Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
274.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba koç ailem üyelerine sporun yıldızı 841₺ ( 12 ay) daha sıcak sıcak bilgi paylaşıldı kaynak /LogOn.aspx?ReturnUrl=%2fayricalik-detaylari%2f1847

    Ayrıca 12 ay 179 tlye ailenin yıldızı paketi mevcut.

    ALINTIDIR.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SELAM AN İTİBARİYLE 2 GÜN ÖNCE ALDIĞIM BİR HABER...
    Son Dakika! : Şuanda yapılan kulüpler birliği Digiturk toplantısının sonucuna göre
    Digiturk paketlerde indirime gidebilir. TFF 'ye görüş bildirildi.
    Kuru sabitler ödemeleri aşağıya çekerse indirim yapılacak Çıkan sonuca göre Ve UEFA paketlerini
    Hangi paketin içine koyup koymaması hakkında Galatasaray,Başakşehir,Beşiktaş,Trabzonspor,Yeni Malatyaspor'a
    Sorulup görüş alınacak. Bayiler toplantısında tüm bayiler indirim bekliyor.
    Kaynak:> Kaynakçı Mustafa Kaynak:> TV PLATFORMLARI VE BAYİİ ÇALIŞANI ARKADAŞIM.




  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Hocam,

    İnşallah fakat sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz büyük müşteri kaybı var DİGİTURK.!
  • Kalkınmada Öncelikli İller Kampanyası

    Kalkınmada Öncelikli İller İçin Kaçırılmaz Fırsat!

    Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketleriyle takımının tüm Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi / UEFA Avrupa Ligi maçları, İngiltere Premier Ligi, La Liga, Serie A, Ligue 1, Euroleague, NBA, ATP Masters 1000, WTA, Formula 1 ve çok daha fazlası şimdi kalkınmada öncelikli illere özel fiyatlarla ayda 59 TL’ye Taraftar Paketinde!

    Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlar 12 ay kullanım sözlü veya Kredi Kartına 12 ay taksit ile Beşiktaş Taraftar paketi, Fenerbahçe Taraftar paketi, Galatasaray Taraftar paketi ve için geçerlidir. Taraftar paketi sadece yeni üyeliklerde 3 Ağustos 2019 tarihine kadar kredi kartı ile Beşiktaş Taraftar paketi, Fenerbahçe Taraftar paketi, Galatasaray Taraftar paketi kredi kartına 708 TL; 12 taksitle ayda 59 TL ,12 ay kullanım sözü ile ayda 79 TL’dir. Ailenin Yıldızı paketine ilave olarak kendi takımınızın Süper Toto Süper Lig maçlarını ve takımınızın UEFA Şampiyonlar Ligi ve takımınızın Avrupa Ligi maçlarını izleyebilirsiniz. 

    Kampanya kapsamında Sporun Yıldızı paketi kredi kartına tek çekim 948 TL , 12 taksitle ayda 79 TL, 12 ay kullanım sözü ile ayda 99 TL’dir. 

    Geçerli olduğu iller; Hatay,Kastamonu,Kırıkkale,Kırşehir,Kütahya,Malatya ,Nevşehir,Rize,Sivas,Adıyaman,Aksaray,Bayburt,Çank ırı,Erzurum,Giresun,Gümüşhane,Kahramanmaraş,Kilis, Niğde,Ordu,Osmaniye,Sinop,Tokat,Tunceli,Yozgat,Ağr ı,Ardahan,Batman,Bingöl,Bitlis,Diyarbakır,Hakkari, Iğdır,Kars,Mardin,Muş,Siirt,Şanlıurfa,Şırnak,Van.
    Ayrıca beIN CONNECT ile web’den, cepten ya da tabletten takımınızın Spor Toto Süper Lig kapsamındaki tüm maçlarını canlı olarak ve hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçları aynı anda tek bir cihazdan canlı olarak izlenebilir. Paketiniz dışındaki kanalları Müşteri Hizmetlerini (0 212 473 73 73) arayarak veya Online İşlemler aracılığıyla üyeliğinize ekleyebilirsiniz. Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalanır. Digiturk kanal/ paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Herhangi bir sebepten taahhütün bozulması durumunda izlediğiniz aylara ait aldığınız indirimler ve kurulum bedeli tarafınıza faturalanır. 

