Şimdi Ara

digiturk plus yeni üyelere 9.99 tl aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Digiturk 'e Nisan ayında üye oldum. Fikirtepedeki Digiturk Yetkili bayisi tarafından Temel Paket 11 TL + Sporsever Keyif Paketi 4 TL + Plus kutu kirası 9.99 TL olmak üzere toplam 24.99 fatura geleceği konusunda bilgilendirildim, şartları kabul ederek sözleşme yaptım ve Digiturk bağlattım. Faturam yüksek geldi, Plus kirasını 19.99 TL kesmişler. Plus kirasının 9.99 olması için platin film paketi almam gerekiyormuş. Böyle bir şart olduğunu üye olurken söylemediler. Tüm itirazlarım sonuçsuz kaldı, bayi topu Digiturk 'e atıyor, Digiturk müşteri hizmetlerinde muhatap bulunmuyor. Resmen kandırıldım, dolandırıldım, hakkımı yasal yollarla arayacağım. Üyeliğimi iptal ettirmeye kalksam taahhüt verdiğim için bana bir sürü maliyet çıkaracaklar.

    Müşteri memnuniyeti anlayışı olmayan bu kuruma hiç bulaşılmamasını , üye olurken defalarca düşünülmesini tavsiye ederim.

    Bu kadar çok Digiturk mağduru varken göz göre göre bu işe girdiğim için kendime çok kızıyorum.







  • Hicam sen hatayi bayi tarafindan uyelik yaptirarak yapmissin ben ailemin evinde kullaniyorum platin koltuk ve gumus koltuk evlenicem bu hafta az once aradi cagri merkezini boyle boyle dedim dediler dostlar kapmanyasi var benden ilk ay fatura almicaklar paket olarakta giris paketi belgesel paketi film paketi ve plus kutu aldim ilk uc ay 16.99 alicaklar sonraki 9 ayda 43 lira alicaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa

    Hicam sen hatayi bayi tarafindan uyelik yaptirarak yapmissin ben ailemin evinde kullaniyorum platin koltuk ve gumus koltuk evlenicem bu hafta az once aradi cagri merkezini boyle boyle dedim dediler dostlar kapmanyasi var benden ilk ay fatura almicaklar paket olarakta giris paketi belgesel paketi film paketi ve plus kutu aldim ilk uc ay 16.99 alicaklar sonraki 9 ayda 43 lira alicaklar.

    vallaha ben genel merkezden kayıt yaptırdım ve gayet memnunum bu arada hayrlı olsun hocam, mutluluklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafercen

    Ben Digiturk 'e Nisan ayında üye oldum. Fikirtepedeki Digiturk Yetkili bayisi tarafından Temel Paket 11 TL + Sporsever Keyif Paketi 4 TL + Plus kutu kirası 9.99 TL olmak üzere toplam 24.99 fatura geleceği konusunda bilgilendirildim, şartları kabul ederek sözleşme yaptım ve Digiturk bağlattım. Faturam yüksek geldi, Plus kirasını 19.99 TL kesmişler. Plus kirasının 9.99 olması için platin film paketi almam gerekiyormuş. Böyle bir şart olduğunu üye olurken söylemediler. Tüm itirazlarım sonuçsuz kaldı, bayi topu Digiturk 'e atıyor, Digiturk müşteri hizmetlerinde muhatap bulunmuyor. Resmen kandırıldım, dolandırıldım, hakkımı yasal yollarla arayacağım. Üyeliğimi iptal ettirmeye kalksam taahhüt verdiğim için bana bir sürü maliyet çıkaracaklar.

    Müşteri memnuniyeti anlayışı olmayan bu kuruma hiç bulaşılmamasını , üye olurken defalarca düşünülmesini tavsiye ederim.

    Bu kadar çok Digiturk mağduru varken göz göre göre bu işe girdiğim için kendime çok kızıyorum.


    Arkadaşım ilk ay ceza ödemeden iptal etme hakın var diye biliyorum.Bence bir araştır.




  • Bende yaptırdım ilk 3 ay 16 sonra 32 dediler. Fatura iki ay 29 geldi. Şimdi arıyorum adamlar diyorki sizin tarifeniz ilk3 ay 19.90 sonrakiler 39.90 dedim ben sizi aradım şu kişiler onay aldı fiyat böyle böyle diye öyle anlaştık diye. Gerekirse forum mesajları var elimde adamın yazdıkları heryere başvuracağım yarın arayacağız dediler bakalım.
  • Bizede bugün getirdiler bu kapanyadan dolayı ama bizin üyeliğimiz 6 yıllık olduğu için sanırım ucuza gelmiş. Bakalım inşallah 19tl gelmez.
  • Birde bir soru sorucam akşama cevap gelir sanırım

    Kumanda dan vod a bastığımda sabit diskinde program bulunmuyor yüklemek için stand by konumuna alın diyor. Ama benim akşamki bir tv programını kaydetmek gerekiyor. Stand by konumunda kayıt yapıyor mu?
  • yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafercen


    Bu kadar çok Digiturk mağduru varken göz göre göre bu işe girdiğim için kendime çok kızıyorum.


    Hocam öncelikle geçmişolsun,zaten son cümle herseyi anlatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.