Şimdi Ara

Diesel aracıma 1 litre benzin koydurlar yardım? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizemliyolcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lenus

    Ben transporterime bazen bilerek 1 litre benzin koydurup depoyu fulluyorum çekişi çok artiyo dizelciler bunu zaten yapar arabanın çekişi artmistir dikkat ettiysen:)

    arttı, arttı artmasınada, ben benzini kendim koydurmadım ki, birde geçtim performanstan, aracın performansı çekişi 5 km bile artmadı. şimdi biz bunlar ile güvenlik kamerasını izliyorduk. ben çaktırmadan cep telefonu kameramı açtım. güvenlik kamerasını ve tüm odadakilerin ses kaydını videolu olarak tuttum. hepsi evet araca benzin konulmuş, ıvır zıvır tüm detayları belirttiler. ben dün avukata tekrar sordum. araştırıyorum dedi. benim sıkıntım şu, şimdi ben bu adamlara dava açar ve bu video ses kaydını ortaya çıkarırsam, özel hayatı bilmemneyi gizli kaydetti diye birde onlar bana dava açsın istemiyorum. yani videoyu avukat izledi. benim korkum video suç teşkil ediyor mu ? etmiyor mu? şu an bunun yanıtını arıyorum. bu arada durumu bimer vasıtasıyla başbakanlık iletişim merkezinede yazdım. bimer durumu enerji piyasası denetleme kurumuna sevk etmiş. epdk ya yani. bakalım gelişmeler sürdükçe buradan paylaşırım. ayrıca nette birkaç noktada şikayetlerim çıkmaya başladı. google arama motoruna -- turkuaz petrol benzin koydu -- diye yazıldımı yazılarım çıkmaya başladı. elimden geleni yapıyorum. en son olarak en son çare paramı alamaz ve sebep oldukları hasarımı ödemezler ise youtube den neler paylaşacağımı ben iyi biliyorum.

    hem çekişi artar hemde fazla yakmaya başlar.




  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Bundan bir kaç yıl öncesi citroen xantia 2.0 hdi dizel 110bg aracıma shell istasyonundaki pompacı ben görüp uyaran kadar 3 litreden fazla benzin koydu 1 adet katkı koyup üstünü mazota depo fulllenen3 kadsr doldurdu performans artışı ve motorda hafif silkelenme harici bir problem olmadı 1 sene arayla aynı istasyonda 2 kere başıma geldi 2sindede aynı şekilde kurtardık motor hala saat gibi artı yun yol yaptık 2ci olayda İstanbul isparta Antalya gittik geldik sorun yaşamadım tabiki motora göre değişebilir durumlar 🙂👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.