Şimdi Ara

Digitürk+internet kampanya fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sorunumun doğrudan digitürkle bir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Sorun digitürk ün internet ortağı superonline'dır. oldukça cazip olan 59 tl ye internet ve digitürk kampanyasına 23 mayısta başvurdum. Başvurumun üzerinden 2 saat geçmeden digitürk'ü izler durumdaydım. Ancak superonline kurulumu yapacak olan BMT iletişim, 3 gün sonra sabah cep telefonundan aramış ve bana ulaşamamış. Aradıkları numaraya döndüğümde ise santralde 10 dk beklemenin ardından pes ettim. Aralıklı olarak onlarca kez sabırla ve inatla aramamın ardından ulaştığım yetkiliye fazladan bir cep ve sabit telefon numarası verip geri dönmelerini bekledim. Aradan bir hafta geçmesine rağmen ses çıkmayınca superonline müşteri hizmetlerini arayıp onlar aracılığı ile mail attırdım. Bunun da üzerinde 3 gün geçti ve bugün tekrar superonline müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisinin bu durum karşısındaki yorumu" tek müşterimiz siz değilsiniz" olmuştur. Bu cümleden sonra zaten bende film koptu. Yüksek sesli bir konuşmanın ardından kampanya aboneliğimi iptal ettim. Şikayet sitelerine baktığımda ise 3 aydır bekleyenleri bile gördüm. Ben 15 gün dayanamadım.
    Şu anda ttnet fiber abonesiyim ve binamda superonline fiber altyapısı olduğu halde hizmet yaklaşımları bu ise diğer müşterilerine nasıl davranırlar bilmiyorum. Hele bir arıza durumunda sorunun çözülmesi kim bilir kaç gün sürecek. TTnet ten fiyatı dışında memnunum. Bu özel firmalar hem müşteri hizmetlerinde hemde servis kalitelerinde maalesef yeterli olmamaktadırlar.







  • resmen kepaze niteliğinde bir cevap almışın hocam geçmiş olsun...tek müşterin ben değilim ama ilgilenmen gereken birisiyim sonuçta!!..evet ttnet bile bunlardan iyidir ben 9 yıldır kullanıyorum en azından müşteri hizmetleri sorunu çözene kadar arıyorlar seni
  • 2 Yıl superonline fiber kullandım toplamda 3-4 kere internette kopma sorunu yaşadım aradım ve ertesi gün gelip sorunumu çözdüler sonrasında arayıp hizmetten memnun kalıp kalmadığımı teyit ettiler bir sorun yaşamadım.
  • Seninki şanssızlık sanırım. Ben cuma öğleden sonra aradım cumartesi akşam netteydim.

    Ama ablam abone oldu onbda tam tersi net aynı gün bağlandı digiturk 1.5 ay sonra
  • Ben 4 yıllık mevcut superonline fiber abonesi olmama ve herhangi bir sözleşmem olmamasına rağmen bu kampanyadan yararlanamadım. neymiş mevcut fiber aboneliğimin kapsamı başka bir kampanya ile birleştirilemeyecek şekilde tanımlanmış. bundan digiturk ün haberi yok, bütün sorun superonline nın tek tıkla halledebileceği bir meseleyi inatla yokuşa sürmesi.
    bunu en baştan belirtselerdi zaten bu işe girişmezdim. neyseki işin sonunda avantajlı çıkan yine ben oldum. bu bahaneyle dsmart dan kurtulup digiturk e geçiş yaptım, içerik olarak daha iyi digiturk. ayrıca superonline ın fiber 3 lük kampanyası ile 1 sene daha aynı rakamı ödemeye devam edeceğim.
  • Aslında asıl mesele firmaların kapasitelerinin üzerinde müşteri kabul etmesi yada talebe göre yeterince eleman çalıştırmamasıdır.Superonline iş ortağı olan BMT firmasına nasıl olurda ulaşılamaz anlayamıyorum. Bu firma küçükçekmece bölgesine bakıyormuş. Bu bölgede oturupta hemen ulaşabilen var mı merak ediyorum. İleride bir sorun olduğunda arıza kaydı bile bırak eziyet olacaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.