Şimdi Ara

diablo 3 2.3.0 ptr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://eu.battle.net/d3/en/blog/19802338/


    çevirebilecek arkdaş varmı zorluk seviye t10 gelecekmiş



  • Bende tam konu açacaktım zorluk seviyesinden daha önemli bişey var bu patchda;

    New Artifact: Kanai’s Cube
    Those who played Diablo II might remember the Horadric Cube, a unique device which allowed you to combine items. Useful as it was, it was easily surpassed in power by the item from which it originated, Kanai’s Cube. In Patch 2.3.0, players will be able to discover this powerful ancient relic and utilize its incredible potential, including the ability to break down Legendary items and equip their special effects as passive skills (which are separate from your other passive skills), convert crafting materials from one type to another, and so much more.


    Ne olduğunu tam anlayamadım. Diablo 2 oynamış arkadaşlardan yardım bekleniyor.




  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    haradric cube gibi küp geliyor sanırım. çok fazla oldu oynamayalı ama item birleştirme, charm birleştirme, gem birleştirme vs yapılıyordu bu kübün içinde..
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    Diablo 2 de Horadric Cube e konulanlar ile yeni eşylar elde ediliyordu, hatta gizli formüllerde vardı deneme yanılma yöntemiyle yapılan. Bu eşyanın tekrar gelmesi mükemmel olmuş, çok keyifliydi kullanması.
  • New Zone: Ruins of Sescheron

    Oyuna yeni bölüm tuzaklarının olduğu ve yeni canavar türleri barındıran yeni bir bölge ekleniyor.

    New Artifact: Kanai’s Cube

    Kanai's Kübü muhtemel yukarıdaki bölümün ödülü olacak. Bu küp Diablo 2 deki horadric küpün benzeri. Yapabilecekleri arasında belirtilenler:
    - Legendary nesneleri parçalayıp, nesneye özel özelliklerini karaktere pasif olarak alma. (bunu cidden merak ettim.)
    - Crafting materyalleri bir türden diğerine dönüştürme (atıyorum 20 tane Veiled Crystal ve bi kaç gem koyacaksın, bunu Forgatten Soul'e dönüştürecek. (Attığımı tekrar belirteyim.))

    Crafting System Updates

    burada anladığım her levelde aynı crafting materyaller düşecek seviyeye göre sayısı değişecek. hatırlarsanı 60 öncesi farklı materyaller 60 sonrası farklı materyaller düşmekte 70 olduktan sonra 60 öncesi düşenler hiç bir işe yaramamakta idi. söylendiğine göre artık bütün materyallere ihtiyaç duyacaksınız.

    Adventure Mode Updates

    burada da önemli değişiklikler oluyor, Greater Rift girmelik taş peşinde koştuğumuz Realm of Trial kalkıyor, yerine adventure modda yaptığımı bounty'lere seviye ve her seviye için farklı craft materyal ödülleri geliyo. bu craft materyaller ile greater rift giriş taşları craft edilecek.

    New Feature: Season Journey

    hatırlarsanız her 200 paragon seviyesinde karakter portresi değişmekte idi, artık her portreye ulaştığınızda yeni ödüller açılacak.

    New Difficulty Levels

    torment zorluk seviyeleri 10'a çıkıyor.

    New Legendary and Set Items

    her büyük güncellemede olduğu gibi yeni legendary ve set nesneleri ve bazlı mevcut olanlara da özellik güncellemesi.

    Combat Changes

    canavarların crowd control özellikleri düşürülürken güçleri ve canları arttırılacak. ayrıca bir canavarı öldürmekten aldığınız tecrübe (experience) puanı canavarı öldürmek için harcadığınız zamana göre değişecek. ayrıca riftlerde, rift guardiana gidiş yolunda kestiğiniz mob zamanı ile rift guardianı kesme zamanı arasında da düzenlemeye gidiliyor.




  • narayan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horadric küp geri dönüyor... süper bi haber. şimdi oyuna girerse oyunda çok iyi gelişmeler olacak demektir.
  • Büyük değişiklikler olmuş. PTR a gelsede denesem çok meraklandım
  • aynen güzel olacak
  • Tam olarak horadric cube gibi değildir tahminim. Yapılabilecek şeyler daha kısıtlıdır.

