Şimdi Ara

diablo 3 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yazıdaki şeyleri yapmaya çalışıyorum am bir yerde sıkıntı var. build-win.bat dosyasına tıkladığımda açık kalmıyor bir sürü yazı çıkıp kapanıyor videolarda öyle değil.

    [simage]
     diablo 3 yükleme sorunu
    [/simage]

    [simage]
     diablo 3 yükleme sorunu
    [/simage]







  • up
  • Bence uğraşma zor iş. mooege ile kendi serverınızı kurarak oynanıyormuş. Ben 3 yıl önce denemiştim çalışmıyordu, şimdi ilerletmişlerdir belki. Blizzhackers sitesinde paylaşılmıştır orada gezin, denilenleri eksiksiz yap. Olmuyorsa da uğraşma bence orjinalinin tadını vermeyecek çünkü. 2. el ucuza bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Bence uğraşma zor iş. mooege ile kendi serverınızı kurarak oynanıyormuş. Ben 3 yıl önce denemiştim çalışmıyordu, şimdi ilerletmişlerdir belki. Blizzhackers sitesinde paylaşılmıştır orada gezin, denilenleri eksiksiz yap. Olmuyorsa da uğraşma bence orjinalinin tadını vermeyecek çünkü. 2. el ucuza bulabilirsin.

    ilk görev ücretsizmiş sanırım sonra hep tekrar ediyormuş. benim de ilk diablo tecrübem olacak. bu yüzden beğenirsem satın almayı düşünüyordum lakin olmadı dediğin siteye bakayım bir de.
  • Evet orjinal oyunu ilk bölümün sonuna kadar oynayabiliyorsunuz. Mooege ile de yine oraya kadar geliyor tekrar ediyor. Yapamamışlar yani, zaten free olan kısmı niye korsan oynayayım ? Sağlam mpq dosyası bulmak lazım, full olarak. Diablo 3 mooege olarak araştır, daha güzel sonuçlar bulursun.
    Ama dediğim gibi fiyatı iyice düştü, 2. el olarak satın almanı tavsiye ederim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Evet orjinal oyunu ilk bölümün sonuna kadar oynayabiliyorsunuz. Mooege ile de yine oraya kadar geliyor tekrar ediyor. Yapamamışlar yani, zaten free olan kısmı niye korsan oynayayım ? Sağlam mpq dosyası bulmak lazım, full olarak. Diablo 3 mooege olarak araştır, daha güzel sonuçlar bulursun.
    Ama dediğim gibi fiyatı iyice düştü, 2. el olarak satın almanı tavsiye ederim ben.

    mooege ile oraya kadar geldiğini biliyorum ama maksat beğenmezsem para boşa gitmesindi. ama daha uğraşmakta istemiyorum alıcam sanırım. torchlight 2 oynadığımda epey beğenmiştim onu sevdiysem bunu da severim gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.