Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.307
Cevap
40
Favori
903.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yeni 2001 otomatik S402.0T aldım.xenon far taktırmak istiyorum.(gece çok fazla kullanıyorum özellikle uzun yol.)nerden en uygun taktırabilirim. internette 450 500 ytl taksitle birçok marka var.ancak seçim yapmak zor.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada elimdedi 2000 model S402.0T 'yi de satıyorum.düz vites.sunroof.bordo,içi siyah deri.bakımdan yeni çıktı.139.500 km de.görülmeye değer.yabancıya gitmesin.volvosevenlere duyurulur.0.533.8195303
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nokiaviper
    Bizde yeni kasa volvo s40 var 2006 model marş motoru sorunu var 3 kere marş motoru degiştirdiler sorunu çözemediler.2 kere volvo s40 ımızla yolda kaldık.Arabayı çok severek aldık ama bir anda soguduk.yeni kasalardan baya şikayetçiyim ve bu volvo s40larda hala volvo Türkiye çözüm üretmiyor bana kalırsa arabanın garantisinin bitmesini bekliyor.Pişman olduk aldıgımıza


    Bir avukatla görüşüp dava yolunu denemenizi tavsiye ederim. Ne demek üç kere marş motorunu değişip çözüm bulamamak. Ayıplı mala giriyor sanırım bu!

    ......

    yücelkaya,
    Yenisi hayırlı olsun, dilerim eskisini de kısa sürede satabilirsiniz. Doğrusu ben hiç Xenon düşünmediğim için anlatılırken doğru dürüst dinlemedim bile ama bir Bosch Servis'e gittiğimde benim araca da Xenon takmayı teklif ettiler. Yanlış hatırlamıyorsam bir Çin malı için 850 ytl gibi bir fiyat söylediler, Bosch'un kendine ait olanı ise 2.500 ytl filanmış. Dediğim gibi düşünmediğim için pek dinlemedim bile, aklımda kalanlar bunlar.




  • Bu arıza meselesi kısmet işi maalesef. Seri üretimde ender de olsa çıkıyor böyle sorunlar. (Marş motoru gibi)

    Bu konuda aklıma gelen olasılıklar:

    Sorun mekanik ise marş motorunun sabitlendiği yuvadaki eğrilik vb. bir hata kasıntılı çalışmaya ve marş motorunun volanın baskısıyla zarar görmesine neden olabilir.
    Sorun elektronik kaynaklı ise bağlı üniteleri veya body computer'i kontrol etmek lazım.


    Ben arabayı alalı 2 yıl olmak üzere (2005 s40 1.6D). Bu iki yılda sıfır arıza (Maşallah deyin!). Servise en son geçen yıl Nisan ayında bakım için gitmiştim.

    Araba 15.200 km.'de henüz. Belki de bu yüzden hiç arızası yok daha
  • "inceleme yapan trafik ekipleri kaza yapan ve 2000 cc'lik motoru bulunan Volvo marka lüks otomobilin ön paneldeki motor devir saatinin 5 binde durduğunu, kolun 5'inci viteste olduğunu belirlerken araçın kaza sırasında yağışlı havada en az saatte 200 kilometre hızda olduğunu söyledi."

    Arkadaşlar aşırı hız her araç için tehlikelidir ama yukarıdaki kazada ölüm olmaması bir Volvo mükemmelliğidir bana göre.. Kazanın fotoğraflarını göremedim ve görmeyi çok isterdim aslında... Bulan olursa buraya koyabilirmi...
  • Selam Volvo Tutkunlari
    Yeniyim sitede, güzel sohbetler yapilmis cogunu okudum. s60 dizel var bende, sizler gibi volvo asigiyim biraz Arada nete girdikce yazmaya calisirim... Herkese hayirli sürüsler!
  • Öncelikle geçmiş olsun nokiaviper

