Şimdi Ara

Digiturk play tek maç görüntü kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşalar,Bu sezon deneme amaçlı, Beşiktaş -Galatasaray karşılaşmasını tek maç olarak satın aldım görüntü kalitesi berbat ve maximum 1200 kbps lik bir seçenekle satıyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum donma olmuyor evet ama görüntü kalitesi çamurdan hallice diyebilirim internet hızım 20 mgbt buna rağmen görüntü facia! alacak arkadaşaların bilgisi olsun istedim yaklaşık üç sezondur kullandığım digiturk play hizmetini pahalı olduğu için kullanmamakla ne kadar yerinde bir karar verdiğimi görünce mutlu oldum bu fiyatlarla almayın aldırmayın.



  • Ben 8 MB internetle net izliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 yıldır kullanıyordum çamur gibi olmasada net de değildi ama bu sene ilk maçı deneme aldım ve bu sezon almamaya karar verdim.
    Bu sene gittikleri düşük kalite yüksek kalite de bir aldatmaca. Sonuçta net hızınıza bağlı olarak dinamik değişen görüntü var yüksek kalite de alsanız kötü bir görüntü ile seyredebilirsiniz.
    Rus iptv leri bir incelese şu cicitürkcüler de görseler nasıl yayın yapılıyormuş web den. 1080p yayın veriyor ruslar bizimkiler daha 720p yi beceremiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.