Şimdi Ara

[SATILDI] Digiturk Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı kodu 350TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kodu kullandığınızda sezon sonuna kadar Digiturk taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı paketi aktif oluyor. Taraftar paketi 03.06.2024 tarihine kadar tuttuğunuz takımın maçlarını kapsıyor.

    Fiyat 350 TL


    paket kodunun aktive edilmesi için Digiturk müşteri hizmetleri numarası (0212) 473 73 73 veya (0212) 473 73 77 aranarak Ziraat Bankkart kampanyası kodu olduğu belirtilmeli ve ücretsiz üyelik işlemleri tamamlanmalıdır.

    Kampanya kapsamında 4 Ekran (Smart Tv + Web + Cep + Tablet) Taraftar Paketi ve Eğlencenin Yıldızı Paketi'nin aktive edilmesi durumunda ilgili içerikler www.beinconnect.com.tr ve beIN connect uygulamalarında izlenebilecektir. İçeriklerin Smart TV'den de izlenmesi mümkün olacaktır.

    Paket kodu sadece beinconnect servisi için geçerlidir.

    Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.

    Mevcutta Digiturk üyeliği olan müşterilerimiz kodu aktive ettirmek için (212) 4737373 numaralı telefonu aradıklarında Yeni Üyelik seçeneği üzerinden ilerlemelidir. Bu nedenle: a) (212) 4737373 no.lu telefon arandığında ''Soyadı'' onaylama anonsu sonrası 2 tuşlanmalı. b) Anons sonrası herhangi bir ev, cep, üyelik, TCKN bilgisi tuşlanmadan beklenmeli. c) Yeni anons sonrası Digiturk üyesi olmak için 2 tuşlanmalı ve sonraki adımlar da Yeni Üyelik için devam ettirilmelidir. d) Aynı cep telefonu numarasına birden fazla Digiturk üyeliği tanımlanamamaktadır (Farklı bir cep telefonu numarası üzerinden yeni üyelik yaptırılabilir veya mevcut üyeliğe tanımlı cep telefonu numarası değiştirilebilir). .

    Kupon kodunun kullanılmasında bir sorun yaşanması durumunda 0212 473 73 73 Digiturk Müşteri Hizmetleri'nden yardım alınabilir.

    Paket kodları 03.06.2024 tarihine kadar aktive edilebilecek ve paketler bu tarihe kadar ücretsiz izlenebilecektir.TL.




    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 11 Şubat 2024; 23:55:51 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Cok cok yardimci oldu bana, hızlı ve iyi biri kendisi, cok memnun oldum, güvenle alışveriş yapabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.