Şimdi Ara

Diablo 4 geliyormu yoksa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo için yönetmen aranıyor.. AAA kalitesinde bir diablo serisi planlanıyormuş :)

    https://www.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=16000J8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 1 Temmuz 2016; 18:01:15 >



  • buyursun gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufoz31

    Diablo için yönetmen aranıyor.. AAA kalitesinde bir diablo serisi planlanıyormuş :)

    http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=16000J8

    Diablo 4 için olduğuna nereden vardın merak ettim. Olsa olsa Diablo 3 için yeni bir ek paket çıkaracaklardı ve onun için arıyor olabilirler.

    Ayrıca bu ilanları fazla önemsemeyin derim. Diablo 3 çıktıktan 3-4 ay sonra Türkçe bilen bilgisayar programcısı arıyoruz diye ilanda vermişlerdi ve herkes oyuna Türkçe içerik mi ekleyecekler diye düşünmeye başlamıştı ama ilan süresi dolduktan sonra yapılan açıklamada gerekli diğer şartlara uygun eleman bulunamadığından işe kimseyi almamaya karar verdiklerini açıklamışlardı.




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Sana Diablo seri oyunları say desem ne sayarsın.. Diablo ve ros mu... yoksa Diablo 1-diablo 2- diablo 3- diyemi sayarsın.. ADamlar Diablo seri'si icin AAA kalitesinden sanat yönetmeni arıyoruz diyor. Bana göre exp paket olsa oyunun devamı icin filan demesi daha doğru olurdu.. Ha bunda kötü niyet varsa ''biz Diablo 4 gibi davranalım ilgi olsun'' demişlerse bilemeyiz tabiki. Böyle bir şirketin böyle ufak oyunlar yapacağını düşünmüyorum.. Vaz geçmeleri ap ayrı bir şey benim bunu paylaşmam ile bir alakası yok. ''çünkü daha vaz geçilmedi hala güncel''

    ''Blizzard Entertainment is seeking a game director with outstanding communications skills, proven experience in creative direction, strong ability in system design, and a stellar track record of shipping AAA games to lead the Diablo series into the future.''
  • Gelirse iyi olur alır oynariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 4 bereketiylemi geliyor yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufoz31

    Sana Diablo seri oyunları say desem ne sayarsın.. Diablo ve ros mu... yoksa Diablo 1-diablo 2- diablo 3- diyemi sayarsın.. ADamlar Diablo seri'si icin AAA kalitesinden sanat yönetmeni arıyoruz diyor. Bana göre exp paket olsa oyunun devamı icin filan demesi daha doğru olurdu.. Ha bunda kötü niyet varsa ''biz Diablo 4 gibi davranalım ilgi olsun'' demişlerse bilemeyiz tabiki. Böyle bir şirketin böyle ufak oyunlar yapacağını düşünmüyorum.. Vaz geçmeleri ap ayrı bir şey benim bunu paylaşmam ile bir alakası yok. ''çünkü daha vaz geçilmedi hala güncel''

    ''Blizzard Entertainment is seeking a game director with outstanding communications skills, proven experience in creative direction, strong ability in system design, and a stellar track record of shipping AAA games to lead the Diablo series into the future.''

    Diablo 1, Diablo 2 ve Diablo 3 sayarım.

    Blizzard Diablo 3 serisi derken ek paketi de serilerden sayıyor olabilir. Bunu bilemeyebiliriz. Diablo 4 çıkacaksa şayet ben de mutlu olurum. Yeni bir heyecan gelmiş olur.

    Ama Blizzard'ın ne yapacağı hiç belli olmaz. Diablo 3 ilk duyurulmadan önce bir sayfa açıp gün geçtikçe güncellenen ve değişin bir çizim paylaşmışlardı. O dönem herkes o resme bakıp firmanın diğer oyunlarından birine galiba ek paket çıkacak diye tahminlerde bulunuyordu çünkü diğer oyunlardaki karakterlerden birinin bir parçasına benzeyen bir görüntü vardı. Hatta resimde bir ara ufak bir karakter yüzü gözükmeye başladığında herkes başka bir oyundaki karakteri anımsattığını söyleyip o oyuna ek paket veya devam oyunu gelecek derken resim tamamen açıldığında hem tamamen resmin tasarımı değişti hemde ortaya Diablo'nun görüntüsü çıktı.

