Şimdi Ara

Digiturk DCR DT9002 Uydu Alıcısı Eksik Kanal Bulma Sorunu (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelikle merhaba

    Ben Turksat uydusu uzerinden Digiturk kullaniyorum. Yaklasik 1 ay kadar once Digiturk kendi receiverini getirip kurulumunu gerceklestirdi. Uydu alıcısı modeli DCR DT9002.

    1 hafta kadar herhangi bir sorun cikmadan hem digiturkun kendi kanallarini (Lig TV - Turkmax - Spormax vb.) hemde diger ulusal kanallari izleyebiliyordum.
    Ama ne olduysa oldu ben evde yokken sanirim kardesim kumandasini kurcalamis ve de sadece Digiturke ait kanallar kanal listesinde varken diger ulusal kanallar kaybolmus.

    Bayagi bir deneme yaptim. Yaklasik 50 defa Digiturk kurulumu yaptim ama bir turlu buldugu kanal sayisi 19 kanali gecemedi.

    Az once de son care olarak Digiturk musteri hizmetlerini aramaya karar verdim. Telefonun ucundaki arkadasla birlikte tekrardan kurulumunu yaptim ama sonucta bir degisiklik olmadi.
    Sonrada ne dese begenirsiniz. "Ben teknik servise sizi yonlendireyim 20 TL karsiliginda sorununuzu cozsunler"

    Benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok iyi olur. Resmen soyguncu bunlar baska birsey degil. Ben istemedimki senin Receiverini ben zaten evde kartla izleyebiliyodum!







  • Arkadaslar lutfen biri yardim etsin gozunuzu seveyim. Mutlaka bir puf noktasi olmali bunun. Sonucta teknik servis elemanlarida herhangi bir ek parca kullanarak cozmeyecekler sorunu.
  • bende de eksik kanal problemi oluyor. akşam izliyorum, sabah açıyorum bi baktım kanallar gitmiş. yeniden kolay kurulum yapıyorum olmuyordu. en sonunda anten kurulumuna girdim, LNB tipini MDU4 seçtim, önceden MDU3 vardı ve sinyal seviyesi gösteriyordu. tekrar denedim sorunsuz bütün kanallar geldi. oraları bi kontrol edip deneyin. belkide özellikle kurulumu yapan kişiler yanlış seçiyordur. günahlarını almayalım tabi de...
  • tskler yuzbas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.