Şimdi Ara

Diablo 4, Xbox Game Pass’e gelen ilk Activision Blizzard oyunu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo 4, Xbox Game Pass’e gelen ilk Activision Blizzard oyunu olacak
    Microsoft yaklaşık 69 milyar dolara Activision Blizzard’ı bünyesine katmayı başarmıştı. Yoğun bir yasal süreç geçirilmiş olsa da Activision Blizzard’ın alınması yazılım devinin oyun tarafında ciddi bir gelir artışı yaşatmıştı. Şimdi ise yeni bir yola doğru giriliyor. Xbox'ın yaptığı açıklamaya göre Diablo 4, 34 milyon Game Pass üyesi için ekstra ücret ödemeden Xbox ve PC'de oynanabilecek.



    Diablo 4, Xbox Game Pass’e geliyor



    Xbox Game Pass'e katılacak ilk Activision Blizzard oyunu olan Diablo 4, 28 Mart tarihinde servise giriş yapacak. Bu aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı gibi görünüyor. Diablo, Activision Blizzard’ın en ağır toplarından birisi konumunda ve bu yapımın Game Pass’e gelişini ufukta Call of Duty’nin de olabileceğine işaret ediyor olabilir.






    Xbox bloğunda “Hem yeni çıkan hem de efsanevi kataloğundaki klasik oyunları içeren Activision Blizzard oyunlarını Game Pass ile sunma taahhüdümüzü yerine getirmeye başladığımızda oynayacak daha çok şey olacak" deniyor. Ek olarak Xbox, Game Pass'e eklenecek Activision Blizzard oyunları hakkında daha fazla bilgiyi “yakında” paylaşacaklarını söylüyor.



    Ayrıca Bkz.Xbox, 4 oyunu PS5’e getiriyor: Yeni donanım bu yıl çıkıyor



    Activision Blizzard bünyesinde Call of Duty, Overwatch, Crash Bandicoot, Spyro, Tony Hawk, World of Warcraft ve Starcraft gibi pek çok başka popüler franchise bulunuyor. Elbette bunların en çok gelir getireni Call of Duty olsa da bu serinin ne zaman Game Pass’e geleceği hakkında bir bilgi yok. Ancak bu, en nihayetinde olacak gibi görünüyor.



    Bilmeyenler için, Microsoft, Activision Blizzard oyunlarının yayın haklarını Ubisoft'a devretmeyi kabul ederek bu oyunların Game Pass, Ubisoft+ ve diğer bulut hizmetlerine dahil edilmesinin önünü açtı. Bu hamle, düzenleyici kurumlarla yapılan görüşmeler sonrasında yapılmıştı. Ubisoft anlaşması 15 yıl sürerken Microsoft, Nintendo ile de 10 yıllık benzer bir anlaşma imzaladı.




    Kaynak:https://www.engadget.com/diablo-iv-will-be-the-first-activision-blizzard-title-on-xbox-game-pass-204734655.html







  • Yine yanlışınız var. "İlk akla gelen soruyu" satın alım gerçekleşmeden önce Activision ekibinden yetkili biriye söylediler. O adamda gayet doğal bir şekilde "Gamepass'e getirme planımız yok" dedi. Activision satışı onaylanmadan adamın "Evet geçeceğiz" demesini beklemiyorsunuz herhalde. Hali hazırda yürütülen bir dava varken.

  • Bizim gibi oyun almanın imkânsıza yaklaştığı ülkedeki oyuncular için güzel haber bunlar.

  • Güzel bi haber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla gelmeyecek game pass e , ona göre alın diyerek satın aldırdılar, şimdi de sözümüzü tutuyoruz gamepass e gelecek diye yazmışlar.

    Gelsin türkiyede siyasete başlasınlar %52 garantileri var.

  • Baslayacak olan varsa irtibat kuralım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • az daha satın alıyordm iyi ooldu

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var "hiç bir zaman gelmeyecek" demediler. Ekim ayındaki açıklamalarında "2023 yılı içerisinde gelmeyecek" demişlerdi. Yoksa mantıken düşündüğünüzde Gamepass'e getirmeyeceklerse niye o kadar parayı verip yatırım yapsınlar ki.