    Seri üretimde Volvo BMW Mercedes kısacası her markada problem olabilir.. Önemli olan firmanın tavrıdır bence.. Volvo'nun Türkiye'deki bayileri bu konuda yeterli sayılmaz.. Doğrudan Volvo'yla iletişime geçin, kendileride bunun Türkiye'de ayıplı mal satmaya girdiğini ve eninde sonunda değişeceklerini biliyorlardır, iletişime geçebilirseniz yardımcı olabiliceklerini düşünüyorum.. En azında isveç'ten teknisyen fln yollar, problemi çözerler.. (Yolladıklarını duymuştum, sanırım forumdandı) En kötü ihtimalle mahkemeye verirsin, yeni araba için göze aldığınız farkın küçük bir miktarıyla iyi avukatlar tutularak süreçde hızlandırılabilir diye düşünüyorum..
  • Aramıza katılanlar, hoşgeldiniz.. Araç modeliniz, model yılı, reknk ve şehir bilgilerinizi verebilirseniz listeye alalım..

    Bu arada insanların aklında yanlış bir düşünce oluşmasın.. Volvo eğerki fabrika çıkışı çok çok nadir olabilen bir problem olmamışsa çok sağlam bir araçtır.. 6 senedir kullanıyoruz 110.000'i aşkın kilometre yaptık ve şuana kadar hiçbir problem çıkarmadı.. Sadece diskler, takımlar v.b. parçalar değişti bunlarda tüm markaların, tüm modellerinde bu kilometreye kadar değişmesi gereken parçalar.. Kısacası kötü kullanılmayan, bakımları yapılan Volvo'lar probelmsiz olarak yüksek kilometreler yapabilir..
  • nokiaviper,
    Tuketici Mahkemesi'ne basvurdunuz mu? Basvurmadiysaniz neden basvurmuyorsunuz? Bu mahkemelerde mahkeme ucreti dahi yok. Hakimlerin de tuketiciden yana tavir takindiklarini cok duydum. Zorunlu degil ama isin ispat boyutu oldugu icin avukat ile hareket etmeniz daha yerinde olur. Mahkeme bilirkisi tayin edecektir. Bilirkisiler genelde universitelerin teknik bolumlerinden olacaktir. Sizi hakli bulursalar, yani yeni bir arac bu siklikla ayni konuda ariza yapmaz derseler araciniz yenisi ile degistirilir.
  • selam ben de bu listeye girmek istiyorum,


    aracım 1996 Volvo 850 Glt
  • Bilmiyorum daha önce bu kadar Volvoyu rastgele aynı parkta bir fotoğraf karesi içinde gördünüz mü... Siz dostlarla paylaşayım dedim, ülke belirtmeme gerek yok galiba

     [DH]   V O L V O    for   L I F E


     [DH]   V O L V O    for   L I F E


    Ortadaki V50'yi 1000km kadar kullandım. Biraz motorundan bahsedeyim. 2.4i 170bglik bir motor. Gaz pedalının sonu yok. Çivili kış lastikleri takılı olduğu için fazla sürat yapamadım; ama, kalkışlarda araç patinaj çekiyor. Bir ara gaza köklediğimde anlık yakıt tüketimini 72lt/100km olarak gördüm, herhalde halüsünasyon görüyorum dedim. Ama sonuçta uzun yolda 10lt/100km yaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 15 Mart 2007; 14:30:29 >




  • Selam WaRToX,
    Benim volvo 2003 model siyah renkte bir S60d5. Stuttgartdayim. Buradaki yillik bakim ücretleride serviste ve sanayide degisiyor. Gecen gün servise gitdim 30000 bakimi icin, adamlar 350avro fiyat cekti. Bende gidip sanayiye 200e yaptirdim.
  • Arkadaşlar,

    Volvo V50 almayı düşünüyorum. V50 Deneme fırsatı olan oldu mu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aeborg
    Arkadaşlar,
    Volvo V50 almayı düşünüyorum. V50 Deneme fırsatı olan oldu mu ?