    KURULUM: 
    Kampanya kapsamında 12 ay kullanım sözüyle iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. Veri işleme ve paylaşım izni kapsamında verilen hediyeler hakkında: Hediye olan paketlerden faydalanmak için; üye olduğunuz tarihten sonraki ilk 15 gün içerisinde; Online İşlemler Merkezi’nden veya 0212 473 73 73 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak hizmetlere, kampanyalara, projelere yönelik servis, avantaj, tekliflerin oluşturulabilmesi ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kişisel verilerinizin Digiturk, yani Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenmesine ve Digiturk’ün diğer grup şirketleri, temsilcileri, çözüm ortakları, taşeronları, anlaşmalı olduğu Pazar araştırma şirketleri ve bunun gibi diğer üçüncü kişilere aktarılmasına ve bu kişiler tarafından işlenmesine izin vermeniz gerekmektedir. 

    UYDU ALICI: 
    Yeni üyelikte Digiturk uyumlu I****o uydu alıcı, üyelik süresi boyunca üyenin kullanımına tahsis edilir. Digiturk uydu alıcısı üyeliğiniz boyunca Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda yeni bir uydu alıcı ile değiştirilir. 

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kazandıran Kamu Kampanyası

    Şimdi kamu çalışanlarına özel 4 Büyük Taraftar, Filmin Yıldızı ve Ailenin Yıldızı paketleri 12 ay boyunca %20 indirimli. Üstelik Digiturk üyesi yapacağınız her yeni kamu çalışanı için de hem referans olan kişi hem de referans olunan kişi Ailenin Yıldızı ve Filmin Yıldızı paket üyeliklerine ek 5 TL, Taraftar paketi üyeliklerine ek 10 TL indirim kazanıyor. Hemen Digiturk’e gelin, kamu çalışanlarına özel bu büyük fırsattan yararlanın.

    Kampanya, 12 ay kullanım sözüyle, Ailenin Yıldızı, Filmin Yıldızı, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Taraftar paketlerinde 3 Ağustos 2019’a kadar yeni ve mevcut üyeliklerde geçerlidir. Kamu kurumu personeli olan ve bu durumunu geçerli Kurum kimligini ibraz etmek suretiyle belgeleyebilen aboneler kampanyadan faydalanacaktır.Kampanya kapsamında; 12 ay boyunca Ailenin Yıldızı 24 TL, Filmin Yıldızı 42 TL, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketleri 79 TL, Trabzonspor Taraftar paketi 63 TL’dir. Ayrıca bu kampanyadan faydalananlar tarafından referans olunan ve abonelik gerçekleştiren her yeni kamu çalışanı için de hem referans olan kişi hem de referans olunan kişi Ailenin Yıldızı ve Filmin Yıldızı paket üyeliklerine ek 5 TL, Taraftar paketi üyeliklerine ek 10 TL indirim kazanmaktadır. Referans indirimi 3 kişiyle sınırlıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen mevcut Digiturk üyelerinin, Kamu Kuruluşu kimliğini veya Kamu Kuruluşunda çalıştıklarına dair resmi yazı/belgeyiindirimbelge@digiturk.com.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Mevcut Digiturk üyelerinin kampanyadan faydalanabilmesi için 12 aylık yeni bir taahhüt vermesi gerekmektedir. Aktivasyon, iç kurulum ücretsizdir. Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Taahhüt, süresinden önce bozulursa kampanya kapsamında sağlanan ücretsiz/indirimli hizmetler için ayrıca cayma bedeli yansıtılır. İlgili kamu kuruluşlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.

    KURULUM: 
    Kampanya kapsamında 12 ay kullanım sözüyle iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. 

