Şimdi Ara

Diablo 4 Türkiye Topluluk Sunucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Join the Diablo IV Türkiye Discord Server!

    Check out the Diablo IV Türkiye community on Discord - hang out with 534 other members and enjoy free voice and text chat.

    Herkese merhaba! Diablo IV Türkiye Topluluk Sunucumuz açıldı! Kapalı Beta'dan Server Slam'e, sonrasında oyunun çıkmasıyla daha da aktif hale geldik. Beraber arkadaş ortamı kurup ısındığımız, yeri geldiği zaman şeytana beraber kafa tuttuğumuz, bolca eğlendiğimiz samimi bir ortam hedefliyoruz.


    Sizleri de aramızda görmek isteriz! Zırhlarınızı kuşanmayı unutmayın! Exp'niz ve Gold'unuz bol olsun!


    https://discord.com/invite/Diablo4Turkiye








  • roseias R kullanıcısına yanıt
    Merhaba son zamanlarda çok önüme çıkmaya başladı bu oyun. Nasıl daha önce hiç bir serisi mi oynamadım. Alıp denemeye değer mi. Örnek godterebilcegin benzer oyun olsaydı hangisine benziyor. Lol dota metin 2 knight vs. Ben geneldekonsolda fps ve hikayeli oyunları tercih ediyorum.PC’de dota oynamışligim cok. Bu oyun sararmi arada kaldım
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

    Oyun daha önce türünü oynamadıysan başta garip gelebilir. Videolarına bakıp oyunu alabilirsin. Oyunun şuan fiyatı yüksek. 1400 TL. 2 gün oynayıp beğenmezsen paran boşa çıkabilir.

  • papadoc. kullanıcısına yanıt

    PoE oyna beğenirsen türü al. PoE steam'de ücretsiz.

  • ekledim

  • thrashead kullanıcısına yanıt
    Deniycem teşekkür ederim hocam
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

    Önemli değil. Yanlız ben hiç PoE oynamadım. Diablo 4 hariç bütün Diablo serisini oynadım. Diablo 4 almayacağım çünkü lüzumsuz. Poe'yi Diablo'yu yapanlar yapmış o yüzden benzer hatta daha iyi diyorlar ama dediğim gibi oynamadım. Diablo 2: LOD zirvedir. Diablo 1: Hellfire da güzel. Diablo 1 remake de lazım bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 19 Haziran 2023; 23:35:20 >
  • PoE iyi bir başlangıç oyunu değil hocam aşırı karışık bir oyun
  • Bilgilendirme için teşekkürler. PoE karışık ve zormuş. Torchlight da deneyebilirsin ama Diablo 2 resurrected öneririm.

  • Binlerce saat poe oynamış birisi olarak gönül rahatlığıyla diyebilirm ki; POE oynayanın kendine saygısı yoktur. Konuşma özürlü bir keltoş'un kölesi olmak istiyorsanız başka.


    Bu arada ne discordmuş be arkadaş. Her türlü discord grubuna da ayrı bir önyargım var. Muhtemelen hile-hurda-rmt çevrilecek ortamda. Direk böyle düşünüyorum mesela.

  • Normalde kis mevsiminde gunde 1-2 saat casual oyun oynayan biriyim

    Askerdeyken bi rahatsizlik sebebi ile 45 gun hava degisimi almistim.


    44 gun boyunca araliksiz soluksuz Diablo II oynadim :)


    Onumuzdeki gunlerde bi Diablo IV alip katilayim su ortamlara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 20 Haziran 2023; 13:36:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

    Binlerce saat poe oynamış birisi olarak gönül rahatlığıyla diyebilirm ki; POE oynayanın kendine saygısı yoktur. Konuşma özürlü bir keltoş'un kölesi olmak istiyorsanız başka.


    Bu arada ne discordmuş be arkadaş. Her türlü discord grubuna da ayrı bir önyargım var. Muhtemelen hile-hurda-rmt çevrilecek ortamda. Direk böyle düşünüyorum mesela.

    Gelip birinci elden deneyimleyebilirsin, kendimizi geliştirmek için her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Kişisel bir kazancımız olması durumunda ben de senin gibi düşünürdüm fakat kişisel herhangi bir kazanç olmaksızın vakit ayırıyor ve emek veriyoruz. Bu yüzden discord üzerinden deneyimlerini bizimle paylaşırsan gerçekten mutlu oluruz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.