Şimdi Ara

Digitürk Play 2014-1015 Sezonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayında eski üyelere özel 229 TL ye yüksek kalite kampanya maili göndermişlerdi ama ben kaçırmıştım. Şimdi her sene kullandığım yüksek kalite paketi 379 tl. İki defa mail attım 229 tl paketi için ama geri dönüş yok tabi. Düşük kalite almam ama 379 tl de vermek istemiyorum. Keşke aynı kampanyayı tekrar etseler...
  • Finans Bank 3 hediye yollamış ama o kadar para vermek yerine uydu almak daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferfb

    Haziran ayında eski üyelere özel 229 TL ye yüksek kalite kampanya maili göndermişlerdi ama ben kaçırmıştım. Şimdi her sene kullandığım yüksek kalite paketi 379 tl. İki defa mail attım 229 tl paketi için ama geri dönüş yok tabi. Düşük kalite almam ama 379 tl de vermek istemiyorum. Keşke aynı kampanyayı tekrar etseler...

    1200k paket kampanyası hem süper lig paketi olarak hem de süper paket olarak sırasıyla 229 tl ve 289 tl fiyatıyla devam ediyor. Ne kadar sürer orasını bilmem. İlgili konuda linkleri paylaşmıştım.

    Hatırlatayım, bu kampanyalarda eski üye-yeni üye ayrımı yoktur. Bu iki paket açısından da satın alabilme için sadece 2 koşulun sağlanması yeterli:

    1- Digiturkplay üyesi olmak (ücretsiz,sinema,premium hiç fark etmez.)

    2- 2014-2015 süper lig paketi veya süper paketin sitede mevcut olan, kalite ayrımı yapılmış versiyonlarından birini daha önceden satın almış olmamak

    Bu koşullar varsa herkes 1200k paket alabilir. Başka hiçbir şeye gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 8 Temmuz 2014; 0:29:10 >




  • Talep olunca fiyatları uçurdular premium üyelikte 8 tl oldu önümüzdeki senede 229 liradan 1200 kb aldım ama bu fiyat bile bu hizmet için yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arbeit Macht Frei

    Talep olunca fiyatları uçurdular premium üyelikte 8 tl oldu önümüzdeki senede 229 liradan 1200 kb aldım ama bu fiyat bile bu hizmet için yüksek.

    Aslına bakarsanız, kanaatimce, premium üyeliğin 8 tl'ye çıkmasındaki en büyük etken Digiturk'ün Euroleague yayın haklarını almış olması. Euroleague ile ilgili söylentiler Nisan ayında başlamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam o aralar fiyat artırımına gidildi.
  • donanber D kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım, artık 1200k olarak bir paketlerinin oladığını söyledi. Standart kalite 800k yada yüksek kalite 1800k olarak iki paket bulunuyor. Fiyatları zaten malum. Bende öyle biliyordum ama sizin yazınızın üzerinde aradım fakat sonuç olumsuz. Eski üyelere de herhangi bir ayrıcalık yok, sitelerindeki paketler ne ise onlar geçerli.
    sadece Temmuz sonunda yine taraftar paketi çıkacağını söyledi.
  • zaferfb kullanıcısına yanıt
    İnsan sürekli bir teyit etme ihtiyacı hissediyor ve bu konuda haklısınız. Ancak müşteri hizmetleri, sadece önlerinde yazanları okurlar, kopyala yapıştır yaparlar. Tarayıcı değiştirin, programı tekrar yükleyin vb. çözüm önerileri dışında asla kreatif bir çözüm getiremezler. Daha da sıkışırlarsa da en fazla yapacakları ilgili birime konuyu aktarıyorum, memnuniyetsizliklerinizi ilgili birimlerle paylaşıyorum tarzı bir mesaj yazmaktır. Telefondakilerin de yapacağı budur. Burada müşteri hizmetleri elemanlarının iletişim becerileri veya kalifiye, yeterli eleman olma becerilerini tartışmak değil amacım. Keza bu zaten başlı başlına bir mevzu olur. Kısaca özetlersem kendileri sitede olup bitenden birinci kişi olarak haberdar değildir. Aktarılanları, söylemeleri gerekenleri söylerler.
    Sizi inandırmak için elimden ekstra bir şey gelmez. İlgili konudaki linklerden herhangi birini siz satın almadan haklı olduğumu göremezsiniz. Ama şu belki size bir küçük bilgi verir. Digiturkplay'e üye girişini yapın ve o iki linkten birine girin. Orada satın al butonunu görecek olmanız bile paketlerin hala geçerli olduğunu gösterir niteliktedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 8 Temmuz 2014; 11:18:34 >




