunuzun toplamı için gerekli etkenler şu sekılde hesaplanır.
    Zekanız, Kuvvetınız , Toleransınız , Kullandıgınız silahınız ve Zırhınız bu beş oge sizin total zorluk gucunuzu belirler. Peki benım total zorluk gucum nedir şu an dıye oğrenmek isterseniz yapmanız gereken
    www.crims.biz adresine girmek ve sag da robberies linkıne tıklamaktır.
    Karsınıza cıkan tabloda
    Intelligence : bu zekanızın derecesidir. Buraya zekanızı yazın.
    Strength : Bu kuvvetınız demektir. Bu kutuya o anki kuvvetınızı yazın.
    Tolerance : Burası toleransınız demektir. Bu kutuya o anki kuvvetınızı yazın.
    Weapon : burası kullandıgınız etkın olan silahınızdır. Silah tuccarında silahlar kısımında hangi silahınız etkın ise o silahı secin.
    Armor : Burası kullandıgınız zırhınızdır. Buraya silah tuccarı kısımında Zırh bolumunde hangi zırhınız etkın ise o zırhınızı secin.
    Robbery : buraya Yapacagınız soygunu secın. İngilizcedir. turkçe karsılıgı hangisine denk gelıyor bakın. Zahten normal ilk sıradan baslar.
    Mode : Bu kısım safe de kalsın.
    Daha sonra Calculate butonuna tıklayın. Size soymak istediginiz yerın gereken zorluk derecesını ve sizin toplam total zorluk gucunuzu soylecektir. Sayet sizinki buyukse o yeri soyabilirsiniz. Şayet ufak ise Soyamazsınız. Demekki zekanızı - kuvvetınızı - toleransınızı - silahınızı ve zırhınızı yukseltmeniz gerekecektir. bunun ıcınde çetelere katılıp fortex i soyup 10-15 bin dolar soygun basına kazanmanız ve bu paralar ile yenı zırhlar ve yenı ust duzey silahlar almanız ve ayrıca kısısel normal gucunuzun yettıgı ust soygunlar yapıp zekanızı - kuvvetınızı - tolerasınızı arttırmanız gerekir. Daha sonra gene hesap yapıp ilgili yeri soyup soyamacagınız hesaplar ve ona gore soygun yaparsınız. Şayet bunları hesaplamadan çete soygunu veya uts duzey kişisel soygun yapmaya kalkarsanız ve gucunuz yetmez ise hapse girersiniz.
    Sanırım bılmeyenlerın neden hapise girdiğini anladınız.
    İlgili Çete soygunları içinde durum aynıdır. Mesela banka transfer aracı soyacaksınız 3 kısınınde hesaplamada belirtilen aynı guce sahıp olması gerekır. Bir kısı alt sevıyede ise soygun olmaz ve hapise girersiniz. Bu yuzden kendı sevıyenızde ki kişiler ile soygun yapın. Zahten kuvvet - zeka - tolerans saygı puanızı etkıler. kendınızın diyelımkı 1000 saygı puanı varsa diğerininde bu puanı varsa hemen hemen sizin yapacabılcegınız soygunları diğeride yapabilir. tabı zırhı ve silahıda onemlidir.


    Birisini Dövucem nasıl doverim ?
    Dövmek istediginiz kişinin rumuzunu bilmek ve kontak kurmak zorundasınız. O kısının takıldıgı barlara takılıp gecıcı arkadaslık kurabilirsiniz veya kankalar bolumunden ( guc yazan yerın altındadır. ıkıncı resıme tıklayın ) kısının rumuzunu en alta yazıp sağlam kontakt kur yazın. kabul ederse o kısı birini dov kısımında aktif olur. o zaman dovebilirsiniz. Ama dedıgımız gibi kişinin saygınlık gucu sizden al olmalıdır. yoksa siz hastenelık olursunuz.

    Kumarhane nedir ?
    Orada para kazanbilri veya kaybedebilirsiniz. Tavsiye edilmez. Black jack oyunu vardır.iki kartınız 17 ye en yakın olan kazanır. 22 den yuksek ise kaydebersiniz. vb.. tavsıy edilmez. oynamayın.

