Şimdi Ara

Diğer araç firmalarının yaptığı faiz indirimli veya araç takaslı kampanyaları VW neden yapmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acaba diğerlerinden çok sattığı için mi?yoksa stış adedi olarak örneğin bir toyotayı geçmek gibi bir amacı olmadığı için mi?



  • bir havalıyız, biz ağır satarız , pahalı satarız , isteyen alır istemeyen almaz havasını nasıl verecekler o zaman
  • satışlarda müşteriyi memnun edecek hiç bir icraatları yok. çünkü zaten araçları satılıyor, her sene istedikleri kadar satıyorlar. müşterilere kolaylık yapalım zihniyetine sahip olmadıkları, işimiz kötü giderse müdahale ederiz, işler iyiyse hiç bir oynama yapmadan, hatta biraz daha kısarak sunarız zihniyetinde olduklarından dolayı...
  • Antalyada hergün en az 2-3 tane yeni Jetta görüyorum. Bence bu kadar iyi satarken kolaylık yapmak istememeleri gayet normal.
  • Serbest piyasa,işinize gelirse.Demek adamlar durumlarından memnun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter06

    bir havalıyız, biz ağır satarız , pahalı satarız , isteyen alır istemeyen almaz havasını nasıl verecekler o zaman

    İşte bu duruma bir son vermek için diğer firmalarında daha kaliteli araçlar üreterek vw geçmesi lazım.Araçların gerçek fiyatları inmesi için.Biz müşteriler için..
  • Cevabı gayet basit, milletin maddi durumu gayet yerinde. Fazla da verse parçaları pahalı da olsa servisinden memnun da olmasa yine de bildiği ve rağbet gören aracı alıyor. Şunu da kabul etmek gerekir ki VW'ın marka imajı ülkemizde çok yüksek. Hyundai dersin, çin malı mı? almam, kia dersin o da ne yahu! cevabı alırsın, Yani hak vermemek mümkün değil. Ürettiği araçlar gerçekten güzel ve kaliteli bunu da unutmamak lazım.

    1991 yılında istanbula geldiğimde kot pantolonda insanlar en çok Levi's markasını tercih ederlerdi birde Lee vardı. Yerli üreticiler kendi markalarını oluşturduklarında Mavi Jeans başta olmak üzere, insanların yabancı markalara olan eğilimi azaldı. Bugün etrafta bu markaları satan pek mağaza görmüyorum. Önceleri her yer bunların taklitleriyle doluydu. Şimdilerde taklitleri bile çok az veya hiç yok. Çünkü milletimiz bunu aştı. Darısı Otomotiv sektörünün de başına. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarkatip -- 5 Şubat 2011; 10:57:36 >




  • (Trendline PASSAT almayın)

    Musluktan para akarken ne yaparsın?

    1. Tasımı tutarım
    2. Musluğu kısarım


    ... Doğuş Otomotiv'in yaptığı birşey yok. Araçlar kendi kendini satıyor. VW showroom'ları AVM'ler kadar kalabalık. Her yeni VW yollarda reklam aracı olarak dolaştığından görenler ve merak edenler showroom'a geliyor. İnsanlar paraya kıyıp alıyor, hız sabitleyicisiz PASSAT, yol bilgisayarsız POLO ve GOLF, plastiş kapaklı ve çelik jantlı ucuz ve kısık donanımlar. Nerede hafif alaşım jantlar, nerede LED'ler ve mercekler, nerede Tom Cruise kontroller??

    Az sonra DOĞUŞ OTOMOTİV'i arayıp tüm kin ve nefretimi kusacağım...!!!




  • Adam özel araç siparişi en az 4 ay diyor. Sonra kendi elindeki istemediğin donanımdakini sana satmaya çalışıyor ama biz gidiyoz yine ondan alıyoz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.