Şimdi Ara

Digiturk HD yayınların geç gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Digiturk HD kullanıcısıyım. Lig TV HD izlerken farkettiğim bir durumu sizlere danışmak istedim.
    Maçlarda yayın 3-5 sn. arası geç geliyor. Örneğin gol olan bir pozisyonda üst kattaki komşum gole sevinirken ben golü izliyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Çanaktan gelen kablo uzunluğu ile bir alakası varmıdır ? HD - SD yayın arasında bu gecikmeyle ilgili bir fark olabilirmi?



  • Basitce anlatmak gerekirse kaynaktan baslayan ve butun yuksek kalitedeki ekipmanlarin daha yiginli bant genisligi ihtiyacindan dogan daha cok suyun ayni borudan daha gec akisini tamamlamasi ornegi gibi bir durum.

    Aslinda bunun duzeltilme yolu basit , SD yayinlari mudahele ile geciktirmeleri lazim , cunku can SIKICI olabiliyor bazen.
  • Yani ben çanaktan gelen kabloyla hiç oynamayayım o zaman. Biraz uzuncana, acaba dedim bununla bir alakası olabilirmi :)
    Özellikle maç yayınlarında gerçekten çok can sıkıcı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Basitce anlatmak gerekirse kaynaktan baslayan ve butun yuksek kalitedeki ekipmanlarin daha yiginli bant genisligi ihtiyacindan dogan daha cok suyun ayni borudan daha gec akisini tamamlamasi ornegi gibi bir durum.

    Aslinda bunun duzeltilme yolu basit , SD yayinlari mudahele ile geciktirmeleri lazim , cunku can SIKICI olabiliyor bazen.

    +1905
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.