Şimdi Ara

Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
83
Favori
112.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

    Her sene ilk 2-3 hafta iki yerden de izleyebilirsiniz hocam, bu geçen senede böyleydi. Ya bu hafta kapanır yada 1-2 hafta daha kıyak yapabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliyuşa -- 20 Ağustos 2023; 0:33:8 >
  • Klavyelist kullanıcısına yanıt

    Farklı numara üzerinden beinconnecte tekrar üye yaptı müşteri temsilcisi, oncelikle web üzerinden girip deneyeceğiz dedi, sonra uygulama üzerinden de girebilirsiniz dedi. kendi numaram üzerinden gönderdiği şifre ile girişte hata verdi çünkü. Kendi numaramla geçen sene internet üyeliğim vardı 1 yıl sanirim o nedenle hata verdi. Yeni numara ve sms le gönderilen şifre ile giriş yaptım başka bir onay vs. istenmedi.

  • Uydu kurulumu için 16 sına randevu verilmişti, gelen giden olmadı sms le 17 sine ertelendigine dair 2. mesaj geldi yine gelen giden olmadı bu sefer yaşanan yoğunluk sebebiyle 25 ine ertelendiğine dair tekrar sms geldi. Bakalım bekliyoruz. Kaşınıyorlar sanırım. Beinconnect olmasa iptal edecektim.
  • Son yıllarda digiturk 4k yayını yalandan veriyordu biliyorsunuzdur 4k kanalda 77. kanaldaki görüntüyü izliyorduk resmen. bu sezon nasıl durum? bir kaç yıl önce gerçekten 4k maç yayını oluyordu eğer yine böyle bir durum varsa kanalı açtıracağım.
  • iyi günler arkadaşlar. bende kampanya ile sporun yıldızı paketini aldım. dt-3501c adlı cihaz takıldı. tv im 65q9900 vestel . tv nin kendi uydusunu kullandığımda normal sesi çok iiyi ses seviyesini 15 birim yaptığımda bile odada insanları rahatsız edecek kadar yüksek şiddette ses çıkıyor.


    maç izlerken verilen dt 3501c cihazını kullanıyorum. tv nin sesini 30-40 birime çıkarıyorum ses yinede az. ( bu sırada verilen uydunun ses düzeyi 90 )


    diğitürk uydularında ses seviyesi mi kötü acaba

  • 24 gündür uydu kurulumu bekliyorum 30 temmuz da aldım

  • Cihan kullanıcısına yanıt

    ben küçük nüfuslü bir ildeyim . burada da yoğunluk nedeniyle kurulumları çok öteliyorlar. eğer kutuyu size verirlerse kurulumu kendiniz yapmaya çalışın. beinconnecti aktif edin maçlarınızı uygulama üzerinden izleyin şimdilik

  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Bu Sorunun Cevabını Bende Merak Ediyorum... Gerçek 4K Yayın Veriyor Mu?
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

    Yayın HD'den bir tık daha iyi, ama kesinlikle gerçek 4K değil.


    Ben yine de 4K servisini açtırdım, o kanaldan seyrediyorum. Gerçek 4K olmasa da, 77. kanaldaki görüntüden biraz daha iyi.

  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Bilgi İçin Teşekkür Ederim...
  • iki sorum var arkadaşlar

    1. 4K kanalda HDR yani uydu kanallarındaki adıyla HLG var mı?
    Renkler daha canlı oluyordu TRT 4K yapıyordu bir ara

    2. Kutu ve modül arasındaki fark nedir yayın kalitesi ve hizmet olarak bitrate oranlarında değişme oluyor mu ve modül ne kadar süre kullanılabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 24 Ağustos 2023; 18:59:35 >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    1.HDR yok


    2.Sonuçta uydudan gelen tek bir yayın var. O yayını ya kendi uydu alıcınız ile (modüllü üyelik) ya da Digiturk'ün uydu alıcısı ile izliyorsunuz. Bitrate değişmez ama uydu alıcınız üst segmentte bir cihaz ise görüntü kalitesi Digiturk'ün kutusuna göre daha iyi olabilir.