  • donanber D kullanıcısına yanıt
    katılıyorum arkadaşa bende 2 gün önce aldım sitesinden hemen aktif oluyor
  • donanber D kullanıcısına yanıt
    Teyit etmek amacim web sitelerinde boyle bir paketin olmamasindan dolayiydi. Is yerinde digiturkweb blokeli oldugu icin sizin linkinizi acamiyodum bu yuzden linki hic kontrol etmemistim. Telefondan linke giderek paketi satin aldim az once. Haklisiniz 1200k yi 229 tl ye alabiliyoruz.
    Cagri merkezinin aciklamasi ise cok celiskili, resmen kiviriyorlar. Cunku ben daha once iki defa aradim mailin suresini kacirdigimi ve ayni paketi alip alamayacagimi sordum fakat yapacak bisey olmadigini mevcut kampanyalar ne ise onu alabilecegimi soylediler. Bu durumu ise sadece gecen sene super paketi kullanan musterilere giden mail uzerinden alinabilen paket olarak acikladilar ancak siz taraftar paketi kullanmissiniz aslinda dediler. Yani her turlu celiski... anladigim kadariyla sistemlerinde bir acik var galiba, link hala aktif ve dediginiz gibi uye olan ve paketi olmayan herkes bu link uzerinden satin alabiliyor.
    Sonuc olarak bende bunu istiyordum ve sizin vesileniz ile satin almis oldum. Tsk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zaferfb kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Çağrı merkezlerinin pek çoğunda vahamet en az bu kadar maalesef. Müşterilerin omzuna kalıyor tüm bu belirsizliklerin getirdiği yükler. Basiti karmaşıklaştırmaktan haz duyuyorlar. Bazen düşünüyorum. Digiturkplay departmanında çalışan müşteri hizmetleri temsilcisi, yönetici, pazarlama bölümü, teknik birim, illegal yayın birimi vs. gibi alt bölümlerde çalışan herkesi düşününce acaba yüzde kaçının digiturkplay hesabı vardır ve siteyi gerçek bir üye gibi kullanmışlardır?
  • Digiturk Play'de PayPal ödeme secenegi var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010'da 99 tl idi.2012 fiyatı 189, 2013 219, 2014 229 böle idi yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    2010'da 99 tl idi.2012 fiyatı 189, 2013 219, 2014 229 böle idi yanlış hatırlamıyorsam

    Ben 2011'de 189 tl ile başladım öncesini bilmiyordum fahiş bir artış yaşanmış,verilecek en iyimser rakam 200 liradır oda 1200 kbps ise bunun altındaki görüntü paketine 100 tl bile verilmez bildiğin çamur görüntü korsan yayından bir farkı yok 1800 kbps ise aşırı pahalı geldi bana şahsen 1200 kbps + 6 ay ücretsiz Premium teklif edilmeseydi yenilemeyecektim.
  • taraftar paketi satış olmayacak mı caba?
    örneğin sadece Fenerbahçe'nin maçlarını izlemek istiyorum...
  • perp P kullanıcısına yanıt
    Ben bu soruyu cagri merkezine sordugumda temmuz sonu gibi cikmasini bekliyoruz demisti. Ama artik 1200k olmayacagini sadece 800k ve 1800k olarak cikacagini belirtti.800k izlenmez 1800k nin ise fiyat malum cok ucuk. Bende gecen sene taraftar paketi kullaniyordum ama yukaridaki mesajlarimizda gecen 1200k lik link ile 229 tl ye tum maclari aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 289 olan paket ucuzlar diye bekledim ama 299 olmuş.
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Orada ki link var satın alabiliniyor ama müşteri hizmetleri şunu dedi: kampanya 22 hazirana kadardı. 22 hazirandan sonraki yapılan alımlarda sistem kendini düzelttiğinde 22 haziran sonrası alınan üyeliklerde görüntü kalitesi düşecektir dedi. Buna açıklama getirecek bilgi sahibi bir kişi var mı? ona göre alacağım. bana bu olay digiturk ün bir oyunu gibi geldi
  • KayseriCep K kullanıcısına yanıt
    ben buna ihtimal vermiyorum 1200 sözüyle satıp düşük görüntüye geçmek dolandırıcılığa girer bunu göz göre göre yapmazlar hemde kendi hataları olduğunu söyleyerek hiç ihtimal vermiyorum
  • 3 arkadaş 1800k alıcaz 379 tl den lakin promosyon kodu falan var orada .o kodları nereden sağlıyoruz. yada bu fiyat makulmü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    ben buna ihtimal vermiyorum 1200 sözüyle satıp düşük görüntüye geçmek dolandırıcılığa girer bunu göz göre göre yapmazlar hemde kendi hataları olduğunu söyleyerek hiç ihtimal vermiyorum

    valla o eski kampanya şu an anasayfada o kampanya yok siz link den girmişiniz dedi. o kampanya bitti dedi. kaliteside 800 olacaktır sistem yenilediğinde kendini dedi. valla şu an alan varsa bana ekran görüntüsü atsın. ona göre alacağım. yada bir alan bir bilen duruma yazsın lütfen. teşekkürler.
    bu arada dedim bu yaptığınız dolandırıcılığa girer dedim cevap vermedi müşteri hizmetlerindeki eleman.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.