    Bagajı V40 ve eski S40'dan küçük. Küçük bavulunuzu bile yan koyduğunuzda bagaj örtüsü örtülmüyor. Tam yatırmanız lazım, o zaman da geri pek yer kalmıyor. Aks mesafesi yS40'dan uzun olduğu için arka koltukların diz mesafesi yS40'a göre daha iyi, ama eskisi kadar yine de yok. Aracın içindeki eşya bölmeleri de V40'ın yarısından az. Araçta çok iyi bir müzik sistemi var ama kolonlar kapı içlerinde olduğu için ses aşağıdan geliyor. Oysa eskisinde torpido üstünde de kolonlar olduğu için daha doğrudan alıyorsunuz sesi.

    Olumlu bulduğum yanlarına gelince. Yol tutuş V40 ve eski S40'dan çok daha iyi. Güvenlikte de yine eskilerden çok daha iyi. Tümsek filan atlarken ne kadar sağlam bir araçta olduğunuzu anlıyorsunuz. Kapıların ikisi neredeyse bir koltuk genişliğinde (zaten iç mekanı da bu yüzden daraltmışlar). Kokpitin dizaynı kişisel zevk meselesi ama yumuşak malzemeden yapılmış ve kafanızı ne kadar sert çarpsanız bir şey olmaz. Performans beklentiniz varsa ağırlık gereği 1.6 motorlu olanı tavsiye edilmez.




  • Herkese Selam....
    2001 model S40 2.0T otomatik vitesli aracımın cruise control'ü yok ve taktırmak istiyorum.Serviste 1000ytl civarında takıyorlar ve çok pahalı geldi. Uygun taktırabileceğimiz biryer var mı acaba.Yardımcı olursanız sevinirim volvo dostları.Saygılar, Güvenli sürüşler...
  • C30'un tanıtım sitesi eğlence merkezi gibi bir şey. Bu tanıtımla hedef kitlenin kim olduğunu pek çıkartamadım ama neyse:http://www.volvocars.com.tr/campaigns/MY07/c30/opendoors/default.htm
  • C30'un standart donanımlarını hala öğrenemedik..E-posta da yolladım ama..

    Bilen varsa yazsın, kurtarsın bizi bu meraktan..:p
  • arkadaşlar ben c30 a gittim adamlar arabayı bişeye benzetememişler.eğer arabaya ek ilave marschpiyer body kit taktırırsanız aracın havası iyileşiyor eğer body kit taktırmadan binecek olan şahısa hayırlı uğurlu olsun demekten başka bişey kalmıyor.

    VOLVO SLOGANI: YA SEV YADA NEFRET ET


    ikisinden birisini c30 için konuşabiliriz
  • c30 olarak söyleyeceklerim şunlar:araca yaklaştığınızda kapısını açarken tek kapı olması nedeniyle çok ağır yapıya sahip bu hoşuma gitti,içine oturduğunuzda arka koltuklarla bagaj birleşmiş gördüm sanki arka koltuklar bagajın içinde görüyorsunuz.bunun dışında s40 ile aynı özelliklere sahip
  • C30 konusunda benim de ekleyecegim, body kit gercekten guzel yakisiyor. Ama bence gövde renginde olani yakisiyor. Su ana kadar görduklerimin hepsi body kitli T5 idi ve tumu de o fotolordaki mavi renkteydi. Artik kafamda butunlesti bunlar: T5+body kit+mavi renk= guzel bir karisim.
    Bu ara fiyatlari da bence makul. Diger hblerle karsilastirmak gereksiz bile, hangi marka hb aracta o kadar kalin kapi ve cepecevre celikle kusatilmis bir gövde var!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hesheit

    Bilmiyorum daha önce bu kadar Volvoyu rastgele aynı parkta bir fotoğraf karesi içinde gördünüz mü... Siz dostlarla paylaşayım dedim, ülke belirtmeme gerek yok galiba

     [DH]   V O L V O    for   L I F E


     [DH]   V O L V O    for   L I F E





    Arkadaşım biz hep görüyoruz dileğimiz sizleride aramızda görmek ;

     [DH]   V O L V O    for   L I F E



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVZ244GL -- 16 Mart 2007; 18:16:24 >




  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.