Şimdi Ara

DH üyelerinden bir ricamdır... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
11.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uykuadam U kullanıcısına yanıt
    quote:

    chp atatürkün partisi olduğu için her zaman sempeti duymuşumdur

    ama kesinlikle benim oy vereceğim chp bu chp değil

    savcı selim kirazın katillerine destek çıkan bir chp benden oy alması mümkün değil




    Kesinlikle katılıyorum...Kürtçüsü orada, ermeni soykırımcısı orada.
    Bunlarla yan yana gelmemin imkanı ve ihtimali yok.
    Bana net ve her kesime boncuk dağıtmayacak adam lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellim76 -- 21 Nisan 2018; 0:51:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Ben oyumu AKP'ye vereceğim.CumhurBaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğanı Çok Seviyorum.

    Birde memur olursam hayatım kurtulur.
    Sende işini biliyon ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkenin savcısını öldüren katil şerefsizler
    bazı chp lilerin gözünde kahraman
    gelde oy ver chp ye
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Ne okuyorsun nerede okuyorsun acaba gerçekten merak ettim siyasetten bağımsız soruyorum kişisel soru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak ediyorlar, hem de sonuna kadar hak ediyorlar...
  • İTÜ Elektronik Haberleşme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    İtüdeki arkadaşlarımın hepsi akpli yav ne oluyor o okulda propaganda mı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzadıya tartışılır hocam. Erbakan, Binali buradan mezun mesela yeni bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eskiyi gormuş birisiyim. Sizin gibi yeni yetmeler bilmez eski turkiyenin halini. Max 17 yaşindakiler gelmiş burda saçi sakali ağarmiş bizlere siyaset öğretiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O insanların derdi ülke değil ki, Ahiret!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halisünasyon

    Şimdi boş şeyler dediğinden açıklamaya başlayayım,

    1- Öncelikle eskiden gidecek bir hastane yoktu demen bile ne kadar bilinçli olduğunu gösterir. Daha önceleri hastaneye giderken sabah erkenden 6 gibi sıraya girilirdi, 11 gibi muane olunurdu, 14 gibi ilaçları alırdık ve eve giderdik. Şimdi ben devlet hastanesinde muane oldum ezcası parası+muane parası+ilaç parası 35 lira ödedim oda sadece benim için. Düşün 5 kişilik aile 2 çocuğu hasta 70 lira senin için küçük para ama asgari ücretli için büyük para. Peki her yere hastane yapıldı neden hala insanlar 1 hafta bekliyor, neden sonraki güne randevu alamıyor? Mesela 15 kasım seçimlerinde seçmenlerin evine tepsi kalem yollamıştı, yaklaşık 60 milyona tl civarında maliyeti var o kadar düşünceli isen, bu parayla okul, hastane yapılmaz mıydı? İsraf haram değil mi dinimizde? Sizin dininizde makbul herhalde.

    2- Suriye vatandaşlarına kucak açtık eyvallah, peki benim kendi vatandaşım dükkan açtığında vergi veriyorsa, hastaneye gittiğinde ücret ödüyorsa, eşek gibi çalışıp hem maaşından hemde gıdadan tut tüm giderlerine kadar devletine veriyorsa, suriyelilere neden vergisiz dükkan açma, ücretsiz muane, aylık belli bir miktar yardım, kayıt dışı çalıştırma imkanı sunuluyor? Sence bu mantıklı mı?

    3- 2016 yılında devletin vergilerden kazandığı gelir miktarı 540 milyar tl'dir. Bunun 150 milyar tl'si memur maaşları vs, 60 milyar tl si kamu harcamalarıdır. 60 milyar tl ile 5 tane köprü, yüzlerce km hızlı tren hattı, binlerce okul, yüzlerce hastane yapabilir, yaklaşık 20 milyon çalışandan sgk primi kesmeyebilirsin, fabrikalar açıp istihdam yaratabilirsin, peki 60 milyar tl nedir( Devletin binalarına verdiği kira bedeli+özel ödenekler+kamudaki araç kiraları ve yakıtları+.... gider) Sence halk 3 kuruş kazanayım derdine düşerken tepedekilerin bu harcamaları israf değil mi?

