Şimdi Ara

Digiturk: Bir Sorun Abidesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digiturk giriş paketi (12 lira) HD yayın bedeli (4lira) ile üyelik başlattık. Ancak zaman içinde faturaya 3 lira 5 lira derken son olarak 10 lira eklenmeye başladı. Müşteri hizmetleri ile görüşmemizde Erotik Kanallar için taahhüt verildiğini yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler. Başka bir paket ile değiştirmelerini talep ettik ona da olumsuz yanıt verdiler. Erotik Kanal kullanıyor diye insanı da zor durumda bırakıyorlar.

    Taahhüt gönderin dediğimizde bugün yarın derken aylardır oyalayan bir müşteri temsilcisi ile karşı karşıya kaldık. Daha önce de aboneliğimiz oldu böyle bir sorunla karşılaşmamıştık ama tam anlamıyla soğuduk. Bu paket ile ilgili benzer sorun yaşayan var mı?



    Edit: Sözleşme metni ekranı eklendi.


     Digiturk: Bir Sorun Abidesi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 21 Ocak 2015; 20:24:55 >







  • Taahhüt nasıl gondersinler acaba? Sizi aramışlardır sizin sesli onayiniza gire paket tanımlaması yapılmıştır. Ses kayıtlarını da ancak savcılık yoluyla dinleyebilirsiniz.
    Ayrıca cezai bedeli ödeyerek ilgili kanallara ait taahhutu sonlandirabilirsiniz.İptal olmayacak diye birşey yok.
    Herşeyi de digiturke yüklemenin bir alemi yok kimse kafasından taahhütlü paket acamaz siz onay vermissinizdir buna aksini dusunuyorsaniz savcılığa başvurup ses kayıtlarını isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Sistemlerine kayıtlı bir cep telefonu/sabit numaramız yok. Onlar da şaşırdı bu duruma ama böyle. Ancak şikayet sırasında bizi bu numaradan arayın diye belirtince aradılar.

    Taahhüt olayını da kendileri söyledi. Arşivden isteyip e-mail ile göndereceğiz dediler. Bu durum 3 aydır her ay birer kere tekrarlandı. Sonuç yok.
    Ben hukukçuyum neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Bu gibi kendini tekel gören firmalara hep gereken cevabı hukuken vermişizdir. Digiturk'un göz göre göre yapması beni şaşırttı. Üstelik neden erotik kanal. Zaten son aşama artık dava yoluna gidilecek.
  • O zaman hukukçu olduğunuza göre süreci daha kolay takip edebilirsiniz verin mahkemeye sonuca göre böyle sorun yaşayanlara emsal oluştursun davanız.
    Bu arada böyle tekel gibi davranan/olan TTNET geldi aklıma onları dava ettiniz mi? Sonuç ne oldu?Yada örnek verebileceğiniz firmalar var mı?
    Ayrıca sistemde kesinlikle bir cep telefonu numarası kayıtlıdır yoksa siz müşteri hizmetlerini ararken bilgilerinize ulaşılmasını nasıl sağlayacaksınız? Hiçbiri de olmasa kuruluma gelen servis sizi cepten arayıp randevu alıyor bu numara Digitürkte olmasa size nasıl ulaşmış olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 21 Ocak 2015; 19:33:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    O zaman hukukçu olduğunuza göre süreci daha kolay takip edebilirsiniz verin mahkemeye sonuca göre böyle sorun yaşayanlara emsal oluştursun davanız.
    Bu arada böyle tekel gibi davranan/olan TTNET geldi aklıma onları dava ettiniz mi? Sonuç ne oldu?Yada örnek verebileceğiniz firmalar var mı?
    Ayrıca sistemde kesinlikle bir cep telefonu numarası kayıtlıdır yoksa siz müşteri hizmetlerini ararken bilgilerinize ulaşılmasını nasıl sağlayacaksınız? Hiçbiri de olmasa kuruluma gelen servis sizi cepten arayıp randevu alıyor bu numara Digitürkte olmasa size nasıl ulaşmış olabilir?

    Randevu işleminde de başvuru yaptığımız bayide konuştuk hemen gelip bağladılar zaten tesisatları da vardı. Eski müşterileriydim.

    Siz söyleyince aklıma geldi TTNET ile onca zamanda sadece bir kez hakem heyetlik bir sürecim oldu. Nakil sırasında bir uyuşmazlıktı. Haklı bulundum ve şirket zorlamadan alacağım (yüklü) tutarı bir sonraki faturalarımdan mahsup etti. Kaymakamlığa gidip dilekçe vermekten yoruldum. Artık en basit dosyalarımızın çözülmesi bile 8 ayı buluyor. İş yükü arttı. Bu yüzden sorun çıkarmayan yerlerle çalışıyorum. İş Bankası, Turkcell gibi. Digiturk ile ilk sorunum. Samimi bir şekilde çözeriz deyip çözmemelerine anlam veremedim. Bu gidişle bunlarla da aynısı olacak. Süreci bu başlık altından devam ettiririm.

    Bu arada bana geri dönüşü sağlamaları, şikayetvar sitesi üzerindeki numaradan oluyor. Müşteri hizmetleri doğrulama yapmak için telefon numarası sorunca yok diyorum, şaşırıp evet yokmuş deyip başka kimlik doğrulama sorusu soruyor.

    Sistem ekran görüntümü aşağıda adres bilgimi karalayarak paylaştım. Herhangi bir hile yok. Böyle olunca arayıp yada mesaj atıp taciz edemiyorlar.


     Digiturk: Bir Sorun Abidesi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 21 Ocak 2015; 20:10:08 >




  • Bugün arandım, aylardır beklediğim şikayetin kaydının bile oluşturulmadığını öğrendim. 2-3 sefer beni arayan arkadaşın kayıtlarına bile ulaşamadı yeni arayan arkadaş. Fevkalade bir müşteri idare sistemleri var. Sırf merakımdan biraz daha bekleyecem
  • Aylardır beklediğim sözleşme nihayet geldi.

    Giriş paketine müşterinin tercihine bağlı olarak eklenecek olan HD paketi ve/veya Yetişkin Paketi müşteri tercihleri arasında görülmüyor.
    Buna rağmen ısrarla faturaya bu paketler eklenerek ek bedeller yansıtılmakta. Konuyu takip etmeye devam, bakalım bu işin sonu nereye varacak.
     Digiturk: Bir Sorun Abidesi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 7 Şubat 2015; 0:40:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.