    Güç yuzdesi hiç bir şey yapmasamda dolarmı ?
    Evet dolar. isterseniz oyundan komple cıkın. Gene dolar. ortalama 2 saat ıcınde 0 dan yuzde yuz olur.

    Tek kişilik suclarda dukkan hırsızlıgı veya bir kaçı haric diğerlerinde neden sorun cıkıyor. ?
    Zorluk dereceleri vardır. Silahınızın - zırhınızın - zekanızın - kuvvetınızın - tolerans bu besının toplam total zorluk gucunuzun o soyugunun zorluk gucunu geçmesi lazım. Kendi Zorluk total gucumuzu nasıl oğrenicez ? kısımına bakın

    Bazı barlarda Diğerlerine nazan içkiler pahalı neden ?
    O barı kuran kısının ınsıyatifine kalmıştır. Kimisi çok ucuz tutar kimiside pahalı yapar. Arayıp ucuz olanı bulucaksınız. Fakat bizim çete uyemız iseniz size msn den kendı ozel ucuza içki satılan bar adresimizi vericez . Veya katilturkler barına girin. iki yerde de vardır. Gece kulubu ve parti olarak.

    Uyuşturucu alım-satımı yapıcam kendı barımda satıcam fiyatları nelerdir. ?
    Uyuşturucu Tüccarına girip bakabilirsiniz. Bazen değişir. Fakat genelde aşağıdaki gibidir.
    Uyuşturucu satışı
    Fiyat/adet
    Ağrı kesiciler= $8
    İçki= $10
    Ot= $7
    Mantar= $29
    LSD= $37
    Ecstacy= $27
    Kokain= $145
    Afyon= $56
    Amfetamin= $73
    Eroin= $293

    Sizin Çeteye Nasıl uye olucam ve olunca ne olucak ?
    En az 901 saygınlık puanınız olması lazım. Bizimle msn ile irtibata kurun ve rumuzunu soyleyın sizi kabul ederiz. Çeteye uye olunca kişisel soygun harici çete sucları bolumude vardır. Fakat çeteye uye olmadıgınız için goremezsınız. Çeteye uye olunca 6 kişilik Federal Rezervden başlanarak soygunlar yapılır. Ufak çete suclarını sizler kendı çapınızda yapın. Buyuk soygunlar için bize geleceksiniz.
    Yeni Sezonda neler yapılır Bolumunde gerekli diğer açıklamalar yazılmıştır.
    Katilturkler barlarına girip ucuza içki içebilirsiniz.
    Saygınlık puanınız - kuvvet - zeka - tolerans 900 leri geçti ise - silahınız en ust sılah - zırhınız en ust zırh ise yanı kişisel olarak Parti soyacak guce gelmiş iseniz bizimle irtibata geçin. Biz buyuk soygunlar yapıyoruz. Bu yuzden Dusuk seviyede çete soygunları yapmıyoruz. Siz bunları ufak tefek çeteler kurarak yapabilirsiniz. Bizler
    Federal rezerv Üyeler gerekmektedir: 6 Zorluk: 900
    Steven Seagull Üyeler gerekmektedir: 7 Zorluk: 2000
    Al Capone Üyeler gerekmektedir: 10 Zorluk: 3000
    Fuckingham Palace Üyeler gerekmektedir: 14 Zorluk: 8000
    Fort Knox Üyeler gerekmektedir: 17 Zorluk: 15000
    Bu çete soygunları yapıyoruz.Sanırım neden en az 901 saygınlık istedigimizi anladınız.



    Hapise Girdim Ne Kadar Rüşvet Vermem Gerekir ?
    Bunu hesaplamak içinwww.crims.biz adresine tıklayın. Burada prison yazsına tıklayın. Your respect yazan yerin yanındakı kutuya saygınlık puanınızı yazın. Sonrada Calculate butonuna tıklayın. Hapisten cıkmak için ne kadar rüşvet vereceginiz söylenır. Hapiste iken bankanızdan para çekebilir. Çete lideri ise çete liderini değiştirbilirsiniz. ... Bu yuzden hapise girermiyim girmezmiyim diye supheye dustugunuz soygunlar yaparken ilk önce zorluk gucunuzu oğrenın. Olurda gene hapise girerseniz daha once hesaplayarak paranızı rüşvete verecek durumda olmasını saglayın.