    4- Erdoğanın damadı enerji bakanı olarak, Fatma betül sayanın kardeşi küveytte büyük elçi olarak,Fatma betül sayanın diğer kardeşi BTK kurum başkanı, Bilim bakanı faruk özlü gıda bakanı faruk çeliğin dünürünü genel müdür olarak, faruk çelikte faruk özlünün ağabeyini müsteşar yardımcısı olarak, Tarım bakanı Eşref fakıbaba ise eşinin şoförünü kendisine danışman olarak atadı. Bunun gibi niceleri var bunlar seni rahatsız etmiyor mu? Yoksa helali hoş olsun benim çocuk eşek gibi çalışsada amele olsun düşüncesi mi var sizde?

    EDİT: Bugünde eski diyanet başkanının oğlu ptt kameralarını yenileme ihalesini, ihale bedeli düşük şekilde almıştır. normalde 35-40 milyona yapılacak işi, 100 milyona ihaleye aldı. Bu mu AK olmak?

    Eğer bunlara rağmen savunuyorsan daha da cevap yazmayacağım size.

    Alıntıları Göster
    suriyelilerden vergi alınmadığını bana kanıtlar mısın?




  • adami ceviriyor yolda soruyor

    +kime vereceksiniz oyunuzu

    -akepee

    +neden?

    -bilmiyorum

    sen bu zihniyete koyun demekten vaz gecebilirmisin????

    ulke elden gidiyor adam banane ben yine akp ye vericem dio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş çok ılımlı yaklaşmış derdimizi anlatırsak belki derman buluruz demiş haklı da, ama malesef öyle olmuyor bu ülkenin cahil kesimi okumuş kesimden daha fazla malesef.



    Akşama kadar çalışıp eve giden bir insan gündemi takip t.v den takip eder t.v. nin %80 akp'nin elinde.



    Bu millet kahvehaneye, berbere gider buralara yandaş gazeteler bedava dağıtılır, televizyonda a haber yada a spor açıktır.



    Boşamı satın aldı o kadar kurumu?

    Trt bile devlet kanalı akp ye çalışıyor, geçen seçim partilerin kaç dakika yayınını yapmış araştırın bakın.



    Bu şekilde hayat yaşayan çok insanımız var dünyadan bi haber olan biteni bu şekilde öğrenen. Biz 3 5 kişiyi çevirsek ne olacak ki hiç bir şey değişmeyecek, ben vardiya arkadaşlarımı her gün konuşa konuşa değiştiremedim bu saatten sonrada değişmezler.



    Tek çare şu ekonomik krizin gelmesi kardeşim 2019 damı gelir 2023 mü olur bilemem, tek çare kriz bu milletin cebi yanmadan iktidar değişmez.



    Bu seçimde de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Katiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidişat iktidar için hiç iyi görünmüyor. Böyle gitmeye devam ederse seçime doğru fetö bir şekilde (!) ülkeye getirilir, yine kahraman olur oylarını yükseltirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rencide mi olmuşlar. Vay yazık kıyamam. Afedersin ama şeyimde bile değil hocam. Kesinlikle bu hükümet karşıtıyım ama şu koyunların 2 somun ekmeğe muhtaç kalacakları günler çok uzak değil o yüzden bu kez biz verelim reise de hep beraber kaçınılmaz sonu yasayalım. Yok öyle beyaz yakalı , solcu teyze hehehe laflariyla kafa bulmak. Aylik 150 dolara calisacagi günler cok uzak değil bu koyunların... haydi kalın selametle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halisünasyon

    Ben bir firmada çalışıyorum, çok koyu akp yi tutan arkadaşlarım var, güzel uslup ile konuşarak herşeyi anlatıyorum, ben tamamen tarafsızım, hem chp yi hem akp yi eleştirdim. Onlar akp yi körü körüne desteklediği için önce onları dinledim, neden akp yi oy vereceksin dedim?