  • 03.08.2023 de aldım 18 ine randevu geldi sonra 27 sine ertelendi diye sms geldi bugünde 03.09.2023 ertelendi bayiyi arıyorum açmıyor ana avrat sövesim var bu hafta maçlar ertelendiği için üstelemiyorum ama 03.09.2023 de tekrar ertelerse gidip kavga çıkartacağım. Ödemesini aldıkları hizmeti 1 aydır vermiyorlar tüketici hakem heyetinede şikayette bulunacağım az sonra.

  • Arkadaşlar bazı kanallarda sinyal seviyesinde azalma var yazıyor, çekmiyor. Fakat sinyalde sıkıntı yok, örneğin aspor güç 94 kalite 99. Birkaç defa fişten çekip digiturk kolay kurulumu yaptım yine düzelmedi. Cihaz dt-3501c. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?

    Çözüldü: Hallettim arkadaşlar. Elektrik gidip gelince diğer odadaki uydu alıcısı açılmış, tek kablo olduğu için horizontal-vertical çakışması olmuş. Öbür uydu cihazını kapatınca düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_kaya123 -- 25 Ağustos 2023; 21:45:44 >
  • xgitarx kullanıcısına yanıt

    Dün itibarıyla uydu kurulumu yapıldı, dt-9104 hd cihazla kurulum yapıldı, şimdilik bir sorun gözükmüyor.

  • 03.08.2023 tarihinde n11 üzerinden satın aldığım üyelikle ilgili hiçbir türlü tarafıma dönüş yapılmadı bayiye gidiyorum kaydınız kuydunuz yok diyor bundan sebep n11 müşteri hizmetlerine durumu anlattım iade talep ettim kayıt oluşturdular bakalım Allah bunları ıslah etsin adiler hiçbir türlü müşteri hizmetleriyle görüşemedim 1 aydır kurulum bekliyoruz paramızı işlettiler

  • Merhaba, sporun yildizi paketini almistim 1 ay önce, yildiz dolu paketi 3 ay hediyeydi yaninda, bugün digiturkten sms geldi. Mesajda yildiz dolu paketi 2 Eylülde sona erecektir diyor. Hani 3 ay hediyeydi, bu nasil iş?



    Bu konunun ana sayfasında bile yildiz dolu paket 3 ay hediye yazıyor, müşteri hizmetleriyle görüştüm yalancı durumuna düştük. Ekran görüntüsü atın diyor. Bunları nereye şikayet edebilirim? Daha 1 ay olmadan üye olduğuma pişman oldum.

    Benim gibi yildiz dolu paketi 3 ay hediye denilip 1 ayda kapatılan var mı başka aramızda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 3 Eylül 2023; 9:35:56 >
  • Az önce servis aradı abi geldik evde misin , dedim ki kardeş bi haber vereydin dünden dedim , evde yoksanız gidiyorum dedi.

    Hanım evdeydi zili çalın açarlar dedim.


    DT-3501C cihaz bağlamışlar. yeni wifili cihaz demişler. artık ne kadar doğru.

    Üyeliği ben N11 den almıştım parayı ben ödemiştim benim telefon numarama kayıtlı ama evde hanım olduğu için onun tc ve imzasını almışlar..


    --

    Cihaz iyi mi arkadaşlar.

    Hanımın üstüne sözleşme olması dezavantaj sağlar mı?


    Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 1 Eylül 2023; 13:1:59 >




  • Bu topic anlamsız, iptv en kaliteli - uygun nerede konusu açılmalı, süper lig değil, tüm ligler seyredilsin:)
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt
    Kaçak çok tuttu ama zaten s sport ve digi alınca bütün ligleri izliyorsunuz :)
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.