Şimdi Ara

Digiturk Salon Kanalları ve izle öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Salon kanalları üyeliğim var fakat şu ana kadar sadece Tv üzerinden fim izledim. Film kiralandında gelen sms te "kalan kotasınız 201 202 203 nolu kanalları için 21 ve internetteki salon katogorisi için 5 dir." yazmakta.

    Internetteki salon katogorisi tam olarak nedir.. digiturk dilediğin yerde diğer başlığı altında Salonlar var. Oraya girdiğimde eski salon filmleride çıkmakta. Örnegin Geleceğe dönüş de listede yer almakta. Fakat izle dediğimde SATIN AL secenegi altında "Back to the Future ( 24,00TL ) içeriğini satın alarak sınırsız süre boyunca dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz." yazmakta.

    Bazı filmlerde ise ;
    Kirala
    Neighbors 2: Sorority Rising( 0,00TL ) içeriğini kiralayarak 48 Saat süresi içerisinde dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.


    Satın almak bu 5 adet kotaya dahil değil bu 5 adet kota kiralamak adına verilmiş bir rakam diye anlıyorum. Doğru mudur bu ?







  • Dilediğin Yerde ve Dilediğin Zaman uygulamaları içerisinde dediğiniz gibi 'Salonlar' kategorisi altında filmler yer alıyor. Bu filmlerden sadece 'Kirala' seçeneği olan filmlerden 5 tanesini ücretsiz olarak kiralayabilirsiniz.

    Ancak son zamanlarda 'Kirala' kategorisine çok fazla 'ekstra' film gelmiyor. (Uydudaki Salon kanallarında yayınlanan filmlerin dışında). En son geçen günlerde 'Sosis Partisi' adındaki yetişkinler için animasyon filmi eklenmiş.

    'Satın Al' yazanları sadece satın alarak izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.