Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.807
Cevap
407
Favori
668.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu alanlara ekstra bir avantaj var mı yoksa gamepass ile aynı haklara mı sahipler?

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Oyun indirme hız limitini 99999999999 yap hızın düzelecek. Bug var.

  • Merhaba, win11'e geçiş yaptım.Win10'da böyle bir şey yokken Win11'de battle.net istemcisinin boyutu bu şekilde ve değiştirilemiyor.Ölçek değiştirdim yine aynı ve program asla kapanmıyor sürekli kapatsam da açılıyor.



    Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi
  • Selamlar, arkadaşlar oyuna gamepass ile başladım. Daha önce hiç Diablo oynamadım. Başlangıçta ki sinematik beni fena içine çekti. Bu sebeple diğer oyunlardan vakitleri kesip buraya yoğunlaşmak istiyorum. İlk oturuşta 3.5 saat geçmiş anlamadım bile. Rehberi ve konun bir kısmını okudum. Şöyle bir sorum olacak, sezonluk diyar da başladım ebedi diyarı seçmedim şimdilik ama sezonluk pass alsam 14 Mayıs'ta ki yeni sezonda pass avantajları bir işe yaramaz diye yorumladım bilmem doğru mu düşünüyorum. O yüzden almadan devam edeyim mi yoksa baştan açıp ebedi âleme akayım mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt

    Battle.net'i Win10'da iken yükleyip (temiz kurulum değilde) Win11'e yükseltme yaptıysanız, ondan olabilir.


    Revo Uninstaller ile kaldırıp, battle.net ile ilgili tüm dosyaları silip(AppData\Local\Battle.net ve AppData\Roaming\Battle.net vb. lokasyondaki dosyalar). Xbox uygulamasından Diablo IV kurarken otomatik kendisi kursun.


    Kapanmamasının sebebi de Xbox uygulamasıyla entegrasyonu yaptıysanız, xbox uygulaması açık olduğu sürece Riot launcher ve Battle.net kapatsanızda otomatik olarak açılır. Önce Xbox uygulamasını kapatıp(görev cubuğundaki simgeye sağ tıklayıp tamamen kapatmanız lazım.), ondan sonra battle.net'i kapatın.


    -------------------------------------------


    Bu arada Steam Deck(veya Linux)'de oynamak isteyenler, Xbox hesabınızı, https://account.battle.net/connections adresinden bağladıktan sonra, battle.net üzerinden direk indirip oynayabilirsiniz.





  • Ben bişey soracaktım oyunu gamepass ten indirip oynamaya başladım ancak karakter yaratırken dikkat etmedim ve sezonluk yarattım ancak hikaye moduna da yeni başladım ve daha ancak betanın bittiği yere gelebildim. sezon bitince benim karakterim silinecek mi tam olarak ne olacak bilen birisi anlatabilir mi acaba ?

  • karakerlerinizi sezonluk da açabilirsiniz sezon sonunda edebi diyara kalıcı olarak ekleniyormuş anladığım kadarıyla edebi diyarda açarsanız ana hikayeden sonra sezon görevlerini yapamıyorsunuz item sistemi değişeceği için çoğu kişi edebi diyarda açın kasmayın demiş ama ben de sezonluk açtım yardırmaya başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    kozmetik eşyalar hep sende kalıyor her sezonda kullanabiliyorsun. hikaye için ve haritayı açıp lilith sunaklarını bulmak adına ebedi diyar olan non season da açıp kasabilirsin hocam sonra zaten hep yeni sezon geliyor yeni karakter açarak oynamak zorundasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    karakter silinmiyor ama edebi diyara akatarılıyor. sezon karakteriyle haritayı açtığında, yeni sezon geldiğinde açık kalıyormu bilmiyorum ama

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Battlenet istemcisi -> HotS Ayarları -> Komut Satırı Argümanları

    Bunu eklemeyi deneyin

    -displaymode=2 width=1360 height=768
    Çalışmazsa, variables.txt dosyanızı silin ve battlenet istemcisini yeniden başlatın.


    şöyle bir çözüm buldum internette deneyebilirsiniz. çözünürlüğü kendi çözünürlüğünüze ayarlayın hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Harita ve sunaklar artık açık, sadece belli bölgelerdeki ışınlanmalar kapalı ve bazı şehirleri yine almak için savaşmak gerekiyor.

    3. Sezon gelen değişiklikler bu arada hoşuma gitti. D3deki grift mantığı benim için yeterli çünkü karakteri bir süre sonra geliştirmek için grift bulunmaz bir kaynak olabiliyor. Bunun dışında dungeon kısmından aspect kasma işinin de kalkması bence iyi oldu. Düşen legleri kıran birisi olarak, 50 seviye alana kadar sürekli build değiştirmekten bıktım. Bunun dışında en sağlam değişiklik de eşyalarda olmuş, d3de de gereksiz özellikler olan eşyalar düşebiliyordu ama oyun işleyişini o kadar etkilemiyordu. (Statlardan bahsediyorum) d4de ise eşyaya leg özelliği vereceğimiz için düşen itemlerin özelliği çok önemli oluyor. (D3de leglerin özellikleri ön plandadır. En düşük statlara sahip set itemleri tamamlasanız oyundaki güç seviyeniz 50-100 kat artabiliyor)

    Ayrıca gamepasse gelmesi de güzel oldu. Oyunu tek başına oynamaktan sıkılmıştım :evillol:

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Şimdi sezonluk pass alırsanız,şu an oynamakta olduğunuz sezon'un kozmetik ürünlerini kazanırsınız.
    Bunları alabilmek için son tarih 14 mayıs.
    Aldığınız kozmetikleri her karakter için kullanabilirsiniz.Ancak şu an kastığınız karakter yeni sezonla beraber ebedi diyara geçer.Yeni gelen sezonu oynayabilmek için yeni bir sezonluk karakter açmanız gerekir.
    Yeni sezon'un kozmetikleri içinde yeni pass almanız gerekir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox üzerinden oyuna giriş yapamıyorum..Battle net e bağlanmıyor.. Superonline kullanıyorum..Giriş kısmında kalıyor..Aynı sikintiyi çeken varmı acaba
    Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü ptr patch notlarına baktım.

