Şimdi Ara

Digiturk - Ereyon KAmpanyası 28.02.2011 SON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu Digitürk tarifelerini araştırırken Ereyonda bir kampanya buldum.

    370 TL'ye LigTV haftada 9 maç. 12 Ay boyunca. Aylık 30 TLye geliyor. Bende merak edip Digitürk'e ve Ereyona sordum.

    Digitürk: Böyle bir kampanyadan haberimiz yok, uzun uzun araştırdı ama bulamadı. Fakat buna benzer başka kampanyalardan bahsetti.

    Ereyon: Bu kampanya şu şekilde oluyor diye anlattı. Klima, telefon ıvır zıvır alana eskiden bunu hediye olarak veriyorduk. Artık bunu direk tek başına satıyoruz. Yani böyle bir kampanya var sadece direk bu şekilde değil. Digiturke kampanyayı söylerken şunun hediyesi bunu hediyesi derseniz sorun olmayacaktır dedi.

    Şimdi önceden de benzeri kampanlar varmış ve halen devam edenlerde var hepside samsung telefonlar için.

    Sizden ricam bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?ProductID=521275&ttype=Reviews#pt

    PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM...







  • Var mevcut konumda var. Ama açıklayım. Al sgb kodu ile aktif ettir. Komşuma aktif ettirdik çarşamba bağlanıyor. Rahatlıkla alabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Var mevcut konumda var. Ama açıklayım. Al sgb kodu ile aktif ettir. Komşuma aktif ettirdik çarşamba bağlanıyor. Rahatlıkla alabilirsin.

    biraz açarmısınız.
  • Neyi açıklayim samsung x. Sormak istediğini cevaplayabilirim...
  • yani bir ürün alınca hediyemi ediliyor.
  • Telefon ve tv yanında hediye olanda var ama tek satılan ile aynı şifre.
  • teşekürler hayırlı geceler.
  • Al dostum sorun olmaz
  • arkadaşlar ben ereyondan aynı paketi yaklasık 3 hafta önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim..sonucta yüzde 50 indirime 1 yıl lig tv izliyorsunuz.

    acaba aynı paketten yan odaya da alabilirmiyim, yoksa normal yan oda indirimi de aynı fiyata mı gelir?
  • Gelmez yan odaya sinema yapabilirsin bunla. paketin düşük yan oda olmayabilir
  • giriş spor paketinde hangi kanallar var ?
    bu kanalları hd olarak seyretmek istersek girişspor kanalları ve bu paket ait hd kanalları ne kadar fark ödüyoruz ? vestel hd kutu istersek vestel yeni hd kutulardan mi getirirler acaba ? yeni vestel hd kutular eskilere göre daha iyi diyorlar .
  • Oncelikle benim konusmalarim sonucunda anladigim su musteri hizmetleri ile. Bu olayin direk olarak giris spor ile bir alakasi yok. Sadece giris sporda fiyat olarak uygunluk oldugu icin ve sifir TL ye denk geldigi icin yazilmis

    Yine aktivasyon ayni para falan filan.

    Bu kampanyanin aciklamasi su , bizden bu sifreyi 370 TL ye alin , her ay 55 TL den 12 ay boyunca toplam 660 TL sizden duselim. (55,90 TL de olabilir)

    Bu faturanin iceriginde ornegin mega super var ve hali hazirda uyesiniz , faturaniz 90 TL , size artik 1 yil boyunca aylik 35 TL geliyor fatura

    Yani bu sifre = aylik 55 TL indirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu
    Oncelikle benim konusmalarim sonucunda anladigim su musteri hizmetleri ile. Bu olayin direk olarak giris spor ile bir alakasi yok. Sadece giris sporda fiyat olarak uygunluk oldugu icin ve sifir TL ye denk geldigi icin yazilmis

    Yine aktivasyon ayni para falan filan.

