Şimdi Ara

Diablo 3 Necromancer Inarius Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşalar Necromancer Inarius Build ile oynuyorum pantolon ve göğüslük soketlerine intelligence taşlarını koyuyorum ama leaderboarddaki necromancer buildlerine baktığım zaman çoğu kişi kafalık hariç pantolon ve göğüslüğe strength gemleri koymuşlar bunun sebebi nedir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Strength gemleri tüm classlar için armor da veriyor. Dextery gemler de aynı şekilde. Oyun içinde, karakterinizin ekranından bakarsanız, STR'nin üzerine gelince size sağladığı özellikler görünecektir.

    Ben all resist takıyordum fakat STR taktığımda Toughness'ın all resist taktığımda ki duruma göre daha fazla olduğunu gördüm. Yeterli damage var ise STR mantıklı üst düzey GR'lerde.
  • haldigo kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler bir sorum daha var STR Necromancerda herhangi bir atak artışı yaparmı peki ? karakterim 87 GR ye kadar neredeyse hiç ölmüyor ama atağımda problem var ölmüyorum ama öldüremiyorumda 84 GR den sonra sürekli zaman olarak geride kalıyorum
  • IchigoKurasaki I kullanıcısına yanıt
    Hayır, STR Necromancer hasarına hiçbir katkı sağlamaz. Strength; Barbar ve Crusader'a, Dextery; Demon Hunter ve Monk'a, Intelligence; Wizard, Witch Doctor ve Necromancer'a hasar artışı sağlar. Ayrıca bu statların tüm sınıflar için defansif özellikler de verir. STR ve DEX armor, INT ise all resist verir.

    Oyun içinde resimde görülen kısımda detaylı bilgi veriyorlar statlar hakkında.
    Diablo 3 Necromancer Inarius Build



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 6 Temmuz 2017; 1:11:6 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.