    Ben sadece geçmişte yaşanmış örneklere ve firmanın davranışlarına bakarak bu yorumları yapıyorum. Diablo 3 ve Starcraft serileri için firmanın bizleri 10 yıldan biraz fazla süre beklettiğini unutmamak lazım.




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Haksızsın diyemem. Lakin wow bitiyor. Ek paketler ile bir yere kadar geri alıyor oyuncuları ama kısa zamanda da gene bırakıyorlar... Diablo 3 tutmasada şatış açısından çok iyi satış yaptı ama ek paketle bir yere varamayacaklarını anladıklarını zannediyorum.. Bir owerwatc bir wow ile bir yere gidemez firma. Titan projeside iptal oldu.. Diablo diye bir efsane var ellerinde Oyun kötü bile olsa ilgi hala çok fazla.. Bence bu ilgiyi kaybetmeden yeniden bir canlandırma işine gideceklerini düşünüyorum ve buda bence Diablo 4.. Ek paket kurtarmaz, bence bunun farkındalar..
  • Oyun kötü değil de yedik bitirdik tükettik oyunu. Eh, miadını doldurdu. Zamanında Diablo 2 oynayan ama artık oynamayan adam oyuna kötü der mi? Şahane oyunların çıktığı bir dönemdeyiz. Birkaç aylık oynama süresinden sonra multi oyun oynamak sadece birden fazla arkadaşla mümkün ve eğlenceli. Open world oyunlar sağolsunlar, sığ oyuncuları bile sıradanlıktan uzak tutuyor. Oyun konsolları da ucuzladı. Yeni oyunlara bakınca Diablo 3 oynamak komik geliyor. Ne yapmalıyım, gem'leri 80 değil de 100 yapabilmek için, item'larda 900 değil de 1000 main stat olması için mi çabalamalıyım? Artık eğlendirmiyor.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Oyun kötü derken sisteminden bahsettim aslında.. skil sistemi,talent sistemi trade sistemi gibi sistemlerin olmayışı yada kötü olmasından dolayı oyun kötü.. Yoksa türünün hala en iyisi ama grafik ve oynanış açısından..Lakin sistem yok..
  • Artık trade demeyin. Küp olayı çıktıktan sonra hâlâ trade diyen adam tembeldir, başka açıklaması yok. Zamanında trade diyorduk, keza kimi item'lar ne kadar oynarsan oyna düşmüyor, düşerse de dandik olabiliyordu. Bounty ya da seri rift/grift yaparak fs toplama işlemi yapmadıktan sonra istediğiniz özelliğe sahip item'ınız olmayabiliyor. Çok değil, iki gün eşek gibi bounty yapıp istediğiniz item'a kavuşabilirsiniz. Zaten başka oyundaki adam da "bak bu düştü" demiyor artık oyunlarda, herkes küp ile istediği item'a kavuşabiliyor. Ama bugün ama haftaya.

    Türünün en iyisiyse başka ne olabilir bilmiyorum. 100 küsür lira verdik, şeyini çıkarana kadar oynadık. Bu oyun ölümsüz değil, herkesi memnun da edebilecek değil. Ama bu her oyun için geçerli. Oyunu ya beğendiniz ya da beğenmediniz. Beğendiyseniz oyuna ne kadar zaman ayırabiliyorsanız ayırıyorsunuz işte. Bu gözler 6 bin saat tek sınıf ile oynamış 8-9 arkadaş gördü.

    Oyun kötü bile olsa kısmı doğru değil yani. En fazla oynayana hitap etmiyordur.




