Şimdi Ara

Diarra mı geliyorr ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spartak Moskova’ya elenerek şampiyonlar liginin kapısından dönen Fenerbahçe tüm planlarını Avrupa ligine göre yapıyor

    Şampiyonlar liginden elenerek Avrupa liginde gruplardan yoluna devam edecek olan Fenerbahçe tüm planlarını bu kupada başarılı olmak icin yapıyor…

    Moskova macı sonrası yönetime kesinlikle ortasaha transferi istiyorum diyen Kocaman Madrid’den Diarra’nın artık alınmasını istedi.

    Geçen sene Diarra’yı tesislere getirip gezdiren ve daha sonra istanbulu gezdiren Fenerbahçe oyuncunun aklını birtürlü çelememişti…Ancak sorun oyuncunun yıllık alacagı ücretti.. Avrupa liginde muhakkak başarı isteyen yönetim kesenin ağzını açtı..

    Real Madrid ile daha önce anlaşan sarı lacivertli ekip şimdi Diarra’yı da ikna etti… İspanyol medyası Diarra’ya yıllık 4.2 milyon euro öneren Fenerbahçenin bu transferde mutlu sona ulastıgını yazdı… Ancak bu transferde Fenerbahçenin asıl başarıya ulasmasının sebebi oyuncunun Türkiyede vergi ödemeyecek olması.. İspanyada neredeyse aldıgı paranın yarısını vergiye veren oyuncular bu durumdan sıkılmış durumda.. Fenerbahçe de bu durumdan faydalanarak Diarra’ya vergini biz ödeyeceğiz teklifini yaptı.. Net olarak 4.2 milyon euro kazanacak olan Diarra Fenerbahçeye bu nedenle evet dedi..

    Diarra’nın önümüzdeki hafta imzaya geleceği ispanyol medyası tarafından net olarak duyuruldu.. Madrid taraftarları da resmi siteye tepki mailleri yolladıgı Madrid ekibi tarafından doğrulandı..

    http://www.sporhaberiniz.com/bomba-fenerden-geliyor/







  • İnanmıyorum ama diarra gelirse dünyada en salakca yonetilen klüp olduğumuzun kanıtıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kacinci salaklik..sen zaninda tedbir alma sonra elenince transfer yap..daha agir yazardim ama neyse..alsinlar diarrasini musait mevkiye koysun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu sene çorba oldu ztn bu kadro yeterli olur uefaya , ligde ilk 2. ye girip seneye direk ilk olarak orta saha ve forvete takviye yapılmalı 5 yabancı göz önüne alınarak :))
  • Hocaya da başkana da Allah akıl fikir versin diyorum!!
  • adam gibi birilerini getirsinlerde belki çeyrek final yaparız.aykut varken kralıda gelse farketmez ya,umut dünyası işte.
    uefa avrupa liginde bile 2.torbadayız
  • Gelsin, Aykut Selçuğu Oynatır ...
  • yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.