Şimdi Ara

Digitürk + İnternet = ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar,

    ttnet te bulunan mevcut sınırsız ınternet sozlesmem bıttıgınden dolayı, turkcell den tutunda dsmarta kadar pek fırma yenı kampanya ve abonelık ıcın benı aradı.
    en son bugun dıgıturk aradı ve 24 ay boyunca 58 lıra sabıt fıyat garantısı ıle bana DIGITURK + SINIRSIZ INTERNET teklıf ettıler.

    58 lira 24 ay taahhutlu paketın ıcerı ıse,

    8 MBPS SINIRSIZ INTERNET,

    HD DIGITURK GIRIS PAKETI, 2 ADET KEYIF PAKETI VE SALON FILMLERI 24 AY HEDIYE. AYRICA ILK AY LIG TV ACIK.

    bu teklıf benım hosuma gıttı yarın gelın kurun dedım.

    fakat bu aksam ınternette kampanyayı arastırdıgımda aylık 58 lıranın 3 ay gecerlı oldugunu 3 ay sonra 69,9 tl olacagını ve 6 ay sonra HD pakete devam etmek ıcın +4 lıra daha eklenecegını gordum.

    sormak ıstedıgım boyle bır sey olabılır mı? bana fıyat sabıt dedıler fakat ınternette bu sekılde yazıyor.

    bu kampanyadan faydalanan ve bılgısıne basvurabıecegım arkadasımız var mı?







  • bence müşteri hizmetlerini arayıp sormanız lazım..çünkü sunulan teklif size özelde olabilir digiturkte bu uygulama çokca var, sitesinde yazılı olanlar herkese standart şaşmaz teklifler değildir sizin şartlarınız neymiş en iyi öğrenme yolu müşteri hizmetlerinden sormanızdır
  • Aklıma faturalı hat ücreti 64 liradan 71.20 liraya çıkan turkcell hatlı adam geldi arayıp küfür ediyodu
  • tam bir kazıklama söz konusu.

    bugun kuruluma gelecek arkadası aradım ve bana aynen ınternette yazdıgı gıbı oldugunu soyledı. bende ıptal ettım. gelmeyın kardesım kuruluma falan dedım. ıptal ettırdım.

    cagrı merkezınden arayan kısıler yanlıs bılgı verıyorlar allahtan ınternetten arastırdıkda sonradan kazık yemekten kurtuduk.

    1. ayın 2 sınde dıgı sozlesmemde bıtıyor karar verdım komple onuda ıptal ettırecegım. bu nasıl saygısızlıktır boyle.

    tek uzulecegım belgesel ve muzık kanallarımın gıtmesı olur. alırım 70 lıraya bır uydu turksatı ızlerım.

    her ay bu serefsızlere 40 lıra vermeye degmez.

    tesekkurler.
  • D-Smart+İnternet al digiturk hem kopya yapmış dsmartın kopyası hemde alanlar memnun değil yalan kampanya fatura fazla geliyor hemde neti yavaş! D-Smart+İnternet al mutlaka!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

    D-Smart+İnternet al digiturk hem kopya yapmış dsmartın kopyası hemde alanlar memnun değil yalan kampanya fatura fazla geliyor hemde neti yavaş! D-Smart+İnternet al mutlaka!

    D smart dijitürkün papuçu olamaz kalite bakımından internet bakımından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır Dsmart + smile adsl e uyeyim. Her ay 69 tl oduyorum. Gayette memnunum. Alternatifler hakkında bilgi edinesin diye yorum yapayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reset 45 diginin neti doping adsl kullananlarını gördüm 6 7 kişi hepsi 1mbit'i geçemiyor digininkiside hd değil Digiturk neki D-Smart varken bence Kalitede Digi berbat! Ayrıca D-Smart net'in yani Smile'ın Doping'den daha fazla abonesi var herkesde memnun yakındada D-Smart geçecek Digiyi abone kitlesi bakımından! Bu kampanya ile Kalite bakımından papucu olamaz derken anlamadım ama digi+net ne şimdi didinet ne zaten Digiturk kaliteli ise tıpkısının Aynısını neden Yaptı D-Smart'ın kusura bakmayın ama D-Smart çıktı çıkalı Digi abone alamıyor Yakındada batar bence Çalışanlarına borcu varmış vergi borcu var devlete borcu var çalışanlara borcu var Diginin ! Show TV'ninde saysan saysan adamların borcu bitmez böylece insanları bitiiyorlar para tuzakları kurarak!
  • Ben kısaca diginin ve D-Smart'ın arasındaki kalite farkını açıklıyım D-Smart BLU Çıktı sonra 1 hafta sonra Digiturk IQ D-Smart logosunu Değiştirdi Slogan yaptı Digide logo slogan yaptı D-Smart Kanal D HD Yaptı (Türkiye'nin ilk HD Kanalı) Sonra Digiturk Show HD Yaptı (24 Saat yayın yapmıyor ayrıca Haftada 2 3 kez açılıyor Dizi Tekrarlarını bile yapmıyor HD Kısaca HD'den uzak bir kanal) Şimdide sıra D-Smart+İnternet'e geldi ve Digi'de hemen Digiturk+İnternet çıkardı ne şimdi bu? Soruyorum size!
  • Digitürk ve Dsmart görüntü kalitesi olarak aynı olabilir. Ancak ikisinin de farklı avantajları muhakkak vardır. Doping interneti beğenmeyen arkadaşlarıma şu örneği veriyorum; "ha bardakla çay içmişsiniz, ha fincanla". Yani Doping ADSL de Telekom altyapısını kullanıyor, TTnet de. Yani o bölge telekoma ne kadar yakınsa hız o kadar daha fazla olur. Bu internetin adı TTNET veya DOPİNG farketmez. Evinizde X bir ADSL kullanıyorken, Y ye geçerseniz yine aynı verimi alırsınız. Çünkü malzeme aynı.

    Bu arada LİG TV + İNTERNET olarak tek kampanya Digitürk İnternet 'te doğal olarak ;). Yani fark aranıyorsa buna bakmanız yeterli.

    Sevgiler ve saygılar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.