Şimdi Ara

DİGİTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN İŞİNE- KONUSUNA HAKİMİYET DÜZEYİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA. DİGİTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN İŞİNE-KONUSUNA HAKİMİYET DÜZEYİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ?

    Ben değilim ! Her sorunda fişi tak çıkar; kurulum yap; olmazsa teknik servis için işini gücünü bırakıp eve gel ya da haftasonunu evde pinekleyerek geçir…

    408. Kanalda kafa radyo vardı noldu ona diye sorduğumdaysa trt kent radyo var diye cevap aldım! Trt kent radyoları kapanalı yıllar oldu ama ben bu cevabı aldım !!


    Siz de müşteri hizmetleri İle sık sık sorun yaşıyor; tartışıyor musunuz diye merak ediyorum.





  • Türkiyede hiçbirşeyden memnun olamassın.Türkiyede kimse işini yapmıyor Gencecik iş hayatına yeni başlayan insanlar çalışıyor hep o işlerde onlarda laylaylom takılıyor hiç umurlarında değil sabahtan akşam kadar gırgır şamata müşteriye belirli standar şekilde konuşup kapatıyorlar.Türkiyede bütün kurumlar tepeden tırnağa çöplük ver asgari ücreti geç her önüne geleni işe al geç.Türkiyede bu kafayla sorun bitmez.İnsanlar eğitimsiz herkes Üniversite diplomalı bu sorun dahada büyüyecek ilerde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Nasıl memnum olsun insanlar işinden sabahın köründe dik akşama kadar insan bıkıyor ofis ortamları bırakılmalı home office tarzı geçiş olmalı artık çalışma koşulları a dan z ye değişmeli.

  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Yani işte Türkiyede hiçbir soruna çözüm buluyim yok.İktidar sadece günü kurtarma peşinde İşverenler sadece kendi cebini düşünüyor.İşimi nasıl büyütürüm verimliliği nasıl artırırım hiç umurlarında değil.Herkes kendi düzeninden memnun kimse birşeyler değişsin die uğraşmıyor sıkıntı burda zaten.Ne hükümetin umrunda ne halkın umrunda.Umursamaz, sorgulamaz üretmeyen sadece tüketen koca bir yığınla dolusu insanlar var dışarıda.Yok yani demek istediğim bu sorunu kimse kolay kolay çözemez ki çözmekte istemiyorlar zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.