Şimdi Ara

Digitürk Apartman Merkezi Sistemi Kiltili Dolapta ve Açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Başıma çok saçma bir olay geldi. Oturduğum sitede hem Digiturk (Eutelsat) hem de Turksat merkezi çanak anteni var ve eve gelen anten kablosu ben eve ilk taşındığımda Turksat'a bağlı idi. 1 senelik kullanımdan sonra ben Digiturk'e geçtim ve evime kuruluma gelen Digiturk teknik servisi çatıya çıkıp evime gelen kabloyu Turksat merkezi sisteminden çıkarıp Eutelsat olan kısma taktı. 3 senelik üyeliğimin ardından Digitürk'ü geçtiğimiz gün iptal ettirdim ve çatıya apartman görevlisi ile çıkıp kendi kablomu Eutelsat sisteminden çıkarıp Turksat'a takacak ve yoluma öyle devam edecektim.

    Fakat gördük ki Eutelsat merkezi sistemi etrafı kapalı bir şekilde bir dolabın içinde ve dolap da asma kilit ile kilitli bir durumda. Apartman görevlisi de, apartman yöneticisi de bu kilidin kendilerinde olmadığını söylediler bana. Digiturk'ün Ankara/Çankaya'ya hizmet veren bayilerini aradım ve onlar da bana bu şekilde kilitli bir merkezi sistem bulunamayacağı, kilitli ise de bu kilidin kendilerinde değil apartman görevlisinde olabileceğini söyledi.

    Ben de şimdi iki arada bir derede kaldım, 3 sene önce bana hangi bayi ya da hangi teknik servis elemanı kuruluma geldi bilmiyorum. Bulabilsem belki onlardan bilgi alırım, apartman yöneticisi konu hakkında bilgi sahibi değil ve Digiturk'den de herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Sizce bu durumda ne yapabilirim?







  • Asma kilidin sol tarafına ağır bir taş veya çekiç ile vurarak birkaç seferde patlatabilirsin. Hatta elinde kilidine uyan farklı bir anahtar ile veya uzun tırnaklı biri de açabilir. Youtubeda gerekli içerik vardır. Asma kilit bir güvenlik önlemi değildir.
  • patlatın gitsin.. ha yapamıyorsanız çağırın bir çilingir açsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.