  • Darısı Call of Duty'ye

  • Bu oyunların gamepass'e gelmeyeceğini düşünen süzme saftır. Lan salak mı Microsoft 70 milyar dolara neden activision blizzardı aldı? Süs olsun diye mi? Hepsi yaza kadar takır takır gelecek.

    Bana da ekran kartıyla gelmişti hemen oynayıp sattım biliyorum çünki garanti gelecek.

    Sony mesela tam tersi bir firma. Hala ps deluxe 1 senedir bir AAA exclusive vermedi belkide. Çeri çöpü verip duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    Ekimde öyle demiş olabilirler fakat oyun çıktığında zaten bu satın alma işlemi halihazırda başladığından ilk akla gelen soruyu herkes sormuş ve yanıtı çok net olmuştu: gamepass a çıkmayacak. Ve bunu oyun ilk çıkış yaptığında bolca söylediler.


    ekimde daha evvel yazdığım gibi ağız değiştirmiş olabilirler. Ben oyuna ilk çıktığı an 1700 bayıldım , bir vakit oynadım bu ne layn dedim çıktım ki ben blizzardın blizzard olduğu zamanlardan beri tanır, en eski oyunlarından birinin cd keyini o kadar çok kullandığım için neredeyse heryerde masterkeyim yapacak kadar da severim.


    ama bu biraz eşşeklik gibi geldi bana. Ben verdiğim paraya acımam da ileride oyun çıkardıklarında kimse almaz çıkışlar mafiş olur kendileri bilir.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Yine yanlışınız var. "İlk akla gelen soruyu" satın alım gerçekleşmeden önce Activision ekibinden yetkili biriye söylediler. O adamda gayet doğal bir şekilde "Gamepass'e getirme planımız yok" dedi. Activision satışı onaylanmadan adamın "Evet geçeceğiz" demesini beklemiyorsunuz herhalde. Hali hazırda yürütülen bir dava varken.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    satın alımı tamamlanmadan önce onu söyleyen taraf activision tarafıydı ki haklılar böyle birşey yaparak eğer ki deseydi gamepasse gelecek insanlar diabloyu satın almazdı. microsoft satın alımı sürecinde oyunları en kısa sürece gamepasse getireceğiz demişti gamepasse gelmeyecek diyen taraf activision tarafıydı. oyunlarda bence indirimi bekleyin 1700 tl o zaman da çok para, bu arada genişleme paketi geliyor sene sonunda umarım hikaye ve oynanış kısmında büyük yenilikler gelir şuan sevilmeyen çok taraf var onlar umarım düzelir.

  • Bu oyunda öyle bir şey var ki birine ''bak alma ilk başta zevkle oynarsın sonra bırakırsın'' desem adam ilk 10 saatte ''ulan bu oyun beğenilmez mi'' diye arkamdan küfür eder. AMa sonraki saatlerde anlar ne dediğimi. Gerçekten de başlarda başından kalkamıyorsunuz. İlginç bir şekilde 20-25 saat sonra oyunu oynamak istemiyorsunuz. Tuhaf bir şekilde oyun kendinden uzaklaştırıyor sizi. Oyunda sanki küçük ama etkisi olan tonla şey eksik ama siz o eksikleri (ya da bazılarını) tanımlayamıyorsunuz.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Tipik ülke insanı mesajı...


    İşi gücü polemik, yüksek cümleler.


    Neyse ki başka üye vermiş cevabı

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    yazmak için yazmak bu olsa gerek. bu konuda adamlar sıkıntılı ve ileride oyun alacak üyelere örnek olsun diye yorum yaptım ama sen sıkıntılı adamsın belli ki kavga edecek yer arıyorsun.


    diğer üyeler derinlemesine yorum yaparken sen bir acayip takılıyorsun. git gölgenle kavga et engelledim.

  • Muhtemelen arkasından tüm codları ekleyecekler gibi


    Keşke bir iki sene daha uzatabilsem

  • Baldurs game tavsiye ederim diablo loop game dir oyunun sonu yoktur. Saçmalık olduğunu vakit kaybettiğinizde anlarsınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son zamanlarda yaptığım en iyi alışveriş 3 senelik gamepass almak Diablo 4, Xbox Game Pass’e gelen ilk Activision Blizzard oyunu olacak 

  • xbox alma arafesindeyim haliyle game pass alacağım ödemelerde taksit imkanı oluyormu?


    Misal senelik alım yapabiliyormuyuz?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.