Şimdi Ara

Diesel Saat önerir misiniz alınır mı veya hangi marka almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.saatvesaat.com.tr
    Diesel DZ1819 Kol Saati - Saat ve Saat
    https://www.saatvesaat.com.tr/saat/unisex/diesel/DZ1819/PD/

    Evet arkadaşlar bu saati tasarımından dolayı çok beğendim fiyatı 800 bandında biraz pahalı geliyor fakat uzun zamandır saat almadığım için bu civarda bir parayı verip uzun süre kullanabileceğim güzel bir saat almak istiyorum kullanan arkadaşımız var mıdır acaba önerir mi veya benzer fiyatlara önerebileceğiniz saatler nelerdir?




  • Uppp

  • Saat seçiminde genelde renkler ve zevkler rol oynasa da, mantığın öne geçip işi saat üretmek olan gerçek saat üreticisi markaların tercih edilmesi taraftarıyım. Linkini gönderdiğiniz saat çok ilgi çekici görünüyor. Benim de bu tarz saatlerim var ve malesef modasının geçtiğini düşündüğüm için pil bile takmıyorum artık. Hatta bazılarını zamanında otomatik isviçre saati parası verip almıştım. Şimdi ah kafam diyorum.

    Saate biraz ilginiz varsa bu moda markalarına paranızı kaptırmayın. İlk etapta Casio edifice serisine bakabilirsiniz. Swatch da düşünebilirsiniz.
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt

    Hocam Edifice serisi göze çok hitap ediyor gerçekten çok hoşuma gidiyor benim de fakat çok pahalı yani bende neticede öğrenciyim 3-4k civarı bir para maalesef veremem keza Swatch da öyle biraz daha pahalı o da Casionun 700 800 bandındaki saatleri de çok sağlamdır buna eminim fakat pek hoş gelmedi biraz daha orta fiyatlı ve kaliteli diyebileceğiniz markalar var mı hocam ?

  • seiko, orient, seiko 5, citizen, casio (edifice serisi özellikle) bunlar kaliteli japon saat üreticisi markalardır.


    daha sonra daha düşük fiyat skalası için lorus ve pulsar markalarını çıkarmıştır seiko. sevdiğin bir tarzda saati varsa lorus marka saatlere bakmanı öneririm. casio edifice'ın modelleri bazen indirimli oluyor, ben de öyle almıştım, kaçırmadım iyi saat çıktı. hatta seikonun ucuz modelleri çin yapımıyken casio edifice serisi japon yapımı olduğundan daha kaliteli olabiliyor.


    kozmetik veya giysi markası saatler çok uzun gitmeyebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.