Şimdi Ara

Digiturk üyelik iptal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yan oda üyelik iptali için aradım kimlik bilgilerimi sordu ve online işlemlerden yapabileceğimi söyledi.
    Online işlemlerden fesih başvurusu yaparken eski nüfus cuzdanı ve yeni kimlik belgesi bilgilerimi ayrı ayrı girerek denedim ama ikisinde de kimlik bilgilerimin yanlış olduğu uyarısını verdi. Bilgiler yanlış girilmiş.
    Yeni kimlik belgemi yetkilinin belirttiği gibi destek@digiturk.com adresine yolladım ama hala düzeltilmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım bu sefer bayiye giderek form oluşturmam veya edevletten abonelik iptal başvurusu yapmam gerektiği şeklinde öncekilerden tamamen farklı bir bilgi verdi. Önceki aradığımda böyle bilgi verilmişti deyince ekranlarım açılmıyor şu an sonra arayın dedi.
    Bayiye gitmek zorunda görünüyorum şu anda.

    Bu kadar rezil ötesi yanlışlıklarla dolu müşteriyi zora sokan bir destek sistemi olamaz gerçekten. Kimlik bilgilerimi iptal esemeyim diye özellikle mi yanlış girip özellikle mi email atmama rağmen düzeltilmiyor bilemiyorum.







  • Rezil bir firma kesinlikle bulaşmayın. Bana fazla fatura kestiler geri de ödemiyorlar. İptal etmek istiyorsun etmiyorlar. E-Devletten iptali denediğimde devam ette takılıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.