  •  Diablo 4 geliyormu yoksa ?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Trade oyunun oynanabilirliğini artırıyor.. Trade olmayınca tek yaptığınız şey aynı yerleri daha güclü zorluklarda oynamak oluyor... Örnek olarak Diablo 2'yi vermek istemiyorum (ama bu oyunu ancak onla mükayese edebillirim.) Hep aynı yerleri bile oynasanız bu kadar sıkmıyordu.. (kendi açımdan) Ah ve rmah fazla kolaycılık oldu. Trade'den çok ticarete odaklı oldu. Bence kıvamında bir trade sistemi oyunu daha oynanabilir hale getirirdi bence..
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    aha garı
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Diablo 2 gayet de sıkıyordu. Diablo3 çok daha iyi. Zamanında o tarz bir oyunu yeni deneyimlediğiniz için Diablo2 unutulmazlar arasına yerleşti. Halbuki diablo 3 çok daha fazla şey vaat ediyor. İnsanlar bu oyundan artık beklentilerini arttırmayı bırakmalı, mmorpg tarzı bir diablo gelmediği sürece beklentileriniz hep hayal olarak kalır. Nicholai abimin dediği gibi, yeni oyunlara bakınca oynayasınız gelmiyor. Bütün sebep bu. Çok kaliteli oyunlar çıktı insanların beklentisi uçtu gitti. Adamlar size daha ne yapsın hala patch çıkartıyor :)
    Ha oynayın demiyorum, sıktı hakikaten. Ama dediğim gibi bu tarz oyunlar arasında en iyisi bu, diablo hasretinin de bir payı var, yıl olmuş 2016 beklenti yüksek dolayısıyla mükemmeli istiyor insan.
  • Temelinde "Zamanında o tarz bir oyunu yeni deneyimlediğiniz için Diablo2 unutulmazlar arasına yerleşti." sözün var. Bu konu üzerinden gidilirse neden Diablo 2'ye bağlanıldığı da iyice anlaşılabilir. Yeşil item düşürmenin verdiği haz, bilinmezlik, kafanın birçok şeye basmaması, yaratıklar, görüntü, oyunun renk paleti, herkesin oynayamaması, sürekli geliştirdiğin karakter sebebiyle bir baltaya sap olduğunu sanma, emek verdiğin karakteri yavrun gibi büyütme, besleme gibi olaylar Diablo 2'yi ulaşılması zor bir yere koydu.

    Aslında Diablo oynayarak sadece bilgisayar oyunu oynamıyor, :D:D yapıp eğlenmiyoruz. Çocukluğumuza da dönüyoruz.

    Bence kafasına tavuk pençesi vurulan hatun görselinden sonra iyi toparladım.
  • sanmıyorum. 3 ten sonra bir daha diablo falan yok
  • Oyunu geçen cumartesi almış ve 2000 yılından sonra diabloya tekrar başlamış biri olarak oyundan aldığım hazzın haddi hesabı yok. Ne bir witcher 3'ten, ne dao:3'ten nede tomb raider dan alamadığım kadar hazzı bu oyundan aldım. Sebebi de hem diablo 2 yi çok uzun süreler hayranlıkla oynamış olmam ve diablo serisinin bir kaç kitabını okumam. İnanın çok başka duygular içerisinde oynuyorum. Sebebi oyunun grafikleri, oynanış tarzı değil. Hikayesi. Hikayesi gerçekten güzel hazırlanmış senaryosu baya sarıyor. 1 günde 46 level oldum expert zorluğunda.

    Oyundan beklentisi çok olan insanların oyuna biraz ara verip diablo serisinin kitaplarını alıp okumasını tavsiye ederim.

    Ps: Oyunun herşeyi güzel ama bir Paladin (Hammerdin) olsa çok süper olurmuşta neyse.
  • Sadece yönetmen arıyorlardı Unannounced Diablo Project altında fakat şimdi başka ilanlarda eklemişler :
    Animator,
    Game Director,
    Senior Animator,
    Senior Character Artist,
    Senior Concept Artist,
    Senior VFX Artist.

    Bana göre expansion için bu kadar ilan vermezlerdi, zaten yeterli bir ekipleri var. Sanırım gerçekten Diablo 4 geliyor :)
  • Bildiğimiz klasik Blizzard oyunu bu sene içerisinde duyurursa, 2026 yılında da çıkışını yapar. Bendeniz de 47 yaşında Diablo 4 oynama şerefine nail olurum bla bla bla...

    Geçiniz bunları efendim Diablo 4 falan yalan dolan. Dün epey bir forumda asparagas haberler yapılmış millet yerli yersiz hype yapmış falan. Öyle bir şey olacak olsa dahi 10 sene diyorum temiz...,

    SONUÇ ? >> Daha çok bekleriz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.