    Veri işleme ve paylaşım izni kapsamında verilen hediyeler hakkında: Hediye olan paketlerden faydalanmak için; üye olduğunuz tarihten sonraki ilk 15 gün içerisinde; Online İşlemler Merkezi’nden veya 0212 473 73 73 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak hizmetlere, kampanyalara, projelere yönelik servis, avantaj, tekliflerin oluşturulabilmesi ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kişisel verilerinizin Digiturk, yani Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenmesine ve Digiturk’ün diğer grup şirketleri, temsilcileri, çözüm ortakları, taşeronları, anlaşmalı olduğu Pazar araştırma şirketleri ve bunun gibi diğer üçüncü kişilere aktarılmasına ve bu kişiler tarafından işlenmesine izin vermeniz gerekmektedir.

    UYDU ALICI: 
    Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir. 

    SIK SORULAN SORULAR: · 
    Taahhütüm bozulursa ne öderim? 
    İzlediğiniz aylara ait aldığınız indirimler ve kurulum bedeli tarafınıza faturalanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Zaten indirim olsa doğru düzgün fiyat yap herkes alıp izlesin keyfine baksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor İçerikleri Hk.
    Spor içerikleri kısmının netleşmesi adına aşağıdaki detayları bilgilerinize sunarız.

    • Avrupanın Yıldızı Paketi : Tüm UCL ve UEL maçları izlenir .

    • Taraftar Paketi : Seçilen takımının tüm Süper Lig ve UCL&UEL maçları izlenir, ayrıca takımı dışında ki Türk takımları hariç diğer takımların UEL&UCL maçları izlenebilir. Ek olarak diğer spor içerikleride izlenir.

    • Sporun Yıldızı Paketi : UCL , UEL ve Süper Lig maçlarının tamamı , DT’de bulunan tüm spor içerikleri izlenir.


    Digiturk - Bayi Koordinasyon

    ALINTIDIR.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Euroleague basketbol yeni sezonda yok mu Digiturk'te?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

    Belli değil. Saran aldığı söyleniyor. Bu durumda yüzde doksan digiturk ile paylaşacaktır maçları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme :

    Bein Sports ile tff arasındaki anlaşmazlık devam ediyor, Bein ceza ödeyip sözleşmeden çekilmekle tehdit ediyor eğer indirim gelmezse. Üyelik yenileyecekler dikkatli olun.

    Ek olarak şunu da belirtmek isterim mevcut yenilemiş arkadaşlar tahhüt verilen haklar yasal olarak kaybedilemez. Olumlu olumsuz bu durumda mağdur edilemezsiniz. Detaylar gelirse yazacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme :

    Ağustos ayında paket fiyatlarında güncelleme yapılacaktır.

    Kaynak :temmuz faturası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bi gelişme oldumu hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

    8 inde ödeme yapılmazsa ihtar çekilecek firmaya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne olacak hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme :

    Kamu kampanyasına sporun yıldızı paketi dahil edilmiştir.

    "Sporun Yıldizi paketini Kamu kampanyasinda 103 TL'dir. 3 Kamu çalışanı önereceği 3 * 10 30 TL indirim almiş olacaksınız. 12 ay boyunca paketi 73 TLye kullanmış olacaksıniz."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 850 lira sporun yıldızı nasıl fiyat ?
  • by_deViLs kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

    Ortalamaya göre çok iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalkınmada öncelikli İller/Evin yıldızı paketi 1yıl film paketi hediye

    Kampanya, 03.08.2019 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya Eutelsat ve Türksat üyeliklerini kapsar. Kampanya kapsamında 24 ay taahhütlü Evin Yıldızı Paketi’ni satın alan abonelere Filmin Yıldızı Paketi 12 ay boyunca hediye edilecektir. Kampanya sadece yeni aboneliklerde geçerlidir. Evin Yıldızı Paketi 19 TL olarak faturalandırılacaktır. Kampanya, Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Bartın, Çorum, Düzce, Elazığ, Erzincan, Hatay, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Rize, Sivas, Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Kilis, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sinop, Tokat, Tunceli, Yozgat, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’da geçerlidir. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. Aboneliğin taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi/kampanya şartlarına aykırı davranış durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca sunulan, ücretsiz/indirimli hizmetler BTK’ya uygun şekilde Digiturk tarafından faturalandırılır.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bilgilendirme :

    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek.

    Durum ciddi olabilir. Şuanda üyelik yenileyecekler bir kaç gün beklemenizi öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.