    Bu kampanyanin aciklamasi su , bizden bu sifreyi 370 TL ye alin , her ay 55 TL den 12 ay boyunca toplam 660 TL sizden duselim. (55,90 TL de olabilir)

    Bu faturanin iceriginde ornegin mega super var ve hali hazirda uyesiniz , faturaniz 90 TL , size artik 1 yil boyunca aylik 35 TL geliyor fatura

    Yani bu sifre = aylik 55 TL indirim

    şifre nedir arkadaşlar
  • Ben su siralama ile islerimi hallettim . Once devir firsat devri diye bir siteden 20 TL ye 6 ay HD Plus Receiver hediyeli ve sifir aktivasyon sifir kurulumlu bir paket aldim.

    Sifreler ile soz konusu teknik servisi aradim. Geldiler , yonetici de oldugumuz icin dagiticidan sinyalimizi en kiyak yere aldilar (Guc:98 Kalite:90) . Guc 63 iken sikinti oluyordu bu arada. Sonra kurulumu yaptilar ,cocuga 10 TL verdim ama normalde ucretsiz , bahsis o yani.

    Sonra bu kampanyanin iceriginde ilk ay kanallar acik arti sampiyonlar pakedi (5 sampiyon takimin maclari) ,spormax , en. premier ligi de dahil 55 TL aylik , 1 yil da taaahut var.

    Daha sonra Ereyon isimli siteden 370 TL ye 12 ay vade farksiz taksit ile bir sifre aldim ve bu sifre ay bazinda 55 TL indirim veriyor. Aradim sifreyi tanimladilar , her ay 55 TL indirim olacak ,sabit faturada 55 TL. Yani ek servis almaz isem faturam 6 ay boyunca sifir.

    6 ay sonra HD kirasi basliyor yeniden . Aktivasyon ve kurulum adi altinda giris ucreti almamalari iyi.

    GSTV alicaz 5 tL ye aylik ,cunku yillik odemek GSTV nin sifreli olmasi ihtimaline binaen cok akillica degil. Bir de butun maclari kapsayacak sekle getirmeyi planliyorum farkini vererek.

    Yaklasik 30 TL ye Plus receiver li sistem Lig TV icin sanirim daha uygunu su an icin pek yok.




  • ben de digiturk u aradım bu kampanyayla ilgili.. klasik olarak bilgimiz yok falan dediler sonra da mail yazdım nasıl bilginiz olmaz diye..hemen aradılar :)
    soyledıklerı ozetle sudur;
    evet boyle bır kampanya var soyledıklerı fıyattan seyredıyorsunuz ama mevcut uyelıgınız varsa o uyelıgınızı ıptal edıyoruz bu sıfreyle yenı uye oluyorsunuz dedıler yanı ben 3 yıllık uyayım bu sıfreyı kullanamaz mıyım dedım kullanırsınız ama uyelıgınız sıfırdan baslar dedı.. snr da 55 ytl ındırımı sordum oyle bırsey yok dedı ben de ısrarla ereyon sıtesınde oyle yazdıgını soyledım telefondayken sıteyı actı ve 55 tl ındırım sdc 68 tl lık spor paketını alırsanız uygulanır dedı.. snr da 55 tl a 5 buyuklerın macları spormax ingiltere ligi ve 1 ay sinema paketı teklıf ettıler ben de yarı fıyatına ınternetten satıyorlar sız hala 55 tl dıyorsunuz dedım aynı degıl falan filan diye kıvırdı..
    sonuc sıfırdan alacaklar kacırmasın eskı uyeler dıkkatlı olsun sorun cıkarabılırler ne de olsa digitur burada hersey olur:)




  • Güzel fırsat.mevcut uyelerde önce spor paketini alıp sonra telefonla kodu mu bildirmek gerekiyor yani?
  • Arkadaşlar, ben bugün itibariyle evime bağlattım bir sorun sıkıntı olmadı.
    Not:Daha önceden digitürk abonesi değildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.