    * itemizasyon değişiklikleri üstüne koyabilme potansiyeline sahip olduğu için yeterli. Ama bence ne kadar çok affix (özellik) o kadar iyi.
    * Diablo 3 deki gr sisteminin pit adı ile gelmesi de iyi. Ama ödül ne, ne işe yarıyor, ne için girip yapacağız bahsedilmemis (ya da benim dikkatimden kaçtı)
    * codex of power olması gerektiği gibi olacak bu da iyi bir şey. Ama oyun başında tüm codex lere sahip olacak mıyız belli değil.
    * karakterler ile ilgili yapısal değişiklikleri gene atladılar, sanırım bu iş dlc lere kalacak.
    * yetenekler ile ilgili yapısal değişiklikleri gene atladılar, sanırım bu iş dlc lere kalacak.
    * oyunun zorluğu ile ilgili değişiklikten de bahsedildiğini hatırlamıyorum.


    Özetle ben her türlü 1-2 hafta oynarım hatta ptr a da girer geri dönüşlerimi veririm. Ama bu değişiklikler beni tatmin etti mi, eh %30 diyebilirim ama %70 büyük oran.

    Bu değişiklikler diablo 4 ü last epoch dan daha iyi bir oyun yapar mı, yanından bile geçmez. Komik olmayın.
    Bu değişiklikler deli gibi duriel materyali toplamaya engel olur mu, olmaz.
    Bu değişiklikler oyundaki build lere etki eder mi, kesinlikle etmez (yeni item ve aspectler başka birsey)
    Bu değişiklikler barbar ı diğer karakterlerle eşitler mi, hayır barbar lar hala daha diğerlerinden üstün olacaktır. (İyi demiyorum dikkat çekerim üstün diyorum)
    Bu değişiklikler solo oyuncuyu arkadaşları ile oynayanlara eşitler mi, kesinlikle eşitlemez. Solo oyuncuları cezalandırmaya devam.
    Bu değişiklikler oyunu daha zevkli yapar mı, sanırım yapar. Ki önemli olan da bu.. ama zevk de çok nesnel birsey.


    Edit : eğer codex of power daki aspectlerin en kötü haline 1lvl de ulaşabiliyorsak. Druid lerin seviye atlaması mevcut durumda en hızlısı olmaz ama kesinlikle 2.sirayi alır necro dan sonra. Aklıma 2 build var bu sezon, zaten planladığım büyücü pet build i ile druid shred build i.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 29 Mart 2024; 14:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Güzel konulara değinip haklı olarak eleştiri yapıyorsunuz. Ama bende pc yok mecbur d4 devam 😀 ama oyun bence çok daha güzel olacaktır zamanla artık oyun dünyası malesef boyle tam oturana kadar yıllar geçiyor oturunca da yenisi geliyor zaten 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    masterworking malzemeleri ve yeni gelecek daha şişman boss’ların summoning stone’unu verecek pit.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Casual oyuncu için en iyi seçim diablo 4 müdür? Türkçe olması büyük avantaj. Ps storeda şuan 700 tl. Hikayesi 20-25 saat sürüyor diyorlar doğru mudur?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece hikaye oynamak için ve fazla kasmadan yeni başlayanlar için Ebedi Diyar danmı başlamak gerekli ben öyle yaptım


    sezonluk kısma taşınıyormu bu karakter yoksa sıfırdanmı oluşturmak gerekiyor

  • GFBzone kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu. Diğer cevaplayan arkadaşlar size de teşekkür ederim.

    Şöyle kısa bir özet geçeyim anladığım kadarı ile belki benim gibi takılan arkadaşlar olursa diye,

    Sezonluk diyar seçip oynadığımız karakter bir sonraki sezonda ebedi diyarda seçilebilir olacak ve yeni sezon da sezonluk diyar da kullanılabilir olmayacak. Bu kısım için çok net değilim ama sadece tahmin; her sezon sonu diyar gözetmeksizin karakter levelleri sıfırlanacak ve baştan başlanacak. İtemler, silahlar, zırhlar ve sair envanterde kalacak level uygun olduğunda kullanılabilecek. İşte tam burada aklıma takılan konu şu, eğer her sezon oynadığımız karakter kendini ebedi diyara çekiyor ise, şu an kaç sezon oldu bilmiyorum ama toplam karakter sayısından fazla sezon olursa oyunda o zaman sezonluk kısım oynanamaz hale gelir yahut yeni karakterler sezon ile eklenir.

    Şu konu hakkında da görüş bildirirseniz sevinirim, şimdi ben oyuna ölüm büyücüsü olarak başladım ve malumunuz büyücüde olması gereken yetenekler diğer oyunlardan da kısmen aşina olduğumuz üzere SKILL'lerin olabildiğince yüksek olması. Bu oyun bana yetenek donatılarında gördüğüm kadarı ile tam anlamıyla özgürlük tanımıyor. Ben şahsen büyücü oynarken biraz GÜÇ ve ZIRH da basmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Avantajım yahut dezavantajım neler olur? Teşekkürler.





  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Burada daha önce sözü edilen, battle.net üzerindeki diğer grupta olduğu gibi, pek faâl olmayanları gruptan atma gibi bir durum olmazsa ben de katılmak isterim hocam.

  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.