    Ama tabi İnşallah HC kadar zengin olur içeriği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 24 Haziran 2015; 23:56:43 >
  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt
    Cube neki be işimize yarayacak gelirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte Diablo 2 ve ek paketinde olanları taksit taksit ekliyolar D3'e. Ama taksit taksit eklenmesi de güzel, oynamaya yeni neden oluyor.
  • Anlaşıldı tekrar başlıyacaz oyuna yaz sonu.
  • işte şimdi diablo başlıyor.... Bende yeni gördüm battle.net uygulamasında. diablo2 dekinin yarısı kadar başarılı olsa gece gündüz oynatır... artık herkes kendisine özel formülleri olacak...

    publicte adama bakacaksınız talrasha bonusunu pasif yapıp yüzükte geziyor. kocaman bir "abboooov" çakıp, onu yapmaya çalışacağız.. tabi ortalıkta standart formüller olacak. ama böyle gizemli birşey yaptığımızda kimselere söylemiycez...:D

    benim korktuğum, buna "şans" faktörünü etkilemeseler. Yani "A" materyali, "B" materyalini koyup; akabinde, bir talrasha bonusu yada bir main stat vermez umarım.

    Ha A + B deneyip silah kırılır o farklı bişey. yada %100 ondan vermez %20 verir oda olur. bir zamanlarda craftta eldiven yapardık. DEX mi çıkacak str mi çıkacak, vit mi... vs uğraşıp dururduk. sonsuz zamanda milyarlarca gold harcadık durduk... yelpeze dar olur onun içinden rng çalıştırılır umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 27 Haziran 2015; 4:53:58 >




  • T6 gerçekten aşırı yetersiz kalmaya başlamıştı hele ki gear olarak ilerlemiş karakterler için..
    gerçi sadece tial key için ya da rift key için oynar oluyo insan bi yeerden sonra ama yine de azcık keyifli olsaydı zorlansaydık fena olmazdı..
    2 dakikada rift tamamlama achievementini t6 ile yaptım (solo) komedi gibi..
  • KKM kullanıcısına yanıt
    hocam rostan sonra diablo3 olması gerektiği gibi oldu. şuanda sıkması doğal. çünkü 1milyar vuruyorsun. t10 ekliyorlar oda tahminen g.r. 40a denktir. Bir süre sonra t10da kesmiyecektir:)

    bir önceki mesajda dediğim gibi cube tüm olayları ve build seçeneklerini tamamen değiştirir... Mesela örnekte dediğim gibi gemlerle bir formül üretiyorsun; sana talrashanın 6. özelliğini pasif olarak ekliyor. bunuda yüzüktü yada helm yada boot olarak tek bir itemde alabildiğinde o zaman build seçenekleri inanılmaz artacak.

    ama önceki mesajda dediğim gibi; A materyali + B materyali + yüzük = talrashanın 6. özelliği(6 saniye boyunca hasarını %150 arttır.) burada %150 maksimum olur. minimum %10 olur.(atıyorum) yada tüm materyaller ve yüzük gider yerine başka bir materyal gelir. Eğer bu şekilde olursa ve A,B materyalleri çok olursa (20-30 tane), burada inanılmaz bir deneme yanılma olayı ortaya çıkar ki. Buda 6-7 sezon oynadıktan sonra bile seni heyecanlandıran sonuçlar çıkartır. O materyalleri toplayıp, olaya girmek filan...

    Tabi blizzard temelde bazı formülleri yayınlar. Lakin gizli yüzlerce formül olmalı. Eğer bu şekilde yaparlarsa oyun tam bir efsane olur.(d2'deki cube olayı bu tarzdı. Cube ile oynamak çok heyecanlandırıyordu beni...:D

    Gerçi sadece ortaya fikir atılmış. Detaylar ortaya çıktıkça göreceğiz bakalım...




  • şimdilik yapılan açıklamalara göre set bonus özelliklerinden bahsedilmiyor..

    ama bi legendary itemin turuncu özelliğini pasif skill olarak kullanabilmek mümkün olacak..
    sadece 3 tane skill kullanılabilecek bu şekilde.. weapon armor jewelery şeklinde her birinden 1 tane sadece...(off hand de silahtan sayılıyo)

    WW barbar olarak ben set bonusları açısından şunu kullanıcam.. (tabi ki yeni bir silah ekipman dolayısı ile legendary bonus çıkmadığı sürece)

    "Hexing Pants of Mr. Yan"
    "Furnace"
    "Convention of Elements" veya "Unity"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 28 Haziran 2015; 15:08:39 >
  • grift için gereken trial ortadan kalksın başka bir şey istemem.

    rift atamıyoruz resmen bu zorluk ile. T10 ile o da geri gelecek seviniyorum.

    ayrıca t10 un grift 45-47 arası olacağını yazmışlardı bizim klanda.. tam istediğim zorluk seviyesi olacak. rift atalım ki item düşsün gari
  • Yeni sezonda gelir bunlar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sezonoda yaklaşık 2 ay var galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.