    1- Erdoğan hastaneler yaptı sıra çilesi bitti, rahat rahat hastanelere gidiyoruz dediler,benim cevabım ise peki sen hastaneye gittiğinde muane parası+ilaç parası+eczacı payı ödüyormusun dedim evet dedi, peki randevu aldığında 1 gün sonraya randevu veriliyor mu dedim hayır dedi, peki dedim birşey yapılmasımı önemli hizmet olarak sunulması mı? Senden hem 3 farklı ödeme alıyor, ve randevuyu yeri geldimi 2 hafta sonrasına veriyor peki geçmiş ile ne farkı kaldı dedim? Sadece güzel bina yapılması mı ilgini çekiyor dedim sustu.

    2-Erdoğan yollar köprüler yaptı dediler, bende hem yss köprüsü hemde osmangazi köprüsünün zarar ettirdiğini biliyormusun dedim? kısa not: Yukarıda arkadaş yazmış tamamen sallamasyon diye ama devlet kaynakları garanti geçiş uygulaması yaptıklarını itiraf ettiler. Şuan geçişler garantinin yarısında bilginiz olsun. Çağ araştırma çağı araştırın bulun. Neyse bu köprülerin maliyeti yaklaşık 4 milyar tl dedim, 2 köprü 8 milyar tl yapar dedim, devletimiz 3 milyon suriyeliye 30 milyar dolar harcama yaptı dedim, bu köprü gibi en az 12 tane yapardı dedim neden yapmadı dedim sustu? Peki geçişler pahalı neden insanlar ordan geçmiyor dedim yine sustu, peki hizmet olması için herkese hitap etmesi gerekmiyormu dedim evet dedi sustu. Peki kullandığın güzel yollara ücret ödüyormusun dedim evet dedi, peki ücretsiz olan karayollarının durumunu biliyormusun dedim yok dedi, bende ben kullandığım için biliyorum büyük çoğunluğu mayın tarlası gibi dedim.

    Konuşmamızın devamı var uzatmak istemiyorum, en son durup düşündüler kime oy verelim diye, bende dedim bakın parti tutmam, iyi parti ilk kez ülkede kuruldu, geçmişlerini yani icraatlerini bilmiyoruz, chp hdp mhp ve akpyi geçmişleri olduğu için eleştiriyoruz dedim, bir de bunlar yönetsin belki ak partiden iyi olurlar dedim ama meral fetöcü değil mi dediler, bende erdoğan zamanında bunlara ne istedikte vermedik dediği zaman fetöcü olmuyor mu dedim sustular. Peki erdoğan kandırıldık diye işten sıyrılıyorsa diğer insanlar kandırılmış olamaz mı dedim düşünmeye başladılar. Gerçek anlamda usulu ile eleştirirseniz insanlar aydınlanır. Hakaret etmeden.

    Alıntıları Göster
    Hocam mesajınızı sonunda düşünmeye başladılar dediniz ya o düşünme değildir devre yanmıştır bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mantıksal yaklaşım takdir edilesi ama muhalefet seçmenlerinde o kadar beyin yok maalesef, hala hakaret, kibir, küçük görme gırla gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar da terörist, fetöcü ve vatan haini diyor. Sence bu kelimeler mi daha ağır yoksa dediğiniz kelimeler mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir noktaya parmak başmışsınız. Fakat şunu eklemeliyim ki, bizim gördüklerimizin hepsini onlarda görüyorlar (sürekli farklı şeyler söyleyip dün dediğini bugün inkar etmeyi, çark etmenin kralını ve şehitlikten dem vurup kendi çocuğunu askere yollamamayı) ve gerçekten ikileme düşüpte yine de körü körüne oy veriyorlar. Bu da bizleri çok sinirlendiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.