    • Son Güncellemeler
      Arada bir çıkan soru cevapla, fahişe-para-uyuşturucu kap modülü var. Arada bir çıkacaktır ve size bir polis,deli vs. soru soracaktır.Soruyu doğru cevapladığınız takdirde, para,fahişe,uyuşturucu verecektir size..


      Dövüş meydanı diğer oyuncularla vs yapmanızı sağlayacak bu sistem güzel bir sistem. Sarı ünlem işaretine basarak kişiye meydan okuyabilirsiniz.Yalnız kime meydan okuyacağınıza dikkat edin.





    HERKES AYNIYKEN BIZ FARKLIYDIK SIMDI HERKES FARKLI OLMAYA CALISIRKEN BIZ AYNIYIZ
    Emeği geçen ''Orbjk'ye'' teşekkür ederiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 10 Eylül 2008; 0:14:26 >







  • Ben varım...


    ID.: Sanrapl




    Jrosler & SaNraPL ALL FOR TURKEY

    bilen bilir tanıyan tanır bizi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANRA37 -- 14 Şubat 2008; 16:27:35 >
  • ekle grawp güney kore 9. su ip değiştirme programıyla üyelik aldım hastaneden çıkyım hızla saygınlık kascam fahişe naptıysa hastaneye düştüm
  • IRunEacH

    oyundaki adım..
  • tmm arkadaslar hepinizi ekledim
  • İMZAMIZ DEİŞTİİMZAMIZ DEĞİŞTİİMZAMIZ DEĞİŞTİ


    ARKADASLAR BUNU IMZANIZA EKLEYIN(bizim imzamız)

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_11389350/tm.htm][image]http://img473.imageshack.us/img473/3829/criminalintentions1024xuu0.jpg [/image] 
    DH The Crims Grub[/link]



    YENİ İMZAMIZ HAYIRLI OLSUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 14 Ocak 2007; 18:01:35 >
  • arkadaşlar aranızda güzel bir host adıyla güzel bir site yapmayı bilen varmı?
    varsa bizewww.dhtc.???(nasıl yaparsanız artık) die guzel bir site yapan olursa güzel olur.
    IYI GUNLER
  • benide ekleyin şu site olayıyla ilgilenicem
  • Bu arada Benim Hesaba Bişey oldu baştan hsb açtım saygınlık 43 . 7 saygınlık sonra guzel bir çete kuracam adı %90 DHTC olur.Açılımı (donanım haber the crims). Çetesi Olan varsa da soylesi gelelim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ersin_13

    benide ekleyin şu site olayıyla ilgilenicem


    SUPER KARDES

    tmm kardeş eklicemde oyundaki adın ne ve konuşmak istiosanda mail : tamer_erdogan1@hotmail.de
    daha rahat görüşürüz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Beefyking

    Bu arada Benim Hesaba Bişey oldu baştan hsb açtım saygınlık 43 . 7 saygınlık sonra guzel bir çete kuracam adı %90 DHTC olur.Açılımı (donanım haber the crims). Çetesi Olan varsa da soylesi gelelim

    benim var adı M.I.B çetesi 267 saygınlığım ama hastaneye düştüm
  • kardeş oyundaki adını soylede listeye ekleyeyim
    bu arada tamer_erdogan1@hotmail.de ekle site içinde konusuruz
  • Bence The Crims Oynayanın Bu Kadar Az Olmaması Lazım
  • şu site işiyle ilgilenecek kardeş(ersin_13) kardeş sitemizi yapta görelim
  • ARKADASLAR CETE KURULMUSTUR CETE ADI : DHTC
    açılımı(donanım haber the crims) hepinizi bekliyorum iyi gunler iyi oyunlar.
  • BEni de alınnnnnn üyelik EneS61 :PPPP
  • abiler sonunda :PPPP yok haa
  • tamam kardeş aldım
  • arkadaslar hepinizi davet edecem gelin tmm cete adı : DHTC
  • çete ne soyuyo federalse gelirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.